Man dringt woning van Taylor Swift binnen

Karen Luiken-15 augustus 2021 om 07:51

Taylor Swift heeft afgelopen vrijdag ongewenst bezoek gehad. Een man die volgens TMZ een wanhopige poging deed in de buurt van de zangeres te komen, is aangehouden nadat hij het chique flatgebouw in New York betrad waar TayTay een appartement heeft.

De 28-jarige Patrick Nissen kwam het gebouw binnen via een niet-vergrendelde deur. Een beveiliger zag hem en belde daarop het alarmnummer. Niet veel later kon de indringer worden aangehouden in de lobby van het gebouw. Hij zou de politie hebben verteld dat hij verliefd was op Taylor. De zangeres was gelukkig niet thuis.

Het is de zoveelste keer dat iemand een poging doet een woning van de ster binnen te dringen. Eerder werden er al mannen gearresteerd bij haar huizen in Manhattan, Rhode Island en Beverly Hills.

Modeontwerper Thierry Mugler overleden

Karen Luiken-24 januari 2022 om 16:37

De Franse modeontwerper Thierry Mugler is afgelopen zondag overleden. Hij is 73 jaar geworden.

Het verdrietige nieuws is via Instagram bekendgemaakt door het team van de ontwerper. “We vinden het verschrikkelijk om aan te moeten kondigen dat Mr. Manfred Thierry Mugler op zondag 23 januari is overleden”, klinkt het. “Dat hij in vrede mag rusten.”

Thierry stopte in 2002 met designen, maar besloot in 2019 toch nog een uitzondering voor Kim Kardashian te maken. De jurk die zij droeg tijdens het Met Gala was door hem ontworpen.

Een andere klant was Beyoncé. Zij reageert net als veel andere sterren op het overlijden van Thierry. “Rust zacht”, schrijft ze.

Zien: Nora Gharib haalt twee 10'en in DWTS

Dieter Blarinckx-24 januari 2022 om 06:51

Wie afgelopen zaterdag naar 'Dancing With The Stars' keek, zag hoe Nora Gharib met een passionele dans de eerste twee tienen binnenhaalde. De jury was lovend over haar dans met Adrián Baringa, haar vaste danspartner dit seizoen.

Nora vertelde voor de dans dat ze het moeilijk heeft om die passionele kant in haar naar voren te brengen. Aan de jury vertelde ze dat ze deze opdracht ook meer als een acteeropdracht zag, waardoor dat passionele er volledig doorkwam. En met goed resultaat, want voor de eerste keer in de geschiedenis van 'Dancing With The Stars' werden er twee tienen uitgedeeld!

Check haar passionele moves vanaf 03:27!

Ontdek meer