Ed Sheeran: 'Ik moest op zoek naar echte baan'

Karen Luiken-16 augustus 2021 om 06:23

Als het niet aan het doorzettingsvermogen van Ed Sheeran had gelegen, hadden we de wereldberoemde zanger en zijn muziek misschien wel nooit gekend. De artiest kreeg jaren geleden te horen dat hij maar op zoek moest naar een ‘echte’ baan. Dat schrijft hij in een column voor The Sunday Mirror.

“Toen ik als kind zei dat ik muzikant wilde worden, zeiden ze dat ik een echte baan moest zoeken”, aldus Ed, die vindt dat kinderen moeten worden aangemoedigd om creatief te zijn. “School is zo stressvol. Je hebt examens in wiskunde, Engels en scheikunde, maar al deze vakken zijn ontzettend moeilijk. Wat ik tegen kinderen wil zeggen, is dat als je doet waar je van houdt, je er uiteindelijk veel voor terug krijgt.”

De zanger weet dat als geen ander. Hij spreekt uit ervaring en weet dan ook waar hij het over heeft als hij zegt dat je meer opsteekt van dieptepunten dan van hoogtepunten. “Je leert veel meer van mislukkingen dan van succes. Ik heb in het Wembley-stadion gespeeld voor een groot publiek en voor slechts een persoon in een bar in Swindon. Spelen in die bar in Swindon heeft me veel meer geleerd dan spelen op Wembley.”

Contact tussen Amy en K3 verwaterd

Karen Luiken-19 januari 2022 om 07:41

Van de band die Amy met Hanne en Marthe opbouwde tijdens ‘K2 zoekt K3’ is niet veel meer over. In een gesprek met HLN vertelt de verliezende finalist dat ze de zangeressen nauwelijks nog spreekt.

Amy geeft toe dat ze Hanne, Marthe en het gloednieuwe K3’tje Julia na de finale slechts een enkele keer heeft gesproken via Instagram. “Ik heb Julia gisteren toevallig een berichtje gestuurd, maar ik denk dat ze ondertussen een nieuw nummer heeft.”

En ook van Studio100 hoort Amy weinig. Ze had gehoopt op een nieuwe job bij het entertainmentbedrijf, maar daar is helaas (nog) geen sprake van. “Gertje heeft mij geen bericht gestuurd, maar hij mag dat nog steeds doen.”

Wel zegt Amy dat er andere leuke dingen op de planning staan. “Daar kan ik nog niet te veel over zeggen.”

Daniel Radcliffe heeft nieuwe grote rol beet

Dieter Blarinckx-18 januari 2022 om 21:16

Hij zal voor velen altijd Harry Potter blijven, maar toch heeft acteur Daniel Radcliffe een nieuwe grote rol beet. De inmiddels 32-jarige Britse acteur kruipt binnenkort in de huid van muzikant Weird Al Yankovic. Dat werd begin deze week bekendgemaakt.

‘Weird: The Al Yankovic Story’, vertelt het verhaal van de bekende zanger rond de tijd dat hij zijn eerste grote hits ‘Eat It’ en ‘Like a Surgeon’ maakte, maar ook zijn celebrity-affaires en extravagante levensstijl komen aan bod. Opnames zullen al starten in februari.

Waar en wanneer de film net te zien zal zijn, is helaas nog niet geweten, dus stay tuned!

Ontdek meer