Angèle onthult nieuwe videoclip van 'Libre'

Karen Luiken-27 april 2022 om 08:00

Angèle heeft een gloednieuwe videoclip van haar single ‘Libre’ gelanceerd. Daarin is de zangeres als astronaut en superheld te zien na het eten van een magisch stuk pizza in de besneeuwde straten van New York.

In het liedje ‘Libre’ heeft Angèle het met een off-beat en op een humoristische manier over vrijheid en eigenliefde, terwijl ze zich realiseert hoe vrij ze zich voelt zonder een man aan haar zijde.

“We zijn nooit helemaal vrij, omdat we in het leven concessies moeten doen en ons moeten aanpassen aan de wereld om ons heen”, legt ze uit in een gesprek met Rolling Stone. “We kunnen echter dichter bij onze beperkte vrijheid komen door onszelf te emanciperen van de dingen die ons naar beneden halen, door giftige relaties los te laten, maar ook door ons niet al te veel zorgen te maken over de mening van anderen.”

‘Libre’ is een van de singles van haar album Nonante-Cinq uit 2021.

Dua Lipa brengt vrijdag nieuwe muziek uit

Karen Luiken-23 mei 2023 om 06:17- Foto:

Reuters

Fans hebben er lang op moeten wachten, maar Dua Lipa brengt deze week eindelijk nieuwe muziek uit. Vrijdag lanceert ze haar single ‘Dance The Night’.

Het nummer is afkomstig van de soundtrack van de langverwachte ‘Barbie’-film die op 21 juli uitkomt. Dua Lipa speelt daar als blauwharige zeemeermin ook een kleine rol in. De hoofdrollen worden vertolkt door Margot Robbie en Ryan Gosling.

Via Instagram deelt Dua Lipa alvast een klein voorproefje van haar aankomende liedje. “Deze Barbie komt deze week met een nummer”, schrijft ze erbij.

Olivia Rodrigo komt met nieuwe muziek

Karen Luiken-23 mei 2023 om 06:11

Het is feest bij Olivia Rodrigo. Haar debuutalbum ‘SOUR’ bestaat twee jaar en dat viert de zangeres met een cadeautje voor haar fans. Ze brengt zeer binnenkort nieuwe muziek uit!

Dat nieuws maakt Olivia bekend via Instagram. “SOUR wordt vandaag twee jaar. Geen woorden kunnen ooit beschrijven hoeveel dit album voor mij betekent en hoe dankbaar ik ben voor elke zegening die het heeft gebracht”, aldus de zangeres.

Ze belooft haar fans dat ze snel met ‘new stuff’ komt. “Mijn nieuwe muziek is heel, heel, heel, heel dichtbij. Ik beloof het.”

Ontdek meer