EOTB-ster Sem: ‘Iets in mijn drankje gedaan’

Karen Luiken-24 april 2022 om 17:44

Sem uit ‘Ex On The Beach: Double Dutch’ heeft een vervelende avond achter de rug. De realityster laat via Instagram weten dat er iets in haar drankje is gedaan.

Waar het precies gebeurde, zegt Sem er niet bij. Maar het lijkt te zijn gebeurd tijdens het uitgaan.

“Aan de klootzak die gisteren iets in m’n drankje gedaan heeft: ja, ik ben er goed ziek van”, aldus Sem, die eerder deze week haar 22ste verjaardag vierde.

De EOTB-ster moest naar de eerste hulp en voelt zich een dag later erg slecht. “Ik ben er gelukkig redelijk goed vanaf gekomen, op het mega ziek zijn en elk uur overgeven na.”

Sem schrijft zich niks meer van de avond te kunnen herinneren. Via een story op Instagram waarschuwt ze haar volgers. “Pas goed op jullie drankjes”, zegt ze. “Neem niet zomaar iets van iemand aan. Ik neem ook niks aan van iemand die ik niet ken. En toch, ook dan kan het dus gebeuren.”

'Bridgerton'-actrice in ziekenhuis wegens mentale probemen

Karen Luiken-27 mei 2022 om 12:12

‘Bridgerton’-ster Ruby Barker worstelt flink met haar geestelijke gezondheid. De actrice, vooral bekend van haar rol Marina Thompson, laat via Instagram weten dat ze momenteel in het ziekenhuis verblijft voor behandelingen.

“Het is tijd om transparant te zijn”, zegt Ruby in een video. “Ik worstel al sinds ‘Bridgerton’ met mijn mentale gezondheid. Dit is de waarheid.”

De actrice bedankt haar fans voor alle steun en zegt dat de liefde die ze ontvangt haar overeind houdt. “Het is heel lang slecht met me gegaan. Ik wil eerlijk zijn met iedereen. Ik heb geworsteld. Momenteel verblijf ik in het ziekenhuis, maar ik word binnenkort ontslagen en kan dan hopelijk weer verder met mijn leven.”

Ruby is van plan om een pauze in te lassen. Ze moedigt anderen aan hetzelfde te doen als ze het moeilijk hebben. “Doe jezelf een plezier en stop met streng voor jezelf te zijn.”

'The Vampire Diaries'-actrice gaat scheiden

Karen Luiken-25 mei 2022 om 07:00

Candice Accola en Joe King zetten een punt achter hun relatie. Het koppel heeft na zeven jaar huwelijk besloten van elkaar te scheiden. Dat meldt US Weekly.

De ‘Vampire Diaries’-actrice zou vorige maand de scheiding hebben aangevraagd wegens ‘onoverbrugbare verschillen’. Candice en Joe zouden al een tijdje niet meer samenwonen.

De voormalige lovebirds hebben elkaar leren kennen in 2012. Een jaar later werd Candice tijdens een vakantie in Italië ten huwelijk gevraagd. In 2014 stapte ze met Joe in het huwelijksbootje en in 2016 verwelkomden ze hun eerste kindje. In 2020 volgde er nog een tweede dochter.

Ontdek meer