Outfit met diepe decolleté betekent veel voor NikkieTutorials

Karen Luiken-25 april 2022 om 11:53

Draag jij vaak kledingstukken met een diepe decolleté? Waar dat voor jou de normaalste zaak van de wereld kan zijn, is het voor Nikkie de Jager een overwinning. Zij schitterde afgelopen weekend in een low-cut jurk en laat via Instagram weten hoe bijzonder dat voor haar is.

Nikkie schrijft dat ze lange tijd onzeker is geweest over haar boezem en dat ze om die reden onlangs haar borsten heeft laten liften. Dat ze ‘haar meisjes’ nu eindelijk met veel trots kan showen, betekent veel voor haar.

“Je hebt geen idee hoeveel deze look voor mij betekent”, aldus Nikkie bij een foto van zichzelf. “Dit was de eerste keer dat ik een laag uitgesneden jurk droeg en me prachtig voelde. Ik heb mijn girls laten liften omdat ik er onzeker over was sinds mijn transitie.”

Julia reageert op geruchten over affaire met Metejoor

Karen Luiken-03 oktober 2022 om 06:27

Julia Boschman was afgelopen zomer hét onderwerp van gesprek in de roddelbladen. Het nieuwste K3-lid zou volgens berichten van Yvonne Coldeweijer een affaire hebben met Metejoor. Lange tijd hield ze haar lippen stijf op elkaar, maar nu reageert de zangeres er voor het eerst op in een gesprek met HLN.

Zowel Julia als Metejoor zit in een relatie, dus kloppen de roddels die over hen rondgingen wel? “De mensen die er voor mij toe doen, weten hoe het zit”, zegt Julia daarover. “Het maakt voor mij niets uit wat de rest van de wereld denkt. Natuurlijk is het niet leuk om opeens zo’n beerput over je heen te krijgen, maar ik ben niet van suiker. Ik kan dat wel goed langs me heen laten gaan, juist omdat ik zo goed ondersteund werd.”

Dat ondersteunen gebeurde volgens Julia door haar vrienden en familie, maar ook door Studio 100. “Van tevoren weet je dat de kans bestaat dat er lastige dingen worden geschreven. Gelukkig werd ik na het gedoe goed opgevangen door Studio 100, mijn familie, vrienden en ook door Hanne en Marthe.”

Zien: zwangere Hanne straalt in nieuwe clip van K3

Dieter Blarinckx-01 oktober 2022 om 08:24

Gisteren werd de gloednieuwe videoclip van K3, 'Vleugels', gedropt. En wat meteen opvalt is het zwangere buikje van Hanne. En ze straalt helemaal als mommy-to-be!

Hanne en haar man Jorn kondigden enkele maanden geleden aan dat ze binnenkort hun eerste kindje verwachten. De twee stapten vorig jaar ook in het huwelijksbootje, dus dat eerste kindje zat er wel aan te komen!

Eerder deze week nog was K3 (of liever K2) te gast bij MNM en Ketnet, waar Julia en Marthe vertelden dat Hanne verplichte rust moest nemen.

De baby van Hanne en Jorn is uitgerekend voor december.

Bekijk de videoclip 'Vleugels' hier:

Ontdek meer