Deze 7 vragen zou je moeten stellen tijdens eerste date

Karen Luiken-15 augustus 2021 om 12:30

Een eerste date is altijd spannend. Je wil een afspraakje met ongemakkelijke stiltes voorkomen en hoopt natuurlijk dat er een klik is. Bang dat je te weinig gespreksstof zal hebben? We hebben vast zeven vragen voor je die volgens een relatie-expert goed kunnen werken op een eerste date.

Als we James Thomas van Condoms.uk mogen geloven, zijn er een paar vragen die je kunnen helpen het gesprek op gang te brengen en de andere persoon beter te leren kennen. In een gesprek met The Mirror komt hij met het volgende lijstje:

  1. Wat is je favoriete manier om te relaxen?
  2. Wat is de laatste serie die je gekeken hebt?
  3. Wat wil je nog leren in je leven?
  4. Heb je een bepaald gerecht dat je graag kookt?
  5. Als de wereld morgen zou eindigen, wat zou je dan nog doen?
  6. Wat is het beste wat jou deze week is overkomen?
  7. Wat is het meest vreemde ding dat je op internet hebt gekocht?

De ene vraag is wat serieuzer en geeft aan dat je echt geïnteresseerd bent in je date, de andere is grappig en zorgt voor wat luchtigheid. Is je afspraakje na het stellen van deze vragen nog steeds ruk? “Probeer dan niet in paniek te raken”, aldus de relatie-expert. “Als je geen klik voelt, is de kans groot dat de ander die ook niet voelt. Het is niet erg als je hier eerlijk over bent, maar ga nooit onaangekondigd weg. Als het drankje leeg is, vraag dan gewoon om de rekening en maak een einde aan de date.”

(Photo by kevin laminto on Unsplash)

Vrouw stopt met werken om fulltime 'puppy' te zijn

Karen Luiken-11 januari 2022 om 07:09

Een vrouw is gestopt met haar baan om fulltime 'puppy' te kunnen zijn. Dat doet ze met filmpjes op OnlyFans, waar ze binnen een jaar tijd zo’n 1 miljoen dollar mee heeft verdiend. Jenna Phillips was dus al populair op het platform, maar heeft er nu nóg meer fans bij gekregen door een video die sinds kort viral gaat.

Jenna doet in filmpjes alsof ze een hond is. Ze apporteert, speelt en drinkt water uit kommen. Maar in haar nieuwste video gaat ze nog een stapje verder. Op de beelden, die bijna 15 miljoen keer bekeken zijn, is te zien hoe ze met een riem om haar nek over de grond kruipt. Zodra ze een andere vrouw ziet die zich ook voordoet als een hond, stopt ze met bewegen. De twee staren elkaar aan en blaffen luid.

De passie voor honden is volgens Jenna ontstaan tijdens een ontmoeting met andere ‘pups’, volwassenen die zich voordoen als dieren. “Ik heb geëxperimenteerd met gehoorzaamheidstraining”, vertelde ze in de ‘No Jumper’-show. “Ik heb gekeken hoe het zou zijn om als hond behandeld te worden en heb nooit meer achterom gekeken. Ik voelde me zo in mijn element.”

Vrouw die scheten verkocht voor geld belandt in ziekenhuis

Karen Luiken-10 januari 2022 om 16:50

Stephanie Matto is gestopt met het verkopen van haar scheetjes. De influencer verdiende er bakken met geld met mee, maar moest noodgedwongen een nieuwe job zoeken nadat ze vanwege haar opmerkelijke dieet in het ziekenhuis belandde.

Stephanie liet scheetjes in een pot en verkocht die vervolgens aan de liefhebbers. Geloof het of niet, maar er waren ontzettend veel mensen die daar interesse in hadden. Om aan de grote vraag te kunnen voldoen at de influencer daarom veel bonen, eieren en eiwitshakes. Allemaal producten die voor ontzettend ranzige gassen kunnen zorgen.

Op een bepaald moment at Stephanie er zó veel van, dat het haar te veel werd. Ze voelde een bepaalde druk in haar buik omhoogkomen en werd door haar vriend naar het ziekenhuis gebracht. “Ik dacht dat ik een beroerte had of hartaanval kreeg”, vertelt ze volgens Jam Press.

Lucky for her bleek de daadwerkelijke oorzaak minder heftig. Ze kampte niet met een beroerte en al helemaal niet met een hartaanval. Wel had ze te maken met een ernstige maagaandoening.

Het gevolg: Stephanie moest haar dieet aanpassen en laat nu niet meer genoeg vieze scheten om ze te kunnen verkopen. In plaats daarvan werkt ze momenteel aan digitale scheetpotjes-artwork.

Ontdek meer