Ed Sheeran: 'Ik moest op zoek naar echte baan'

Karen Luiken-16 augustus 2021 om 06:23

Als het niet aan het doorzettingsvermogen van Ed Sheeran had gelegen, hadden we de wereldberoemde zanger en zijn muziek misschien wel nooit gekend. De artiest kreeg jaren geleden te horen dat hij maar op zoek moest naar een ‘echte’ baan. Dat schrijft hij in een column voor The Sunday Mirror.

“Toen ik als kind zei dat ik muzikant wilde worden, zeiden ze dat ik een echte baan moest zoeken”, aldus Ed, die vindt dat kinderen moeten worden aangemoedigd om creatief te zijn. “School is zo stressvol. Je hebt examens in wiskunde, Engels en scheikunde, maar al deze vakken zijn ontzettend moeilijk. Wat ik tegen kinderen wil zeggen, is dat als je doet waar je van houdt, je er uiteindelijk veel voor terug krijgt.”

De zanger weet dat als geen ander. Hij spreekt uit ervaring en weet dan ook waar hij het over heeft als hij zegt dat je meer opsteekt van dieptepunten dan van hoogtepunten. “Je leert veel meer van mislukkingen dan van succes. Ik heb in het Wembley-stadion gespeeld voor een groot publiek en voor slechts een persoon in een bar in Swindon. Spelen in die bar in Swindon heeft me veel meer geleerd dan spelen op Wembley.”

Jonatan Medart en Elodie Gabias samen op de vlucht in 'Klopjacht Celebs'

Dieter Blarinckx-09 augustus 2022 om 09:19

Hoewel het nog even wachten is op het tweede seizoen van 'Klopjacht', verwent zender Play4 ons wel met een leuk tussendoortje: 'Klopjacht Celebs'. Jonatan Medart en Elodie Gabias vormen een team en nemen het op tegen Julie Vermeire en Laurins Dursin.

"THE WORD IS OUT 🙏🥰🤩 @elogabias en ik vormen samen een team in Klopjacht Celebs en nemen het op tegen @julievermeire en @laudursin ! Heb zo moeten lachen 😅 Je kan vanaf vandaag, 12u, elke dag (t.e.m. vrijdag) een aflevering checken op @goplay.be @play4_be Zeker kijken! 🤩" klinkt het bij de enthousiaste aankondiging van Jonatan.

In 'Klopjacht Celebs' krijgen de bekende duo's exact 50 uur om onder de radar te blijven en een bepaald eindpunt te bereiken. Om dat punt te bereiken krijgen ze verschillende tips. Danny Kampers gaat, net zoals in de normale reeks, aan de slag met zijn ganse team om de voortvluchtigen zo snel mogelijk op te pakken.

‘Klopjacht Celebs’ is vanaf nu elke dag om 12 uur te zien op GoPlay.be.

Stripper veilt onderbroek van prins Harry uit Las Vegas

Sofie Verbeeck-09 augustus 2022 om 08:15- Foto:

Photo by rupixen.com on Unsplash

Ex-stripper Carrie Royale gaat de onderbroek van prins Harry online plaatsen voor verkoop op entertainmentsite TMZ. Althans dat beweert ze. Volgens haar zou prins Harry die onderbroek gedragen hebben tijdens zijn beruchte avond in Las Vegas in 2012.

Ex-stripper Carrie zal de onderbroek vanaf donderdag online veilen. Ze begint met een startbod van 10.000 dollar, maar ze verwacht er veel meer voor te krijgen. Volgens haar zou het hoogste bod voor de onderbroek wel een miljoen kunnen zijn. Ze zou een deel van de opbrengst doneren aanArchewell, de stichting die Harry en zijn vrouw Meghan samen hebben opgericht.

In 2012 doken er beelden op van prins Harry in Las Vegas. Tijdens een potje stripbiljart was hij al zijn kleren verloren. Carrie Royale beweert dat ze er die avond ook bij was en dat ze toen Harry's onderbroek heeft bijgehouden. Naast de onderbroek zal ze ook de jurk en badkleding die ze toen droeg online veilen.

Ontdek meer