Niemand at zoveel Big Macs als deze man

Karen Luiken-15 augustus 2021 om 12:42

Dacht je dat jij veel Big Macs at? Het kan altijd erger. Een Amerikaanse man heeft onlangs zijn eigen wereldrecord verbroken voor het eten van meer Big Macs dan wie dan ook. De 67-jarige Donald Gorske at er in zijn leven al 32.340.

Om dat aantal ooit te kunnen bereiken, moet je al op jonge leeftijd beginnen met het veelvuldig eten van de McDonald’s-traktatie. Donald verorbert er sinds 1972 – het jaartal waarin hij zijn eerste auto kreeg – zo’n twee per dag. “Ik reed meteen naar de McDonald’s, kocht mijn eerste drie Big Macs, stapte toen in mijn auto en at ze op”, aldus de man volgens Ladbible. “Op dat moment zei ik dat ik deze burgers waarschijnlijk voor de rest van mijn leven zou gaan eten.”

Die belofte aan zichzelf is hij nagekomen. Donald besloot al zijn gegeten burgers te tellen en bewaarde alle doosjes en bonnetjes die hij bij de McDonald’s kreeg. Op een kalender geeft hij dagelijks aan hoeveel Big Macs hij die dag heeft gegeten. “Ik hou van hamburgers. Volgend jaar eet ik ze al vijftig jaar iedere dag.”

Om toch nog een beetje gezond te blijven, slaat Donald de porties friet over en loopt hij dagelijks zo’n tien kilometer.

Doritos krijgt twee nieuwe smaken met ketchup en mosterd

Karen Luiken-15 augustus 2022 om 07:09

Doritos viert het einde van de zomer op de best mogelijke manier: met het lanceren van twee gloednieuwe chipsvarianten. De één smaakt naar ketchup, de ander naar mosterd.

De Doritos Ketchup maakt zijn debuut momenteel in de Verenigde Staten en bevat een pittige en lichtzoete smaak. De Doritos Spicy Mustard smaakt naar een vleugje mosterd, gecombineerd met de klassieke pittige smaak van Doritos.

De nieuwe smaken worden momenteel in Amerika verkocht. Het is niet duidelijk wanneer ze oceaan over komen vliegen. Snel, hopelijk!

Domino's-pizza's weg uit Italië wegens gebrek aan klanten

Sofie Verbeeck-10 augustus 2022 om 20:53- Foto:

Photo by Alan Hardman on Unsplash

Domino's-pizza's zal binnenkort niet meer te vinden zijn in Italië. De reden? Ze hebben niet genoeg klanten. Dat lijkt raar voor een land waar pizza zo populair is, maar de Italianen zullen niet zo'n fan zijn van het concept om speciale toppings op je pizza te doen.

De Amerikaanse keten Domino's-pizza's blijkt dan toch niet zo populair te zijn in het land van de pizza en pasta. Domino's-pizza's bestond nog maar 7 jaar in Italië. Met hun concept om speciale toppings op pizza's te doen, wilden ze zich onderscheiden van de typische pizza's. Dat idee heeft dus niet gewerkt want de Italianen lusten ze niet.

Ook met de coronapandemie kregen ze het moeilijk doordat er meer restaurants ook kozen voor aan huis leveringen. Domino's-pizza's kreeg heel wat schulden en dus hebben ze nu beslist om weg uit Italië te trekken.

Ontdek meer