Balenciaga verkoopt 'versleten' trui voor ruim 1300 euro

Karen Luiken-16 augustus 2021 om 03:30

Kleren die versleten zijn gaan over het algemeen de prullenbak in. Toch is het tegenwoordig niet vreemd als je een gloednieuw kledingstuk koopt dat ‘expres’ kapot is. Neem bijvoorbeeld de inmiddels bekende jeans met scheuren en gaten; iedereen loopt ermee rond – vaak tot ongenoegen van opa’s of oma’s. Balenciaga doet er nu een schepje bovenop en komt met een item waarvan het lijkt dat-ie al flink wat jaartjes meegaat.

Het gaat om een trui met ronde hals. Als je niet beter zou weten, zou je denken dat het een kapot stuk stof is dat weggegooid kan worden. Maar niets is minder waar. De trui is ontworpen om er ‘versleten’ uit te zien. Want ja... dat is tegenwoordig de mode. En je betaalt er ook nog eens bakken met geld voor. Deze trui wordt verkocht voor een bedrag van – niet schrikken – ruim 1300 euro.

Op social media klinkt er vooral kritiek. “Ze hebben deze trui na 500 jaar opgegraven”, zegt iemand. Een ander vindt het vooral erg 'absurd en gênant'.

Sneakerness A'dam: waarom draag je die sneaker?

Simon Smetryns-17 september 2021 om 14:30

TAGMAG Lifestyle Insider Simon Wauman trok afgelopen weekend naar Sneakerness in Amsterdam en vroeg de bezoekers wat ze mooi vinden aan de sneaker die ze aanhebben om naar de beurs te komen.

Deze broek van ASOS heeft een ingebouwde string

Karen Luiken-16 september 2021 om 03:50

Een verontrustende trend uit de jaren ’90 lijkt een comeback te maken. Ken je de broeken nog die zo laag zaten dat je string er ver (maar echt heel ver) bovenuit kwam? Nou, die komen – als het aan Asos ligt – weer vrolijk terug op de fashionmarkt.

De webshop verkoopt een broek die gepaard gaat met een string. Dat heeft z’n voordelen en z’n nadelen. Aan de ene kant betekent het dat je geen los ondergoed hoeft te kopen. Aan de andere kant moet je je ook bedenken dat als je het kledingstuk in huis haalt, je zéér sexy over straat zal lopen.

Aan de voorkant ziet het item eruit als een normale broek met krokodillenprint. Maar draai je jezelf om, dan krijg je een weinig verhullende achterkant met een zwarte string die behoorlijk zichtbaar is.

Interesse? De broek is nu in de sale en kost slechts 25 euro.

Ontdek meer