'Bridgerton'-ster Phoebe Dynevor weer vrijgezel

Karen Luiken-16 augustus 2021 om 06:43

De romance tussen Phoebe Dynevor en Pete Davidson was van korte duur. De ‘Bridgerton’-ster en komiek, tevens ex van Ariana Grande, hebben na zes maanden een punt achter hun prille relatie gezet. Dat melden bronnen aan The Sun.

De reden van de breuk zou alles te maken hebben met de drukke werkschema’s van de lovebirds, die in februari begonnen met daten. “De romance van Pete en Phoebe was een echte wervelwind”, zegt een bron. “Ze zagen het helemaal zitten, maar op een gegeven moment werd het steeds duidelijker dat het moeilijk zou worden om dit te laten werken.”

Terwijl Phoebe druk was met de opnames van ‘Bridgerton’ in het Verenigd Koninkrijk, was Pete in de Verenigde Staten om ‘Saturday Night Live' te filmen. “Phoebe en Pete waren in juli voor het laatst samen in het Verenigd Koninkrijk, maar sinds hij terugvloog naar de Verenigde Staten heeft hij haar niet meer gezien. Het is duidelijk dat alle reisbeperkingen vanwege de pandemie niet hebben geholpen. Mensen kunnen niet zomaar op het vliegtuig stappen en de wereld rondvliegen wanneer ze dat willen.”

Hoop op een hereniging is er volgens de insider niet. “Het was leuk zo lang het duurde en ze geven om elkaar, maar de afstand maakt het onwerkbaar. Ze hadden plezier en zullen close blijven, maar tenzij er iets drastisch verandert, zal hun relatie niet herstellen.”

'Sex Education'-acteur niet blij met fans

Karen Luiken-25 september 2021 om 11:47

Hoewel veel mensen er een moord voor zouden doen om beroemd te worden, zouden sommige sterren er juist heel veel over hebben om eens níét herkend te worden. Asa Butterfield bijvoorbeeld. Hij is er he-le-maal klaar mee dat fans ongevraagd foto’s van hem maken.

De acteur kan sinds het grote succes van ‘Sex Education’ niet meer normaal over straat. Als hij zich in het openbaar bevindt, zijn er vaak mensen die iets van hem willen. En daar heeft hij niet altijd zin in. Op Twitter vraagt hij zijn fans dan ook of ze hem alsjeblieft met rust willen laten.

“Ik word zo moe van mensen die foto’s van me maken als ik een avondje uit ben. Het verpest niet alleen humeur, maar ook mijn avond. Fuck off. Laat me”, aldus Asa, die momenteel in het derde seizoen van ‘Sex Education’ te zien is als Otis. “Ik tweet dit terwijl ik in een taxi zit na een avond waarbij ik meerdere telefoons uit mijn gezicht heb moeten slaan.”

Delphine ontslagen na deelname 'Temptation Island'

Karen Luiken-25 september 2021 om 11:32

Haar deelname aan ‘Temptation Island’ is Delphine duur komen te staan. Hoewel het nog niet duidelijk is of haar relatie met Bert de ultieme test zal overleven – zo ziet het er nu in ieder geval niet naar uit – is er in ieder geval wel iets anders dat ze kwijt is geraakt: haar baan.

De realityster laat via Instagram weten na tien jaar ontslagen te zijn bij Delhaize. En de reden is best heftig. “Na tien jaar ontslag gekregen op mijn werk. Omdat ik meedoe aan Temptation”, aldus Delphine. “Ze hebben mij verplicht een onderling akkoord te tekenen.”

Het is de zoveelste klap die de brunette te verduren krijgt. Kijkers van Tempa hebben afgelopen week al kunnen zien hoe ze een geheim van Bert onthulde, nadat iedereen haar ervan beschuldigde ‘ziekelijk jaloers’ te zijn. “Ik mocht het niet vertellen van Bert, maar ik kan niet anders. Hij is al twee keer naar een prostituee geweest”, zo klonk het.

Bert ontkent dat hij seks heeft gehad en geeft aan dat het enkel om een massage ging. “Er is niets anders gebeurd dan dat.”

Ontdek meer