Nog tot 1 mei vroegboekkorting voor Balaton Sound festival in Hongarije!

Sofie Verbeeck-25 april 2022 om 11:06

Na 2 jaar is het eindelijk weer tijd om af te zakken naar een van de grootste elektronische festivals van Europa. Samen met ons kan jij van 29 juni tot 2 juli 2022 gaan dansen en drinken aan het Balatonmeer in Hongarije. En ook dit jaar kan je weer nieuwe vrienden maken op onze eigen Belgian Camping!

Heb jij ook al zin om te dansen op de vette beats van Martin Garrix of luidkeels mee te brullen met de hits van Lost Frequencies? Reserveer dan snel je tickets voor de Full Experience van The Balaton Trip 2022! Naast een fantastische internationale line-up, komen er ook artiesten van eigen bodem zorgen voor sfeer op onze enige echte Belgian Camping. Say what?!

En er is meer! Voor de citytrippers onder jullie is er ook een dagtrip naar de bruisende hoofdstad Budapest voorzien. Of speel je liever de Titanic na? Dat kan op de Boat Party samen met onze Belgische DJ's! En voor de echte festival fanaten is er zelfs de mogelijkheid om een dagje vroeger te komen en al volop de sfeer op te snuiven op de Gathering Party.

Met het Early Bird ticket kan je nog tot zondag 1 mei genieten van vroegboekkorting, maar wees snel want de tickets vliegen de deur uit. Inschrijven kan voor groepen van 2-15 personen van minstens 18 jaar oud.

Droom je al weg van cocktails, de warme zon en de gekste dansmoves? Bestel dan hier je tickets en ga een fantastische zomer tegemoet!

Hype'O Dream maakt line-up compleet

Karen Luiken-26 mei 2022 om 10:50

De festivalzomer waar we zo lang naar uit hebben gekeken is eindelijk aangebroken. Alle feestjes die twee jaar lang niet door hebben kunnen gaan, worden nu dubbel en dwars ingehaald. In het weekend van 8 en 9 juli is het de beurt aan Hype’O Dream.

Je moet er nog even geduld voor hebben, maar over een paar weken vormt Waregem het decor van een nieuwe editie van Hype’O Dream. Twee dagen lang kan er keihard gefeest worden op de muziek van de beste dj’s.

Verschillende artiesten werden eerder al aangekondigd, maar inmiddels is de line-up helemaal compleet. $hirak komt langs, CAMILLE, Gers Pardoel, Jebroer, Metejoor, Mandy, De Jeugd van Tegenwoordig, DJ Licious, 5NAPBACK, 2-Fabiola en Michiel Cnudde. Maar ook Avarage Rob maakt zijn opwachting, net zoals Yves Deruyter, Yves V en Regi.

Een lijst met alle aanwezige artiesten check je hieronder.

WOO HAH! kondigt laatste tien namen aan

Karen Luiken-26 mei 2022 om 09:42- Foto:

Photo by Chase Fade on Unsplash

De line-up van WOO HAH! is compleet. Vandaag zijn de laatste tien namen aangekondigd en dat betekent dat het aftellen naar het festival nu écht kan beginnen.

Naast de al eerder aangekondigde namen Future, Dave en J. Cole zullen ook Coi Leray, Ho99o9, Albi X, Mula B, Ashafar, La$$a, Iliasopdebeat, Christian D, DDG en Trobi & Friends een optreden verzorgen.

Het reguliere programma is inmiddels dus rond, maar de organisatie van het festival zal binnenkort nog wel aankondigingen doen voor de Lil Cube-stage, waar nieuwe talenten de kans krijgen het podium te beklimmen.

Kaartjes voor het festival, dat dit keer in samenwerking met Rolling Loud wordt gehouden, zijn nog verkrijgbaar via de website van WOO HAH!

Ontdek meer