Angèle onthult nieuwe videoclip van 'Libre'

Karen Luiken-27 april 2022 om 08:00

Angèle heeft een gloednieuwe videoclip van haar single ‘Libre’ gelanceerd. Daarin is de zangeres als astronaut en superheld te zien na het eten van een magisch stuk pizza in de besneeuwde straten van New York.

In het liedje ‘Libre’ heeft Angèle het met een off-beat en op een humoristische manier over vrijheid en eigenliefde, terwijl ze zich realiseert hoe vrij ze zich voelt zonder een man aan haar zijde.

“We zijn nooit helemaal vrij, omdat we in het leven concessies moeten doen en ons moeten aanpassen aan de wereld om ons heen”, legt ze uit in een gesprek met Rolling Stone. “We kunnen echter dichter bij onze beperkte vrijheid komen door onszelf te emanciperen van de dingen die ons naar beneden halen, door giftige relaties los te laten, maar ook door ons niet al te veel zorgen te maken over de mening van anderen.”

‘Libre’ is een van de singles van haar album Nonante-Cinq uit 2021.

Yungblud brengt binnenkort nieuw album uit

Karen Luiken-26 mei 2022 om 07:17

Yungblud komt binnenkort met nieuwe muziek. De artiest heeft de release van zijn derde studioalbum aangekondigd en geeft de plaat dezelfde titel als zijn artiestennaam: ‘YUNGBLUD’.

Het album volgt ‘Weird’ uit 2020 op en komt op 2 september uit. Yungblud schrijft op social media dat het een plaat wordt waarvoor hij ‘naar een deel van zichzelf ging waarvan hij niet wist dat hij die had’.

“Tot nu toe is alles een complete explosie van ongecensureerde expressie geweest, waarbij ik de waarheid vertelde en zong over wat ik op dat moment voelde”, aldus de artiest. “Het verschil met deze plaat is dat ik heel diep heb nagedacht en gevoeld.”

Yungblud bestudeerde zijn gedachtes en voelde intense emoties. “Hier is mijn verhaal. Waarom ik het ‘YUNGBLUD’ heb genoemd? Omdat niets in mijn leven ooit zo logisch is geweest.”

Selena Gomez werkt aan nieuw album

Karen Luiken-25 mei 2022 om 06:13

Grote kans dat er binnenkort nieuwe muziek van Selena Gomez verschijnt. De zangeres laat weten bezig te zijn met een album.

“Ik ben net klaar met het vierde seizoen van mijn kookprogramma en werk nu in Los Angeles aan mijn album”, aldus Selena in de ‘Crew Call’-podcast.

Of er ook een bijbehorende tournee komt, is nog niet bekend. Selena sluit het in ieder geval niet uit. “Ik sta ervoor open, maar ik heb natuurlijk wel verplichtingen, dus de tijd moet rijp zijn. Het staat niet bovenaan mijn prioriteitenlijstje.”

Het nog titelloze album volgt Selena’s vorige platen ‘Rare’ uit 2020 en ‘Revelación’ uit 2021 op.

Ontdek meer