Balenciaga verkoopt 'versleten' trui voor ruim 1300 euro

Karen Luiken-16 augustus 2021 om 03:30

Kleren die versleten zijn gaan over het algemeen de prullenbak in. Toch is het tegenwoordig niet vreemd als je een gloednieuw kledingstuk koopt dat ‘expres’ kapot is. Neem bijvoorbeeld de inmiddels bekende jeans met scheuren en gaten; iedereen loopt ermee rond – vaak tot ongenoegen van opa’s of oma’s. Balenciaga doet er nu een schepje bovenop en komt met een item waarvan het lijkt dat-ie al flink wat jaartjes meegaat.

Het gaat om een trui met ronde hals. Als je niet beter zou weten, zou je denken dat het een kapot stuk stof is dat weggegooid kan worden. Maar niets is minder waar. De trui is ontworpen om er ‘versleten’ uit te zien. Want ja... dat is tegenwoordig de mode. En je betaalt er ook nog eens bakken met geld voor. Deze trui wordt verkocht voor een bedrag van – niet schrikken – ruim 1300 euro.

Op social media klinkt er vooral kritiek. “Ze hebben deze trui na 500 jaar opgegraven”, zegt iemand. Een ander vindt het vooral erg 'absurd en gênant'.

Timothée Chalamet lanceert eerste eigen hoodie

Dieter Blarinckx-23 december 2021 om 07:19

De Frans-Amerikaanse acteur Timothée Chalamet heeft via zijn eigen instagram bekendgemaakt dat hij een eigen hoodie lanceert. Die hoodie is een samenwerking met Haider Ackermann.

De hoodie komt er niet zomaar, want Timothée en Haider wilden al langer samen iets doen maar vonden nooit de juiste opportuniteit. In augustus hoorden de twee over de humanitaire crisis in Afghanistan, waarna ze de koppen even bij mekaar staken. De volledige opbrengst van de hoodie gaat 100% naar Afghanistan Libre, een organisatie die zich ter plaatste inzet voor de getroffenen van de crisis.

De witte hoodie is in twee maten beschikbaar, in medium en large. Voor één exemplaar betaal je zo'n 175 euro. Meer info kan je hier vinden.

Superga en Hailey Bieber brengen nieuwe schoenencollectie uit en TAGMAG mag er twee paar weggeven!

Lola Obasuyi Van Acker-15 december 2021 om 16:00

Al sinds 1911 voorziet Superga de wereld van stijlvolle tennissneakers. Met hun laatste campagne onderstreept het Italiaanse label nog maar eens waarom zij de kroon spannen als het aankomt op tijdloze sneakers. Ze sloegen de handen in elkaar met fashion icoon Hailey Bieber.

Het 24-jarige model staat bij velen bovenaan hun Pinterest-bord en is daarom ook de perfecte keuze voor deze effortless chic en tomboy collectie. We kennen het merk vooral van de botjes met rubberen zool maar daar stopt het niet bij! Hailey en Superga brachten ook een hippe regenlaars uit en daar mogen wij twee paar van weggeven! Ontdek hier de gehele collectie!

Wil jij kans maken op zo'n paar regenlaarzen? Doe dan mee aan onderstaande give-away en wie weet stap jij binnenkort in stijl door de regen!

Ontdek meer