EOTB-sterren Jørney en Odim tóch weer uit elkaar

Karen Luiken-16 augustus 2021 om 15:12

Het leek weer even goed te gaan tussen ‘Ex On The Beach: Double Dutch’-sterren Jørney en Odim. Héél even maar, want slechts een paar weken na hun hereniging hebben ze er opnieuw een punt achter gezet.

Het is de tweede breuk in een paar maanden tijd. Toen Jørney bekendmaakte zwanger te zijn van haar eerste kindje met Odim, waren ze ook uit elkaar. Toch maakten de twee het weer goed en lieten ze een paar weken geleden weten wilde toekomstplannen te hebben.

Samen een gezinnetje stichten, heel veel kindjes krijgen en zelfs trouwen. Jørney en Odim zagen het allemaal voor zich. Ze waren vastbesloten samen oud te worden en hun nog ongeboren kindje als koppel op te voeden. Maar helaas: het was te mooi om waar te zijn.

Jørney laat in een reactie aan het roddelkanaal MarwaJuice weten dat het klaar is tussen haar en Odim. “We doen wel normaal omdat we een kind krijgen, maar verder niks hoor”, zo klinkt het bij de blondine.

Ster uit '16 and Pregnant' overleden

Karen Luiken-17 januari 2022 om 09:03

Afschuwelijk nieuws voor de familie van Jordan Cashmyer. De realityster die bekend werd door haar deelname aan het MTV-programma ’16 and Pregnant’, is overleden.

Jordan werd slechts 26 jaar oud. Haar stiefmoeder Jessica meldt haar plotselinge overlijden op Facebook. “Gistereavond kreeg ik een telefoontje dat geen enkele ouder ooit wil. Mijn oudste geliefde dochter Jordan is overleden. Ze was pas 26 jaar oud. Onze harten zijn gebroken. Geen enkele ouder zou ooit een kind moeten verliezen.”

De familie vraagt om rust. “Begrijp alstublieft dat we privacy nodig hebben op dit moment. We zijn omringd door liefde en steun van onze kinderen, kleindochter Lyla en familieleden.”

Jordan deed in 2014 samen met haar toenmalige vriend Derek Taylor mee aan ’16 and Pregnant’. Haar familie was niet blij met de relatie en het koppel raakte nog voor de geboorte van hun dochter Genevieve Shae Taylor dakloos.

Na hun deelname aan de MTV-show gingen Jordan en Derek uit elkaar, om vervolgens in 2015 de voogdij van hun dochter over te dragen aan de moeder van Derek. Twee jaar later werd Jordan gearresteerd voor het bezit van drugs.

Zien: Jonatan trots op tango met zijn papa

Dieter Blarinckx-16 januari 2022 om 21:02

De 21-jarige TikTokker Jonatan Medart trok afgelopen zaterdag zijn stoutste dansschoentjes aan want hij en Bjork dansten de tango. Maar aangezien het de 'Family & Friend'-aflevering was van 'Dancing With The Stars', haalde Medart er voor de gelegenheid zijn vader bij. En die lijkt als twee druppels water op zijn zoon.

Op instagram postte Jonatan zopas een bericht waarin hij zegt trots te zijn op zijn vader: "WAUW! 🤩 WAT BEN IK TROTS OP MIJN PAPA 😘❤️ HIJ IS TOCH ZO EEN LIEVERD 🥰 Op naar de volgende @bjorkgunnarsdottir 😈" staat er te lezen in de caption.

Check de volledige dans onder het instagrambericht:

Ontdek meer