Maarten & Dorothee deze week gehandboeid!

Dieter Blarinckx-25 april 2022 om 06:33

Het bekendste radioduo van Vlaanderen, Maarten en Dorothee van Qmusic, gaat deze week de zwaarste teambuilding ooit tegemoet! Deze week blijven ze immers vijf dagen aan elkaar gehandboeid met een ketting van zo'n 2,5 meter!

Het zijn al jaren de beste vriendjes, maar nu gaan ze hun relatie naar the next level brengen met deze zotte actie! De twee gaan deze week gehandboeid door het leven en zullen dus alles voortaan samen moeten doen!

“Maar interessant wordt het ongetwijfeld. Ook wij vragen ons af of we elkaar niet beu gaan worden”, klinkt het in een eerste reactie van Maarten.

“We hebben al beslist dat de toiletdeur op een kier gaat, we gaan dus niet samen in een hokje. En ook in de mannen-wc’s van Qmusic zet ik geen stap binnen. Daar komt vaak zo’n stank uit. We hebben ook specifiek gevraagd voor een douchegordijn, op die manier hebben we de meeste privacy. Samen douchen doen we dus niet”, vertelde Dorothee nog.

“De irritaties zullen in kleine dingetjes zitten. Ik werk bijvoorbeeld liever aan een stuk door, terwijl Maarten nooit lang aan een bureau kan zitten. Hij blijft graag overal plakken, terwijl ik liever eerst mijn werk afmaak. Het zal dus niet altijd makkelijk worden, we gaan ons aan elkaar moeten aanpassen.”

Succes allebei!

Lewis Capaldi brengt eigen pizza's op de markt

Karen Luiken-29 september 2022 om 15:19

Lewis Capaldi heeft de coronacrisis goed besteed. De zanger heeft tijdens de lockdown zijn eigen assortiment aan diepvriespizza’s gecreëerd. Dat vertelt hij in een video op Instagram.

“Ik denk dat de lockdown veel ideeën heeft opgeleverd”, aldus Lewis in zijn filmpje. “Ik wendde me tot zuurdesem. Zuurdesem is mijn troost geweest. Ik bedacht me dat pizza mijn roeping kon zijn.”

De zanger moest vallen en weer opstaan, maar uiteindelijk is het hem toch gelukt om een eigen diepvriespizzamerk te lanceren. Met als resultaat: twee verschillende pizza’s die momenteel in de Britse supermarkten verkrijgbaar zijn. De één voorzien van salami, de ander van kaas.

Rapper Coolio op 59-jarige leeftijd overleden

Dieter Blarinckx-29 september 2022 om 14:01

De Amerikaanse rapper Coolio is niet meer. Hij werd vooral bekend door zijn hit 'Gangsta's Paradise' en overleed op 59-jarige leeftijd.

Het nieuws werd gisteren bekendgemaakt door zijn management. Het levenloze lichaam van Coolio werd gevonden op het toilet, maar een exacte doodsoorzaak werd nog niet gevonden.

De rapper scoorde een monsterhit met 'Gangsta's Paradise', de officiële soundtrack van de film 'Dangerous Minds'. Hij won er zelfs een Emmy mee!

Coolio was momenteel op tournee met andere sterren uit de jaren '90, zoals Vanilla Ice en Young MC. Enkele dagen geleden traden ze nog op in Texas. Zij hebben nu ook via sociale media gereageerd op het plotse overlijden van hun goede vriend.

Veel sterkte aan de nabestaanden!

Ontdek meer