EOTB-sterren Jørney en Odim tóch weer uit elkaar

Karen Luiken-16 augustus 2021 om 15:12

Het leek weer even goed te gaan tussen ‘Ex On The Beach: Double Dutch’-sterren Jørney en Odim. Héél even maar, want slechts een paar weken na hun hereniging hebben ze er opnieuw een punt achter gezet.

Het is de tweede breuk in een paar maanden tijd. Toen Jørney bekendmaakte zwanger te zijn van haar eerste kindje met Odim, waren ze ook uit elkaar. Toch maakten de twee het weer goed en lieten ze een paar weken geleden weten wilde toekomstplannen te hebben.

Samen een gezinnetje stichten, heel veel kindjes krijgen en zelfs trouwen. Jørney en Odim zagen het allemaal voor zich. Ze waren vastbesloten samen oud te worden en hun nog ongeboren kindje als koppel op te voeden. Maar helaas: het was te mooi om waar te zijn.

Jørney laat in een reactie aan het roddelkanaal MarwaJuice weten dat het klaar is tussen haar en Odim. “We doen wel normaal omdat we een kind krijgen, maar verder niks hoor”, zo klinkt het bij de blondine.

Temptations Demi weer gelukkig in de liefde

Karen Luiken-19 september 2021 om 12:42

Demi Rutting heeft een nieuw liefje. De brunette die twee jaar geleden met haar toenmalige vriend Sidney Bout meedeed aan ‘Temptation Island’, is samen met ene Daan Raijmakers. Via Instagram maakt ze haar rela official.

De ultieme relatietest (lees: Temptation Island) heeft in 2019 niet goed uitgepakt voor Demi en Sidney. Kort na het programma besloten ze een punt achter hun relatie te zetten. De perfecte match die zij niet voor elkaar leken te zijn, lijkt Demi nu wel te hebben gevonden bij haar nieuwe vriend. “Ik ben voor hem gevallen doordat ik op zo’n bizar goed en fijn niveau met hem kan communiceren”, zegt Demi tegen LoveReality. “Ik kan alles met hem bespreken en voel me in de zes maanden dat ik hem ken zo ontzettend op mijn gemak bij hem.”

De twee hebben elkaar leren kennen via Instagram. “Ik voel me heel erg tot hem aangetrokken”, vervolgt Demi. “Hij is heel erg bezig met mindset en gezondheid en dat is precies waar ik nu ook mee bezig ben. Het was niet de planning, maar we zijn heel spontaan naar elkaar toegegroeid en zijn nu echt samen.”

Dit is de nieuwe liefde van Adele

Karen Luiken-19 september 2021 om 12:19

Het speculeren over het liefdesleven van Adele is voorbij. De zangeres heeft na veel geruchten eindelijk haar relatie Insta-official gemaakt. Ze is happy in love met Rich Paul!

Het zal voor veel fans niet als een verrassing komen, maar Adele is niet langer single. Hoewel dat al een tijdje werd gedacht, is het nu pas écht duidelijk dat de zangeres weer een man in haar leven heeft. De gelukkige: Rich Paul, de zaakwaarnemer van basketballer LeBron James. Hij is in de afgelopen tijd al eerder met Adele gespot. In juli werden ze op de gevoelige plaat vastgelegd toen ze samen een belangrijke basketbalwedstrijd bezochten. Nu wordt het nieuws dan eindelijk bevestigd door de lovebirds zelf.

Dit heuglijke nieuwtje is niet het enige positieve dat we vandaag over Adele kunnen delen. Eerder meldden we al dat ze nog voor het einde van dit jaar – precies op tijd voor de feestdagen – een nieuw album uit zal brengen.

Ontdek meer