'Bridgerton'-ster Phoebe Dynevor weer vrijgezel

Karen Luiken-16 augustus 2021 om 06:43

De romance tussen Phoebe Dynevor en Pete Davidson was van korte duur. De ‘Bridgerton’-ster en komiek, tevens ex van Ariana Grande, hebben na zes maanden een punt achter hun prille relatie gezet. Dat melden bronnen aan The Sun.

De reden van de breuk zou alles te maken hebben met de drukke werkschema’s van de lovebirds, die in februari begonnen met daten. “De romance van Pete en Phoebe was een echte wervelwind”, zegt een bron. “Ze zagen het helemaal zitten, maar op een gegeven moment werd het steeds duidelijker dat het moeilijk zou worden om dit te laten werken.”

Terwijl Phoebe druk was met de opnames van ‘Bridgerton’ in het Verenigd Koninkrijk, was Pete in de Verenigde Staten om ‘Saturday Night Live' te filmen. “Phoebe en Pete waren in juli voor het laatst samen in het Verenigd Koninkrijk, maar sinds hij terugvloog naar de Verenigde Staten heeft hij haar niet meer gezien. Het is duidelijk dat alle reisbeperkingen vanwege de pandemie niet hebben geholpen. Mensen kunnen niet zomaar op het vliegtuig stappen en de wereld rondvliegen wanneer ze dat willen.”

Hoop op een hereniging is er volgens de insider niet. “Het was leuk zo lang het duurde en ze geven om elkaar, maar de afstand maakt het onwerkbaar. Ze hadden plezier en zullen close blijven, maar tenzij er iets drastisch verandert, zal hun relatie niet herstellen.”

Brooklyn Beckham onder vuur door nieuwe TikTok

Dieter Blarinckx-17 augustus 2022 om 14:29

Brooklyn Beckham, de zoon van David en Victoria, krijgt momenteel bakken kritiek over zich heen nadat een nieuwe TikTok werd gedropt waarin hij een beetje opschept met het feit dat hij “chef-kok” is.

TikTokker Daniel Mac maakt geregeld video’s waarin hij opvallende wagens tegenhoudt om zo ook de chauffeurs in beeld te brengen. In zijn laatste video zit niemand minder dan de 23-jarige Brooklyn Beckham achter het stuur. Hij reed rond in een McLaren P1, met een prijskaartje van zo’n 1,2 miljoen dollar (ongeveer 1,8 miljoen euro). Daniel vraagt Brooklyn naar zijn werk, waarop hij antwoordt “chef-kok”. En daar is het internet niet zo happy mee, meer zelfs, ze lachen hem gewoon vierkant uit.

“Hij maakte spek met eieren en hij denkt dat hij een chef is”, “Het belachelijkste dat ik ook heb gezien” en “Wat een clown”, zijn maar een fractie van wat er online te lezen valt.

Check de TikTok hier:

Mads Mikkelsen over terugkeer Johnny Depp: “Het zou kunnen”

Dieter Blarinckx-17 augustus 2022 om 14:19

Toen de hele zaak rond Johnny Depp en Amber heard grotere proporties begon aan te nemen, zette Warner Bros. Johnny Depp vriendelijk aan de deur als Gellert Grindelwald in de ‘Fantastic Beasts’-films. Acteur Mads Mikkelsen nam de fakkel over, maar blijft dat wel zo?

In de derde film in de reeks, ‘The Secrets of Dumbledore’ is het niet Johnny Depp maar wel Mads Mikkelsen die in de huid kruipt van de duistere tovenaar Grindelwald. En daar hadden veel fans moeite mee.

Mikkelsen was onlangs op het filmfestival van Sarajevo, waar hij openlijk praatte over het debacle:

“Ik vind Johnny een geweldige acteur. Ik vind dat hij fantastisch werk leverde. Maar ik kon hem niet gaan kopiëren, dat zou creatieve zelfmoord zijn. We moesten het anders aanpakken.”

Maar als er hem wordt gevraagd naar de toekomst van Grindelwald nu Johnny Depp de rechtszaak won, wou hij dit kwijt:

“Zijn fans zijn heel lief, maar ook wel koppig. Ik had niet veel contact met hen, maar ik kon begrijpen waarom hun harten gebroken waren. Alles ligt anders nu Johnny de rechtszaak won. We zullen zien of hij terugkomt. Het zou kunnen.”

Dus wie weet zien we Depp in de volgende ‘Fantastic Beasts’-film wel terug als Grindelwald!

Ontdek meer