Studio 100 gaat fragmenten klassieke musicals online delen!

Dieter Blarinckx-25 april 2022 om 16:49

Wie opgroeide eind jaren ’90 en begin jaren ’00 herinnert zich vast en zeker die goede en eerste musicals van Studio 100 nog wel. En daar heeft Studio 100 nu speciale plannen mee!

Het YouTube-kanaal van Studio 100 haalde zopas de kaap van 100.000 volgers, en dat gaan ze op een oldskool manier vieren! Iedere maandag zullen ze een fragment uit zo’n oude, maar bekende musical delen op het kanaal.

“+100.000 volgers op het Studio 100 YouTube-kanaal, dat verdient een beloning! Vanaf nu plaatsen we elke maandag enkele klassieke momenten uit de Studio 100 Sprookjes musicals online! 🥳”, klinkt het in de aankondiging op Instagram.

En ze houden woord, want de eerste leuke fragmenten werden reeds gedropt op hun YouTube-kanaal. Hier kan je even de nostalgische tour op!

'Daens de Musical' stopt op 1 oktober!

Dieter Blarinckx-26 juni 2022 om 08:56

Het is één van de meest geliefde en succesvolle musicals ooit in Vlaanderen, maar Studio 100 heeft bekendgemaakt dat binnenkort het doek valt over 'Daens de Musical'.

"Op 1 oktober 2022 stopt de succesmusical Daens definitief. Na een bijzonder succesvolle speelperiode in het Studio 100 Pop-Up Theater en meer dan 225.000 bezoekers komt er dit najaar een einde aan de 2.0-versie van één van de meest succesvolle Vlaamse musicals", klinkt het bij de aankondiging.

Er zijn nog een aantal tickets te koop, dus wil je deze spektakelmusical zeker niet missen. Check dan hier nog voor de laatste plaatsen!

Zien: Xandee maakt comeback!

Dieter Blarinckx-26 juni 2022 om 08:53

Het heeft zestien jaar geduurd, maar zangeres Xandee is helemaal klaar voor haar comeback! Ze lanceerde zopas haar gloednieuwe single ‘Beautiful Again’.

De 43-jarige Xandee, die eigenlijk Sandy heet, heeft een woelige periode achter de rug. En met haar nieuwe single ‘Beautiful Again’ wil ze die periode afsluiten.

De zangeres achter Touch Of Joy en het Songestivalnummer ‘One Life’ gaat dus voor het eerst weer op een podium staan sinds 2006.

“De betekenis achter ‘Beautiful Again’ is dat het leven weer mooi kan zijn, na alle problemen. Ik heb heel veel meegemaakt en heb trouwens nog maar net een nieuwe hartoperatie achter de rug. Met dit lied wil ik alle problemen achter me laten en er terug staan.”

“Ik heb dan ook al veel reacties ontvangen en mensen vertellen mij dat ze blij zijn om mijn stem weer te horen. En ook bij Radio 2 werd het nummer goed ontvangen. Ik ben dus helemaal klaar om er weer te staan.”

Beluister het nummer hier:

Ontdek meer