5 redenen om naar 't Festival te komen

Sofie Verbeeck-26 april 2022 om 14:33

Het is bijna tijd voor een van de eerste festivals van het jaar! Van 13 tot 15 mei kan je in Tervuren weer genieten van een zalige line-up. Zien wij jou daar?

De 5 redenen waarom jij naar 't Festival moet komen:

1. Het is een van de eerste festivals van het jaar.

2. Er is een TAGMAG-stage met een zalige line-up op 14 Mei.

3. Je kan helemaal losgaan op de Après-ski night.

4. Zondag kan je met je kleine broer of zus meebrullen met de liedjes van #LikeMe en Camille.

5. Het festival is duurt 3 dagen, dus dat is 3 keer zoveel plezier!

Dit jaar zal het festival niet meer doorgaan in het centrum van Tervuren, maar wel op de Berg van Termunt. Wees er zeker bij en bestel hier je tickets!

Kendrick Lamar en Travis Scott naar hiphopfestival Rolling Loud

Karen Luiken-06 december 2022 om 16:06

Kendrick Lamar en Travis Scott zijn de eerste twee headliners die zijn bevestigd voor Rolling Loud. Het internationaal bekende festival vindt dit keer in Rotterdam Ahoy plaats, in het weekend van 30 juni en zaterdag 1 juli.

Afgelopen jaar trakteerde de Amerikaanse festivalorganisator Rolling Loud hiphopliefhebbers al op een indrukwekkende line-up in samenwerking met WOO HAH! Dit jaar zal het festival plaatsvinden in Rotterdam Ahoy onder de noemer Rolling Loud Rotterdam - presented by WOO HAH!

Het festival telt in het totaal vier podia, waarbij fans zowel indoor als outdoor naar de beste hiphopmuziek kunnen luisteren. Kendrick Lamar komt op vrijdag 30 juni langs als headliner. Een dag later is het de beurt aan Travis Scott. Andere namen worden binnenkort bekendgemaakt.

Kaartjes voor het feest gaan op zaterdag 10 december in de verkoop via de website van Rolling Loud Rotterdam.

Sint: "ALLEMAAL SCHEEFPOEPERS!"

Simon Smetryns-06 december 2022 om 15:29

Sinterklaas kwam langs op eens feest in ZUCO Roosdaal. Als je er jouw stoute verhalen vertelde kreeg je een gratis goodiebag!

Ontdek meer