Nieuwe 'Home Alone'-film dit najaar op Disney+

Karen Luiken-15 augustus 2021 om 07:43

Er zijn in het verleden al vier ‘Home Alone’-films verschenen. Allemaal waren ze een groot succes. Heel verwonderlijk is het dan ook niet dat er nu, bijna twintig jaar nadat de laatste uit de reeks te zien was, een vervolg komt. De film gaat ‘Home Sweet Home Alone’ heten en komt dit najaar al naar Disney+. Dat meldt Deadline.

Het verhaal gaat dit keer over Max Mercer, een ondeugende en vindingrijke jongen die is achtergelaten terwijl zijn familie op vakantie is in Japan. Wanneer een stel het huis van zijn familie probeert binnen te dringen om een kostbaar erfstuk te bemachtigen, is het aan Max om zich tegen de dieven te beschermen.

De hoofdrol wordt gespeeld door Archie Yates. Andere rollen zijn weggelegd voor Ellie Kemper, Rob Delaney, Aisling Bea, Kenan Thompson, Tim Simons, Pete Holmes, Devin Ratray, Ally Maki en Chris Parnell.

‘Home Sweet Home Alone’ gaat in 12 november in première.

Chris Pratt speelt Mario in nieuwe 'Super Mario'-film!

Dieter Blarinckx-25 september 2021 om 14:38

Wie fan is van de 'Super Mario' games en daarnaast ook Chris Pratt graag ziet acteren, is in for a treat! Eerder deze week werd namelijk aangekondigd dat Chris Pratt, die je vooral kent van ‘Jurassic World’ en ‘Guardians of the Galaxy’, de hoofdrol zal spelen in een nieuwe film gebaseerd op de coole ‘Super Mario’-games!

De animatiefilm zal in samenwerking met Nintendo worden gemaakt om zo getrouw mogelijk te blijven aan de games. Naast Pratt in de hoofdrol, kan de film ook rekenen op andere grote namen. Princess Peach zal worden vertolkt door Anya Taylor-Joy, die we kennen uit ‘The Queen’s Gambit’. Schurk Bowser wordt dan weer gespeeld door Jack Black.

De film wordt voorlopig verwacht rond december 2022!

'Fifty Shades Freed' komt naar Netflix!

Karen Luiken-24 september 2021 om 05:30

De gebeden van ‘Fifty Shades’-fans worden gehoord. De derde en laatste film uit de erotische reeks komt na veel geduld eindelijk naar Netflix. Dat is natuurlijk goed nieuws, maar er is meer: je hoeft er helemaal niet lang meer op te wachten!

In ‘Fifty Shades Freed’ zien we hoe de pasgetrouwde Christian en Anastasia een prachtige toekomst tegemoet gaan. Althans, dat hopen ze. Er wordt al snel roet in het eten gegooid wanneer Jack Hyde, de voormalige baas van Anastasia, in beeld komt. Hij wil wraak en doet er alles aan om dat te krijgen.

De film met Jamie Dornan en Dakota Johnson in de hoofdrollen zal op 6 oktober op Netflix verschijnen.

Ontdek meer