Zien: vriendinnen laten elkaar klaarkomen in de winkel!

Dieter Blarinckx-16 augustus 2021 om 08:44

Beste vriendinnen, het is een ras apart. En dat bewijzen deze twee Nederlandse besties eens te meer. Voor een challenge op TikTok stopten ze allebei een vibrerend eitje in hun broek en zo gingen ze naar de lokale supermarkt. Ze kregen allebei een afstandbediening en mochten zich eens goed uitleven.

Bekijk het hilarische resultaat hieronder:

Instagram test betalende abonnementen

Karen Luiken-20 januari 2022 om 07:36

Influencers kunnen hun fans binnenkort mogelijk betalende abonnementen aanbieden. Instagram laat weten deze functie uit te gaan testen.

Omdat influencers behoefte hebben aan een voorspelbaar inkomen en abonnementen de perfecte manier zijn om hiervoor te zorgen, denkt Instagram nu aan een nieuwe functie. Het is de bedoeling dat volgers van influencers straks een abonnement kunnen aanschaffen waarmee ze exclusieve stories en lives te zien krijgen. De fans die ervoor kiezen hiervoor te willen betalen, krijgen een speciaal symbooltje naast hun naam, waaraan hun idool kan zien dat ze ‘iets extraas’ doen.

De functie wordt in eerste instantie in de Verenigde Staten uitgerold. Een klein aantal makers krijgt daar de kans om deel te nemen. Na verloop van tijd is het de bedoeling de betalende abonnementen uit te rollen.

(Photo by Souvik Banerjee on Unsplash)

TikTok test nieuwe functie à la Twitter

Karen Luiken-18 januari 2022 om 07:23

TikTok is druk bezig met het testen van een gloednieuwe functie. Het gaat om een Repost-knop waarmee gebruikers hun favoriete video’s met anderen kunnen delen zonder er eigen content aan toe te moeten voegen. Volgens TechCrunch heeft het nieuwigheidje opvallend veel weg van Twitters retweet.

Het was al mogelijk om TikTok-filmpjes van anderen te delen op je eigen profiel. Dat kon enkel door er een eigen bijdrage aan toe te voegen. Maar dat laatste moet met de nieuwe functie dus gaan veranderen. Bedoeling is dat je straks je favoriete video’s van mede-TikTokkers kunt posten inclusief alle likes en reacties die daarbij horen.

De nieuwe Repost-knop zal te vinden zijn in het menu ‘Delen’, waar je normaal gesproken video’s naar vrienden kunt sturen via berichten. De vraag is alleen wanneer het zover is. De functie is momenteel alleen in betaversie beschikbaar voor een beperkt aantal TikTok-gebruikers.

(Photo by Solen Feyissa on Unsplash)

Ontdek meer