Outfit met diepe decolleté betekent veel voor NikkieTutorials

Karen Luiken-25 april 2022 om 11:53

Draag jij vaak kledingstukken met een diepe decolleté? Waar dat voor jou de normaalste zaak van de wereld kan zijn, is het voor Nikkie de Jager een overwinning. Zij schitterde afgelopen weekend in een low-cut jurk en laat via Instagram weten hoe bijzonder dat voor haar is.

Nikkie schrijft dat ze lange tijd onzeker is geweest over haar boezem en dat ze om die reden onlangs haar borsten heeft laten liften. Dat ze ‘haar meisjes’ nu eindelijk met veel trots kan showen, betekent veel voor haar.

“Je hebt geen idee hoeveel deze look voor mij betekent”, aldus Nikkie bij een foto van zichzelf. “Dit was de eerste keer dat ik een laag uitgesneden jurk droeg en me prachtig voelde. Ik heb mijn girls laten liften omdat ik er onzeker over was sinds mijn transitie.”

'Bridgerton'-actrice in ziekenhuis wegens mentale probemen

Karen Luiken-27 mei 2022 om 12:12

‘Bridgerton’-ster Ruby Barker worstelt flink met haar geestelijke gezondheid. De actrice, vooral bekend van haar rol Marina Thompson, laat via Instagram weten dat ze momenteel in het ziekenhuis verblijft voor behandelingen.

“Het is tijd om transparant te zijn”, zegt Ruby in een video. “Ik worstel al sinds ‘Bridgerton’ met mijn mentale gezondheid. Dit is de waarheid.”

De actrice bedankt haar fans voor alle steun en zegt dat de liefde die ze ontvangt haar overeind houdt. “Het is heel lang slecht met me gegaan. Ik wil eerlijk zijn met iedereen. Ik heb geworsteld. Momenteel verblijf ik in het ziekenhuis, maar ik word binnenkort ontslagen en kan dan hopelijk weer verder met mijn leven.”

Ruby is van plan om een pauze in te lassen. Ze moedigt anderen aan hetzelfde te doen als ze het moeilijk hebben. “Doe jezelf een plezier en stop met streng voor jezelf te zijn.”

'The Vampire Diaries'-actrice gaat scheiden

Karen Luiken-25 mei 2022 om 07:00

Candice Accola en Joe King zetten een punt achter hun relatie. Het koppel heeft na zeven jaar huwelijk besloten van elkaar te scheiden. Dat meldt US Weekly.

De ‘Vampire Diaries’-actrice zou vorige maand de scheiding hebben aangevraagd wegens ‘onoverbrugbare verschillen’. Candice en Joe zouden al een tijdje niet meer samenwonen.

De voormalige lovebirds hebben elkaar leren kennen in 2012. Een jaar later werd Candice tijdens een vakantie in Italië ten huwelijk gevraagd. In 2014 stapte ze met Joe in het huwelijksbootje en in 2016 verwelkomden ze hun eerste kindje. In 2020 volgde er nog een tweede dochter.

Ontdek meer