Outfit met diepe decolleté betekent veel voor NikkieTutorials

Karen Luiken-25 april 2022 om 11:53

Draag jij vaak kledingstukken met een diepe decolleté? Waar dat voor jou de normaalste zaak van de wereld kan zijn, is het voor Nikkie de Jager een overwinning. Zij schitterde afgelopen weekend in een low-cut jurk en laat via Instagram weten hoe bijzonder dat voor haar is.

Nikkie schrijft dat ze lange tijd onzeker is geweest over haar boezem en dat ze om die reden onlangs haar borsten heeft laten liften. Dat ze ‘haar meisjes’ nu eindelijk met veel trots kan showen, betekent veel voor haar.

“Je hebt geen idee hoeveel deze look voor mij betekent”, aldus Nikkie bij een foto van zichzelf. “Dit was de eerste keer dat ik een laag uitgesneden jurk droeg en me prachtig voelde. Ik heb mijn girls laten liften omdat ik er onzeker over was sinds mijn transitie.”

Billie Eilish belooft nieuw album

Karen Luiken-29 september 2023 om 09:05

Fans van Billie Eilish mogen de komende tijd veel nieuwe muziek van hun grote idool verwachten. De 21-jarige zangeres heeft in een interview met het programma ‘The Cookout’ gezegd dat ze met een nieuw album bezig is.

“Er komt een heel nieuw album aan”, aldus Billie. “We zitten in het laatste deel van het maakproces. Dat betekent niet dat het nu al uitkomt, maar wel dat het eraan zit te komen.”

Het album, waarvan nog geen releasedatum bekend is, wordt de derde plaat voor Billie. Eerder bracht ze al ‘When We All Fall Asleep, Where Do We Go’ en ‘Happier Than Ever’ uit.

Ed Sheeran wil elk seizoen nieuw album lanceren

Karen Luiken-29 september 2023 om 09:01- Foto:

Reuters

Heb je moeite met seizoenswisselingen? Ed Sheeran gaat het makkelijker maken voor je. De zanger, die vrijdag zijn herfstplaat ‘Autumn Variations’ uitbracht, wil volgens Britse media elk seizoen een nieuw album uitbrengen.

“Ik wil een ‘Summer Variatons’ maken en een ‘Spring Variatons’, en er komt ook nog een ‘Winter Variatons’", zegt de Britse zanger. Maar voor het zover is, komt er eerst nog een ander project. "We hebben nog een grote popplaat."

Wanneer de nieuwe albums uit moeten komen, is nog niet bekend.

Ontdek meer