Man dringt woning van Taylor Swift binnen

Karen Luiken-15 augustus 2021 om 07:51

Taylor Swift heeft afgelopen vrijdag ongewenst bezoek gehad. Een man die volgens TMZ een wanhopige poging deed in de buurt van de zangeres te komen, is aangehouden nadat hij het chique flatgebouw in New York betrad waar TayTay een appartement heeft.

De 28-jarige Patrick Nissen kwam het gebouw binnen via een niet-vergrendelde deur. Een beveiliger zag hem en belde daarop het alarmnummer. Niet veel later kon de indringer worden aangehouden in de lobby van het gebouw. Hij zou de politie hebben verteld dat hij verliefd was op Taylor. De zangeres was gelukkig niet thuis.

Het is de zoveelste keer dat iemand een poging doet een woning van de ster binnen te dringen. Eerder werden er al mannen gearresteerd bij haar huizen in Manhattan, Rhode Island en Beverly Hills.

Kanye West koopt appartement in België

Karen Luiken-24 september 2021 om 06:51

Kanye West zal in het vervolg wat vaker in ons land te vinden zijn. Althans, dat is waarschijnlijk de bedoeling nu hij een appartement in Wijnegem zou hebben gekocht.

Volgens HLN zou het gaan om een optrekje bij Kanaal, een voormalige jeneverstokerij die is omgebouwd tot een particuliere kunstgalerie, luxe woningen en lofts. Het huis zou officieel niet te koop hebben gestaan.

Hoewel ze bij Kanaal niet bevestigen of Kanye inderdaad een woning heeft gekocht, geven mensen in de omgeving wel aan dat de rapper in de buurt is.

Mochten de geruchten kloppen, dan is het al het tweede optrekje dat Kanye in korte tijd koopt. Niet zo lang geleden legde hij nog 57 miljoen dollar neer voor een strandhuis in Malibu. Ook heeft hij woningen in Wyoming en Chicago.

EOTB-ster Jørney gaat voor compleet nieuwe look

Karen Luiken-23 september 2021 om 07:59

Er zijn veel transformaties gaande in het leven van Jørney Hendrikx. Terwijl de ‘Ex On The Beach’-babe zich klaarmaakt voor de komst van haar eerste kindje en daarmee een nieuw hoofdstuk in haar leven, verandert ook haar uiterlijk langzaam maar zeker. En daarmee bedoelen we niet alleen haar buik, die natuurlijk boller en boller wordt. Ook haar kapsel heeft een metamorfose gekregen.

Jørney vond het hoog tijd voor een nieuwe look en heeft haar blonde lokken daarom ingeruild voor vlechtjes. Heel veel vlechtjes. Op haar Instagram-account vinden we een foto van het eindresultaat. “Maak een verandering. Lach meer. Wees opgewonden”, schrijft ze erbij.

Fans zijn enthousiast over het kapsel. “Omg, staat je prachtig”, zegt er een. “Waauw zo knap”, aldus een ander. En een derde: “Wat zie je er prachtig uit.”

Ontdek meer