Niemand at zoveel Big Macs als deze man

Karen Luiken-15 augustus 2021 om 12:42

Dacht je dat jij veel Big Macs at? Het kan altijd erger. Een Amerikaanse man heeft onlangs zijn eigen wereldrecord verbroken voor het eten van meer Big Macs dan wie dan ook. De 67-jarige Donald Gorske at er in zijn leven al 32.340.

Om dat aantal ooit te kunnen bereiken, moet je al op jonge leeftijd beginnen met het veelvuldig eten van de McDonald’s-traktatie. Donald verorbert er sinds 1972 – het jaartal waarin hij zijn eerste auto kreeg – zo’n twee per dag. “Ik reed meteen naar de McDonald’s, kocht mijn eerste drie Big Macs, stapte toen in mijn auto en at ze op”, aldus de man volgens Ladbible. “Op dat moment zei ik dat ik deze burgers waarschijnlijk voor de rest van mijn leven zou gaan eten.”

Die belofte aan zichzelf is hij nagekomen. Donald besloot al zijn gegeten burgers te tellen en bewaarde alle doosjes en bonnetjes die hij bij de McDonald’s kreeg. Op een kalender geeft hij dagelijks aan hoeveel Big Macs hij die dag heeft gegeten. “Ik hou van hamburgers. Volgend jaar eet ik ze al vijftig jaar iedere dag.”

Om toch nog een beetje gezond te blijven, slaat Donald de porties friet over en loopt hij dagelijks zo’n tien kilometer.

Vrouw moet naar ziekenhuis na te veel sushi bij all you can eat-restaurant

Karen Luiken-17 januari 2022 om 16:28

Als je naar een all you can eat-restaurant gaat, wil je natuurlijk zoveel mogelijk eten om je geld goed te besteden. Toch is het niet altijd een goed idee om jezelf compleet vol te proppen. De 24-jarige Danielle Shapiro kan daarover meepraten. Zij belandde in het ziekenhuis nadat ze veel te veel sushi had gegeten.

Danielle betaalde 50 dollar voor een all you can eat sushibuffet. Ze wilde waar voor haar geld krijgen, dus at ze volgens Ladbible 32 sushirollen, 4 dumplings, een kom edame-bonen, twee jalapeño-hapjes en een kom soep.

Een behoorlijke maaltijd en daar kreeg ze de volgende dag dan ook snel spijt van. De vrouw werd de ochtend na haar diner wakker met extreme buikpijn. Het was zelfs zo heftig dat ze naar het ziekenhuis moest. Eenmaal daar werd haar verteld dat ze een refluxziekte had.

“De all you can eat sushi kost ongeveer 50 dollar per person, dus we moesten ervoor zorgen dat we waar voor ons geld kregen”, aldus de vrouw, die samen met een vriendin was. “Dat betekende dat we veel moesten eten. Het diner duurde ongeveer twee uur. We zaten zo vol dat we af en toe pauzes moesten nemen.

Alles ging goed, totdat voor Danielle de nacht begon. “Ik had de ergste buikpijn ooit. Maar omdat ik zoveel had gegeten, dacht ik dat het daaraan lag. De volgende ochtend toen ik om 6 uur wakker werd wist ik dat het foute boel was. Mijn maag deed ontzettend veel pijn en het was moeilijk om diep adem te halen.”

De vrouw heeft medicatie gekregen en maakt het inmiddels weer goed.

Popcorn met Maltesers is het beste wat je vandaag gaat zien

Karen Luiken-17 januari 2022 om 06:48

Is het voor jou ook altijd een onmogelijke opgave om tijdens een filmavondje een keuze te moeten maken tussen popcorn en Maltesers? Dan gaan we jou vandaag blij maken met een fantastisch recept dat het beste van deze twee werelden met elkaar combineert.

We vonden het gerecht op TikTok, waar het gedeeld wordt door de pagina @foodttik. In een video van dat account is te zien dat je geen masterchef hoeft te zijn om deze lekkernij te maken. Je gooit gewoon een flinke hoeveelheid Maltesers in een pan, doet daar wat gesmolten boter bij en vervolgens popcornpitten. Terwijl je alle ingrediënten met elkaar mengt zet je het vuur laag en doe je een deksel op de pan. De chocolade zal vervolgens smelten en de pitjes veranderen langzaam maar zeker in luchtige popcorn.

Moet te doen zijn toch? Smakelijk!

(Photo by Christian Wiediger on Unsplash)

Ontdek meer