Adele bouwt mega huis met gigantische slaapkamer

Karen Luiken-16 augustus 2021 om 06:34

Adele is bezig met het laten bouwen van een huis die vorstelijke proporties aanneemt. Ze heeft volgens Mirror een bouwvergunning gekregen voor een gigantisch herenhuis in Londen met daarin een slaapkamer die qua oppervlakte al groter is dan een gemiddeld appartement.

De zangeres laat twee aangrenzende huizen in het chique Kensington ombouwen tot één woning. Ze kocht ze voor 13 miljoen en zal nog eens 2 miljoen uitgeven voor de verbouwing. “Dit is een huis dat geschikt is voor een van de grootste sterren op aarde”, zegt een insider. “Er worden geen kosten gespaard.”

De woning krijgt vier verdiepingen. In de kelder passen straks twee auto’s en wordt er plaats gemaakt voor een enorme speelkamer voor Adeles 8-jarige zoon Angelo. Op de begane grond komen een woonkamer, eetkamer, keuken en studeerkamer. De eerste verdieping wordt een enorme slaapkamer van zo’n 100 m2, inclusief twee badkamers en kleedkamers. De bovenste verdieping biedt ruimte voor nog eens drie slaapkamers met eigen badkamer, plus een extra speelkamer.

Het is nog maar de vraag of Adele hier alleen gaat wonen, of samen met haar nieuwe vriend Rich Paul. Ruimte is er in ieder geval genoeg.

Hailey Bieber ontkent dat Justin haar mishandelt

Karen Luiken-20 september 2021 om 06:44

Er gaat al een tijdje een gerucht rond dat Justin Bieber zijn vrouw Hailey slecht zou behandelen en haar zelfs zou hebben mishandeld. Maar in tegenstelling tot wat veel mensen misschien denken, is The Biebs juist hartstikke goed voor zijn grote liefde. Van mishandeling is absoluut geen sprake, laat Hailey weten in een podcast van Demi Lovato.

“Er doen zoveel verhalen de ronde over mij, over hem, over ons samen”, aldus het model. “Justin zou niet aardig tegen mij zijn en me mishandelen. Hier klopt helemaal niks van. Het tegenovergestelde is juist waar.”

Hailey noemt Justin haar beste vriend en is ontzettend blij dat ze met iemand is die haar iedere dag speciaal laat voelen. “We zijn nog nooit zo geobsedeerd door elkaar geweest en hebben veel plezier samen.”

Temptations Demi weer gelukkig in de liefde

Karen Luiken-19 september 2021 om 12:42

Demi Rutting heeft een nieuw liefje. De brunette die twee jaar geleden met haar toenmalige vriend Sidney Bout meedeed aan ‘Temptation Island’, is samen met ene Daan Raijmakers. Via Instagram maakt ze haar rela official.

De ultieme relatietest (lees: Temptation Island) heeft in 2019 niet goed uitgepakt voor Demi en Sidney. Kort na het programma besloten ze een punt achter hun relatie te zetten. De perfecte match die zij niet voor elkaar leken te zijn, lijkt Demi nu wel te hebben gevonden bij haar nieuwe vriend. “Ik ben voor hem gevallen doordat ik op zo’n bizar goed en fijn niveau met hem kan communiceren”, zegt Demi tegen LoveReality. “Ik kan alles met hem bespreken en voel me in de zes maanden dat ik hem ken zo ontzettend op mijn gemak bij hem.”

De twee hebben elkaar leren kennen via Instagram. “Ik voel me heel erg tot hem aangetrokken”, vervolgt Demi. “Hij is heel erg bezig met mindset en gezondheid en dat is precies waar ik nu ook mee bezig ben. Het was niet de planning, maar we zijn heel spontaan naar elkaar toegegroeid en zijn nu echt samen.”

Ontdek meer