Boek nog snel tickets met vroegboekkorting voor The Graduates!

Sofie Verbeeck-25 april 2022 om 14:30

Van 3 tot 10 september 2022 is het weer tijd voor onze jaarlijkse feestvakantie in Lloret de Mar. De perfecte gelegenheid voor honderden zesdejaars om te vieren dat ze zijn afgestudeerd. Overdag geniet je van een cocktailtje onder de Spaanse zon en 's avonds ruil je de rust in voor de zotste feestjes!

Logement

Speciaal voor The Graduates hebben wij de best gelegen appartementsgebouwen afgehuurd, ideaal voor groepen van 3 tot 6 personen! Voor zij die toch net iets meer luxe nodig hebben tijdens hun verblijf, bieden wij prachtige 4-sterren hotelkamers aan.

Zowel de appartementen als het hotel liggen vlakbij alle discotheken en het strand: de perfecte afwisseling voor op vakantie!

Activity pack

Naast zotte feestjes met DJ's zoals Michael Amani, Manuals en 5NAPBACK, kan je ook nog kiezen voor allerlei leuke activiteiten:

  • Boat Party: Drank à volonté terwijl je feest op een catamaran? Yes, please!
  • Barcelona Trip: Cultuur opsnuiven, lekker eten of shoppen, in Barcelona kan het allemaal.
  • Paintball: Schiet verfballetjes af op jouw beste vrienden tijdens het paintballen!
  • Church Party: Even tijd nodig om te bezinnen? Dat kan tijdens een waanzinnig kerkfeest in onze gigantische opblaaskerk!
  • Waterworld: Reuze glijbanen, waterkolken, golfbaden en veel meer. Een echt paradijs voor de waterratten onder jullie.

Tickets

Wil je er graag bij zijn? Wees dan snel en reserveer hier je tickets! Je hebt nog tot en met zondag 1 mei 2022 om een Early Bird ticket te reserveren, vanaf dan kan je enkel nog tot 1 juli tickets boeken voor deze fantastische trip.

CAMILLE geeft optreden tijdens ‘Familie’-feest

Karen Luiken-24 mei 2022 om 16:01

CAMILLE heeft vandaag een video met een bijzondere boodschap voor ‘Familie’-fans gedeeld. De zangeres maakt bekend op zaterdag 17 september op te treden tijdens het grote ‘Familie’-feest in de Lotto Arena.

Het feest wordt gegeven om het 30-jarige jubileum van ‘Familie’ te vieren. Behalve CAMILLE betreden ook Willy Sommers, Annie Geeraerts, Aaron Blommaert, Sandrine André, Jo Hens en vele anderen het podium. De één voor een muzikale noot, de ander voor een nostalgische terugblik op de afgelopen dertig jaar ‘Familie’.

“Ik ben heel blij dat ik ben uitgenodigd om enkele liedjes te komen zingen voor de dertigste verjaardag van ‘Familie’. Mijn familie is voor mij het allerbelangrijkste in de wereld en verjaardagsfeestjes sla ik nooit af”, zegt CAMILLE. “Ik hoop jullie allemaal te zien in de Lotto Arena! Het dak gaat eraf! Vuurwerk!”

Doe mee aan de BattleKart TAGMAG Trophy samen met de TAGMAG Insiders!

Sofie Verbeeck-13 mei 2022 om 12:00

Ben jij supergoed in Mario Kart en zou je het spel graag eens levensecht willen spelen? Dat kan bij BattleKart, een indoor e-karting waarbij games geprojecteerd worden op het circuit. Pas op voor olievlekken, schiet raketten af en haal als eerste de finish!

Schrijf je vanaf nu in met je vrienden om deel te nemen aan de BattleKart TAGMAG Trophy. Dat is een e-karting race waarin je met en tegen TAGMAG Insiders Jaël, Jamie-Lee, Fabian, Aidan en Michael Amani kan racen. De wedstrijd bestaat uit 8 teams van 6 personen die het tegen elkaar zullen opnemen in 4 rondes.

De BattleKart gaat door in Kortrijk op donderdag 26 mei (18-22u). Wil je deze unieke ervaring beleven? Schrijf je dan snel in via onderstaand formulier en wie weet kom je een van de Insider-teams versterken!

Ontdek meer