Maarten & Dorothee deze week gehandboeid!

Dieter Blarinckx-25 april 2022 om 06:33

Het bekendste radioduo van Vlaanderen, Maarten en Dorothee van Qmusic, gaat deze week de zwaarste teambuilding ooit tegemoet! Deze week blijven ze immers vijf dagen aan elkaar gehandboeid met een ketting van zo'n 2,5 meter!

Het zijn al jaren de beste vriendjes, maar nu gaan ze hun relatie naar the next level brengen met deze zotte actie! De twee gaan deze week gehandboeid door het leven en zullen dus alles voortaan samen moeten doen!

“Maar interessant wordt het ongetwijfeld. Ook wij vragen ons af of we elkaar niet beu gaan worden”, klinkt het in een eerste reactie van Maarten.

“We hebben al beslist dat de toiletdeur op een kier gaat, we gaan dus niet samen in een hokje. En ook in de mannen-wc’s van Qmusic zet ik geen stap binnen. Daar komt vaak zo’n stank uit. We hebben ook specifiek gevraagd voor een douchegordijn, op die manier hebben we de meeste privacy. Samen douchen doen we dus niet”, vertelde Dorothee nog.

“De irritaties zullen in kleine dingetjes zitten. Ik werk bijvoorbeeld liever aan een stuk door, terwijl Maarten nooit lang aan een bureau kan zitten. Hij blijft graag overal plakken, terwijl ik liever eerst mijn werk afmaak. Het zal dus niet altijd makkelijk worden, we gaan ons aan elkaar moeten aanpassen.”

Succes allebei!

'Bridgerton'-actrice in ziekenhuis wegens mentale probemen

Karen Luiken-27 mei 2022 om 12:12

‘Bridgerton’-ster Ruby Barker worstelt flink met haar geestelijke gezondheid. De actrice, vooral bekend van haar rol Marina Thompson, laat via Instagram weten dat ze momenteel in het ziekenhuis verblijft voor behandelingen.

“Het is tijd om transparant te zijn”, zegt Ruby in een video. “Ik worstel al sinds ‘Bridgerton’ met mijn mentale gezondheid. Dit is de waarheid.”

De actrice bedankt haar fans voor alle steun en zegt dat de liefde die ze ontvangt haar overeind houdt. “Het is heel lang slecht met me gegaan. Ik wil eerlijk zijn met iedereen. Ik heb geworsteld. Momenteel verblijf ik in het ziekenhuis, maar ik word binnenkort ontslagen en kan dan hopelijk weer verder met mijn leven.”

Ruby is van plan om een pauze in te lassen. Ze moedigt anderen aan hetzelfde te doen als ze het moeilijk hebben. “Doe jezelf een plezier en stop met streng voor jezelf te zijn.”

'The Vampire Diaries'-actrice gaat scheiden

Karen Luiken-25 mei 2022 om 07:00

Candice Accola en Joe King zetten een punt achter hun relatie. Het koppel heeft na zeven jaar huwelijk besloten van elkaar te scheiden. Dat meldt US Weekly.

De ‘Vampire Diaries’-actrice zou vorige maand de scheiding hebben aangevraagd wegens ‘onoverbrugbare verschillen’. Candice en Joe zouden al een tijdje niet meer samenwonen.

De voormalige lovebirds hebben elkaar leren kennen in 2012. Een jaar later werd Candice tijdens een vakantie in Italië ten huwelijk gevraagd. In 2014 stapte ze met Joe in het huwelijksbootje en in 2016 verwelkomden ze hun eerste kindje. In 2020 volgde er nog een tweede dochter.

Ontdek meer