Dichteres Rupi Kaur komt naar België

Sofie Verbeeck-27 april 2022 om 16:00

Rupi Kaur, bekend van het iconische boek 'Milk and Honey', werd door het Amerikaanse tijdschrift The New Republic uitgeroepen tot 'Schrijver van het decennium'. De 29-jarige dichteres zorgt voor een hele nieuwe beleving van het poëziegenre. Rupi zal tijdens haar World Tour ook even halt houden in de Elisabethzaal in Antwerpen.

De 21-jarige studente met Indiaas-Canadese roots heeft de wereld veroverd met haar krachtige stem. Ze raakt haar publiek met thema's zoals liefde, verlies, vrouwelijkheid en migratie. Ook haar nieuwste boek 'Home Body' was meteen een groot succes en debuteerde als nummer 1 op verschillende bestsellerlijsten wereldwijd.

Op vrijdag 29 april start om 10 uur de ticketverkoop.

Fans Harry Styles willen hem uit Amerika krijgen!

Dieter Blarinckx-22 juni 2022 om 14:18

Op de concerten van de Britse zanger Harry Styles wordt er door de fans de laatste tijd vaak “Leave America” geroepen. Een duidelijk statement van de (vooral) Europese fans. De reden? Ze willen hun idool terug vaker in Europa.

Door de wereldwijde coronapandemie moest Styles zijn wereldtournee verplaatsen, maar volgens zijn fans is hij véél vaker te zien en te horen in de Verenigde Staten dan in zijn thuisland Groot-Brittannië of zelfs de rest van Europa. En dat willen zijn fans even duidelijk maken.

Eén van de hoofdredenen dat Styles zo vaak in Amerika is, is natuurlijk het feit dat hij sinds 2020 samen is met Olivia Wilde. Hij brengt - logischerwijze - veel tijd met haar en haar kinderen door. Al sinds 2014 heeft hij een eigen huis in Beverly Hills, maar daarnaast woont hij nu ook officieel samen met Olivia in een ander huis.

Waarschijnlijk zal hij dus ook in het zonnige L.A. blijven…

Junior en Pauline zijn nog steeds samen!

Dieter Blarinckx-22 juni 2022 om 14:05

Wie naar de laatste aflevering van ‘Junior op zoek naar de Liefde’ keek, zag hoe de 29-jarige enthousiast voor Pauline koos. En de twee zijn nog steeds samen!

Via instagram maakte Junior bekend dat hij en Pauline nog steeds een koppel zijn. De opnames liggen nu al enkele maanden achter de rug, dus het kersverse koppel is zéér blij dat ze het nieuws nu eindelijk bekend mogen maken.

“Het is niet langer meer #junioropzoeknaardeliefde maar #juniorheeftdeliefdegevonden 😌❤️”, klinkt het bij de schattige foto van de twee.

Veel succes samen!

Ontdek meer