Dit is de nieuwe vriend van Temptations Delphine

Karen Luiken-26 april 2022 om 15:24

Het hoge woord is eruit: Delphine is weer gelukkig in de liefde. De ster uit het meest recente seizoen van ‘Temptation Island’ heeft via Instagram haar nieuwe vriend Ruben voorgesteld.

Delphine heeft op het gebied van liefde een roerige tijd achter de rug. Ze deed samen met Bert mee aan ‘Temptation Island’ en besloot daar haar relatie met hem na tien jaar te beëindigen.

Zowel Bert als Delphine kreeg vrij snel na het programma een nieuwe vlam. Hij leerde Kelly kennen, zij Thomas. Voor Delphine was het echter snel klaar. Ze besloot een punt achter haar romance met Thomas te zetten ‘omdat hij niet de gast was die ze zocht’.

Delphine ging even als single door het leven, maar is nu toch weer iemand tegen gekomen die haar hartje sneller laat kloppen. Lieve mensen, maak kennis met Ruben:.

'Bridgerton'-actrice in ziekenhuis wegens mentale probemen

Karen Luiken-27 mei 2022 om 12:12

‘Bridgerton’-ster Ruby Barker worstelt flink met haar geestelijke gezondheid. De actrice, vooral bekend van haar rol Marina Thompson, laat via Instagram weten dat ze momenteel in het ziekenhuis verblijft voor behandelingen.

“Het is tijd om transparant te zijn”, zegt Ruby in een video. “Ik worstel al sinds ‘Bridgerton’ met mijn mentale gezondheid. Dit is de waarheid.”

De actrice bedankt haar fans voor alle steun en zegt dat de liefde die ze ontvangt haar overeind houdt. “Het is heel lang slecht met me gegaan. Ik wil eerlijk zijn met iedereen. Ik heb geworsteld. Momenteel verblijf ik in het ziekenhuis, maar ik word binnenkort ontslagen en kan dan hopelijk weer verder met mijn leven.”

Ruby is van plan om een pauze in te lassen. Ze moedigt anderen aan hetzelfde te doen als ze het moeilijk hebben. “Doe jezelf een plezier en stop met streng voor jezelf te zijn.”

'The Vampire Diaries'-actrice gaat scheiden

Karen Luiken-25 mei 2022 om 07:00

Candice Accola en Joe King zetten een punt achter hun relatie. Het koppel heeft na zeven jaar huwelijk besloten van elkaar te scheiden. Dat meldt US Weekly.

De ‘Vampire Diaries’-actrice zou vorige maand de scheiding hebben aangevraagd wegens ‘onoverbrugbare verschillen’. Candice en Joe zouden al een tijdje niet meer samenwonen.

De voormalige lovebirds hebben elkaar leren kennen in 2012. Een jaar later werd Candice tijdens een vakantie in Italië ten huwelijk gevraagd. In 2014 stapte ze met Joe in het huwelijksbootje en in 2016 verwelkomden ze hun eerste kindje. In 2020 volgde er nog een tweede dochter.

Ontdek meer