Studio 100 gaat fragmenten klassieke musicals online delen!

Dieter Blarinckx-25 april 2022 om 16:49

Wie opgroeide eind jaren ’90 en begin jaren ’00 herinnert zich vast en zeker die goede en eerste musicals van Studio 100 nog wel. En daar heeft Studio 100 nu speciale plannen mee!

Het YouTube-kanaal van Studio 100 haalde zopas de kaap van 100.000 volgers, en dat gaan ze op een oldskool manier vieren! Iedere maandag zullen ze een fragment uit zo’n oude, maar bekende musical delen op het kanaal.

“+100.000 volgers op het Studio 100 YouTube-kanaal, dat verdient een beloning! Vanaf nu plaatsen we elke maandag enkele klassieke momenten uit de Studio 100 Sprookjes musicals online! 🥳”, klinkt het in de aankondiging op Instagram.

En ze houden woord, want de eerste leuke fragmenten werden reeds gedropt op hun YouTube-kanaal. Hier kan je even de nostalgische tour op!

Muziek van Britney Spears te horen in sprookjesmusical

Karen Luiken-04 december 2022 om 08:00

De muziek van Britney Spears speelt een grote rol in de musical ‘Once Upon a One More Time’. Het stuk zal volgend jaar te zien zijn op Broadway.

Helemaal nieuw is de musical niet. Er wordt al sinds 2017 aan gewerkt, maar vanwege de coronapandemie liep het stuk vertraging op. De show was vorig jaar voor het eerst te zien en zal volgend jaar dus naar Broadway komen, het meest bekende theater van de Verenigde Staten.

Hoewel verschillende songs van Britney de revue passeren in de musical, gaat het verhaal verder niet over het leven van de zangeres. In plaats daarvan spelen sprookjesprinsessen zoals Sneeuwwitje de hoofdrol.

Fan van 'Bridgerton'? Dan moet je deze film ook zien

Karen Luiken-04 december 2022 om 07:56

Ben jij in een zwart gat gevallen na het zien van de laatste aflevering van het tweede seizoen van ‘Bridgerton’? En vind jij ook dat het wachten op het derde seizoen te lang duurt? Start dan nu Netflix op en zoek naar ‘Lady Chatterley’s Lover’. Die film zou heel veel weg hebben van ‘Bridgerton’.

‘Lady Chatterley’s Lover’ gaat over de ongelukkig getrouwde aristocrate Lady Chatterley. Ze gaat een hartstochtelijke verhouding aan met de jachtopziener op het landgoed van haar man en wordt smoorverliefd op hem. Natuurlijk met alle gevolgen van dien.

De hoofdrollen worden gespeeld door Emma Corrin, Jack O’Connell en Matthew Ducket. De trailer bekijk je hieronder.

Ontdek meer