'Bridgerton'-ster Phoebe Dynevor weer vrijgezel

Karen Luiken-16 augustus 2021 om 06:43

De romance tussen Phoebe Dynevor en Pete Davidson was van korte duur. De ‘Bridgerton’-ster en komiek, tevens ex van Ariana Grande, hebben na zes maanden een punt achter hun prille relatie gezet. Dat melden bronnen aan The Sun.

De reden van de breuk zou alles te maken hebben met de drukke werkschema’s van de lovebirds, die in februari begonnen met daten. “De romance van Pete en Phoebe was een echte wervelwind”, zegt een bron. “Ze zagen het helemaal zitten, maar op een gegeven moment werd het steeds duidelijker dat het moeilijk zou worden om dit te laten werken.”

Terwijl Phoebe druk was met de opnames van ‘Bridgerton’ in het Verenigd Koninkrijk, was Pete in de Verenigde Staten om ‘Saturday Night Live' te filmen. “Phoebe en Pete waren in juli voor het laatst samen in het Verenigd Koninkrijk, maar sinds hij terugvloog naar de Verenigde Staten heeft hij haar niet meer gezien. Het is duidelijk dat alle reisbeperkingen vanwege de pandemie niet hebben geholpen. Mensen kunnen niet zomaar op het vliegtuig stappen en de wereld rondvliegen wanneer ze dat willen.”

Hoop op een hereniging is er volgens de insider niet. “Het was leuk zo lang het duurde en ze geven om elkaar, maar de afstand maakt het onwerkbaar. Ze hadden plezier en zullen close blijven, maar tenzij er iets drastisch verandert, zal hun relatie niet herstellen.”

Modeontwerper Thierry Mugler overleden

Karen Luiken-24 januari 2022 om 16:37

De Franse modeontwerper Thierry Mugler is afgelopen zondag overleden. Hij is 73 jaar geworden.

Het verdrietige nieuws is via Instagram bekendgemaakt door het team van de ontwerper. “We vinden het verschrikkelijk om aan te moeten kondigen dat Mr. Manfred Thierry Mugler op zondag 23 januari is overleden”, klinkt het. “Dat hij in vrede mag rusten.”

Thierry stopte in 2002 met designen, maar besloot in 2019 toch nog een uitzondering voor Kim Kardashian te maken. De jurk die zij droeg tijdens het Met Gala was door hem ontworpen.

Een andere klant was Beyoncé. Zij reageert net als veel andere sterren op het overlijden van Thierry. “Rust zacht”, schrijft ze.

Zien: Nora Gharib haalt twee 10'en in DWTS

Dieter Blarinckx-24 januari 2022 om 06:51

Wie afgelopen zaterdag naar 'Dancing With The Stars' keek, zag hoe Nora Gharib met een passionele dans de eerste twee tienen binnenhaalde. De jury was lovend over haar dans met Adrián Baringa, haar vaste danspartner dit seizoen.

Nora vertelde voor de dans dat ze het moeilijk heeft om die passionele kant in haar naar voren te brengen. Aan de jury vertelde ze dat ze deze opdracht ook meer als een acteeropdracht zag, waardoor dat passionele er volledig doorkwam. En met goed resultaat, want voor de eerste keer in de geschiedenis van 'Dancing With The Stars' werden er twee tienen uitgedeeld!

Check haar passionele moves vanaf 03:27!

Ontdek meer