Nieuwe 'Home Alone'-film dit najaar op Disney+

Karen Luiken-15 augustus 2021 om 07:43

Er zijn in het verleden al vier ‘Home Alone’-films verschenen. Allemaal waren ze een groot succes. Heel verwonderlijk is het dan ook niet dat er nu, bijna twintig jaar nadat de laatste uit de reeks te zien was, een vervolg komt. De film gaat ‘Home Sweet Home Alone’ heten en komt dit najaar al naar Disney+. Dat meldt Deadline.

Het verhaal gaat dit keer over Max Mercer, een ondeugende en vindingrijke jongen die is achtergelaten terwijl zijn familie op vakantie is in Japan. Wanneer een stel het huis van zijn familie probeert binnen te dringen om een kostbaar erfstuk te bemachtigen, is het aan Max om zich tegen de dieven te beschermen.

De hoofdrol wordt gespeeld door Archie Yates. Andere rollen zijn weggelegd voor Ellie Kemper, Rob Delaney, Aisling Bea, Kenan Thompson, Tim Simons, Pete Holmes, Devin Ratray, Ally Maki en Chris Parnell.

‘Home Sweet Home Alone’ gaat in 12 november in première.

Hebben: The Oodie x Harry Potter

Dieter Blarinckx-23 januari 2022 om 20:59

Potterheads, deze is er écht voor jullie! Het gezellige merk The Oodie heeft namelijk een leuke collab met de 'Harry Potter'-franchise gelanceerd. Dat resulteert in vier zeer comfy en unieke Oodies die je als die hard Potterhead gewoon moet hebben!

Een Oodie is dé perfecte mix tussen een hoodie en een gezellig dekentje. Perfect voor op die koudere winterdagen. Draag 'm om te slapen of gewoon om te chillen, met dit kledingstuk maak je het altijd ietwat gezelliger. En om die momenten nog magischer te maken, hebben ze vier Oodies gelanceerd geïnspireerd op de vier afdelingen van Hogwarts (Zweinstein in het Nederlands).

Zo heb je een donkerrode in teken van Griffoendor, een groene voor de Zwadderaars, een blauwe voor Ravenklauw en ten slotte ook een felgele voor de Huffelpuffs onder jullie. Op de Oodies vind je verschillende personages en voorwerpen die verbonden zijn aan jouw afdeling.

Voor één Oodie betaal je zo'n 110 dollar. Meer info kan je hier vinden.

1
2
3

Vervolg op ‘Chicken Run' in de maak

Dieter Blarinckx-22 januari 2022 om 08:47

Netflix heeft eind deze week aangekondigd dat ze samen met productiehuis Aardman werken aan een vervolg op de meest succesvolle stop-motion-film aller tijden, ‘Chicken Run’. De eerste film is na 22 jaar nog steeds een énorm succes en is zelfs uitgegroeid tot een ware stop-motion-klassieker. Vanaf 2023 zal de film al te streamen zijn via Netflix. En méér zelfs: ook de cast werd al bekendgemaakt!

‘Chicken Run: Dawn of the Nugget’ zal de gekende personages bevatten, maar praktisch de hele stemmencast werd vervangen. Mel Gibson, die in het origineel de rol van haantje Rocky vertolkte, zal bijvoorbeeld vervangen worden door de jongere acteur Zachary Levi (bekend van ‘Shazam!’). Julia Sawalha, die hoofdrolpersonage Ginger speelde, moet onderdoen voor de jongere actrice Thandie Newton. Dat maakte Het Laatste Nieuws bekend.

‘Chicken Run: Dawn of the Nugget’, vanaf 2023 te streamen via Netflix!

Ontdek meer