Join onze afstudeerreis naar Lloret de Mar: The Graduates!

Sofie Verbeeck-13 juni 2022 om 14:30

Van 3 tot 10 september 2022 is het weer tijd voor onze jaarlijkse feestvakantie in Lloret de Mar. De perfecte gelegenheid voor honderden zesdejaars om te vieren dat ze zijn afgestudeerd. Overdag geniet je van een cocktailtje onder de Spaanse zon en 's avonds ruil je de rust in voor de zotste feestjes!

Logement

Speciaal voor The Graduates hebben wij de best gelegen appartementsgebouwen afgehuurd, ideaal voor groepen van 3 tot 6 personen! Voor zij die toch net iets meer luxe nodig hebben tijdens hun verblijf, bieden wij prachtige 4-sterren hotelkamers aan.

Zowel de appartementen als het hotel liggen vlakbij alle discotheken en het strand: de perfecte afwisseling voor op vakantie!

Activity pack

Naast zotte feestjes met DJ's zoals Michael Amani, Manuals en 5NAPBACK, kan je ook nog kiezen voor allerlei leuke activiteiten:

  • Boat Party: Drank à volonté terwijl je feest op een catamaran? Yes, please!
  • Barcelona Trip: Cultuur opsnuiven, lekker eten of shoppen, in Barcelona kan het allemaal.
  • Paintball: Schiet verfballetjes af op jouw beste vrienden tijdens het paintballen!
  • Church Party: Even tijd nodig om te bezinnen? Dat kan tijdens een waanzinnig kerkfeest in onze gigantische opblaaskerk!
  • Waterworld: Reuze glijbanen, waterkolken, golfbaden en veel meer. Een echt paradijs voor de waterratten onder jullie.
  • TAGMAG Party: Deze mag natuurlijk niet ontbreken! Kom mee feesten met onze DJ's en TAGMAG Insiders en Family!

Tickets

Wil je er graag bij zijn? Wees dan snel en reserveer hier je tickets!

Studio 100 viert 25ste verjaardag van K3

Dieter Blarinckx-06 februari 2023 om 21:34- Foto:

Studio 100

Groot feest bij Studio 100 want de populairste meidengroep van de Lage Landen, K3, wordt dit jaar 25 en dat gaat Studio 100 niet onopgemerkt voorbij laten gaan! Via sociale media maakte het bedrijf achter de succesformule bekend wat ze allemaal in petto hebben voor die speciale verjaardag.

"Sinds de release van de hit Heyah Mama, toen nog met Karen, Kristel en Kathleen, is K3 uitgegroeid tot een succesvol trio dat blijft doen waar ze goed in is: mensen gelukkig maken met blije en pakkende liedjes. Om het zilveren jubileum te vieren, vinden er de komende maanden verschillende feestelijkheden plaats", staat er te lezen in het officiële bericht.

Onder die festiviteiten zullen o.a. de concerten voor volwassenen plaatsvinden, alsook zal er een heuse K3 Dansdag georganiseerd worden. En dat is nog maar het tipje van de sluier. Via deze website kan je op de hoogte blijven van alles wat Studio 100 in petto heeft met 25 jaar K3.

Efteling voegt iets extra toe aan 'De Vliegende Hollander'

Dieter Blarinckx-05 februari 2023 om 14:50

Eén van de meest geliefde en iconische attracties uit de Efteling is toch wel 'De Vliegende Hollander'. Die spannende boottocht krijgt binnenkort een gloednieuwe scène.

Op de plek waar opvarenden tot voor kort geconfronteerd werden met een watergordijn en een videoprojectie, wordt er nu volop een nieuwe scène gebouwd. Vanaf 1 april zullen de bezoekers immers door een kerkhof van vervallen scheepswrakken varen. De hele nieuwe scène werd ontworpen door Karel Willemen.

"Het felle licht toont ons kortstondig een scheepswrak met een vermolmd, engelachtig boegbeeld. Een tweede en derde blikseminslag openbaren in een korte flits meerdere wrakken en boegbeelden die ons als sirenen toe lijken te zingen", klinkt het in het officiële bericht.

"Vanaf 1 april ontdek je iets nieuws in 'De Vliegende Hollander'! 🤩 Durf jij straks het kerkhof van vervallen scheepswrakken te trotseren? ⚓", klinkt het bij de aankondiging van het Nederlandse themapark op insta.

Bekijk de teaser hieronder:

Ontdek meer