Adele bouwt mega huis met gigantische slaapkamer

Karen Luiken-16 augustus 2021 om 06:34

Adele is bezig met het laten bouwen van een huis die vorstelijke proporties aanneemt. Ze heeft volgens Mirror een bouwvergunning gekregen voor een gigantisch herenhuis in Londen met daarin een slaapkamer die qua oppervlakte al groter is dan een gemiddeld appartement.

De zangeres laat twee aangrenzende huizen in het chique Kensington ombouwen tot één woning. Ze kocht ze voor 13 miljoen en zal nog eens 2 miljoen uitgeven voor de verbouwing. “Dit is een huis dat geschikt is voor een van de grootste sterren op aarde”, zegt een insider. “Er worden geen kosten gespaard.”

De woning krijgt vier verdiepingen. In de kelder passen straks twee auto’s en wordt er plaats gemaakt voor een enorme speelkamer voor Adeles 8-jarige zoon Angelo. Op de begane grond komen een woonkamer, eetkamer, keuken en studeerkamer. De eerste verdieping wordt een enorme slaapkamer van zo’n 100 m2, inclusief twee badkamers en kleedkamers. De bovenste verdieping biedt ruimte voor nog eens drie slaapkamers met eigen badkamer, plus een extra speelkamer.

Het is nog maar de vraag of Adele hier alleen gaat wonen, of samen met haar nieuwe vriend Rich Paul. Ruimte is er in ieder geval genoeg.

Zien: Shawn Mendes gaat tegen de grond op instagram

Dieter Blarinckx-23 januari 2022 om 09:15

De Canadese zanger Shawn Mendes is niet vies van een hike tussen de bergen in de Hollywood Hills, maar dat verloopt niet altijd vlekkeloos. In zijn laatste post op insta zien we immers hoe de 23-jarige zanger tegen de vlakte gaat bij het afdalen van een helling.

Gelukkig mankeerde hij niets, en bleef zijn killer body ongedeerd.

Check zijn video hier:

Nick Jonas en Priyanka Chopra verwelkomen eerste kindje

Karen Luiken-23 januari 2022 om 08:04

Nick Jonas en Priyanka Chopra zijn voor het eerst ouders geworden. Hun dochter is op zaterdag 15 januari ter wereld gekomen via een draagmoeder. Dat laat het koppel weten via Instagram.

“We zijn dolblij om te bevestigen dat we een baby hebben verwelkomd via een draagmoeder”, aldus Priyanka. “We vragen respectvol om privacy in deze speciale tijd terwijl we ons concentreren op ons gezin.”

De 29-jarige Nick en zijn tien jaar oudere vrouw Priyanka stapten in 2018 in het huwelijksbootje. Ze hebben er nooit een geheim van gemaakt een gezinnetje te willen stichten. De naam van hun kersverse dochter is nog niet bekendgemaakt.

Ontdek meer