EOTB-ster Sem: ‘Iets in mijn drankje gedaan’

Karen Luiken-24 april 2022 om 17:44

Sem uit ‘Ex On The Beach: Double Dutch’ heeft een vervelende avond achter de rug. De realityster laat via Instagram weten dat er iets in haar drankje is gedaan.

Waar het precies gebeurde, zegt Sem er niet bij. Maar het lijkt te zijn gebeurd tijdens het uitgaan.

“Aan de klootzak die gisteren iets in m’n drankje gedaan heeft: ja, ik ben er goed ziek van”, aldus Sem, die eerder deze week haar 22ste verjaardag vierde.

De EOTB-ster moest naar de eerste hulp en voelt zich een dag later erg slecht. “Ik ben er gelukkig redelijk goed vanaf gekomen, op het mega ziek zijn en elk uur overgeven na.”

Sem schrijft zich niks meer van de avond te kunnen herinneren. Via een story op Instagram waarschuwt ze haar volgers. “Pas goed op jullie drankjes”, zegt ze. “Neem niet zomaar iets van iemand aan. Ik neem ook niks aan van iemand die ik niet ken. En toch, ook dan kan het dus gebeuren.”

Johnny Depp keert dan toch terug voor nieuwe 'Pirates'-film

Dieter Blarinckx-01 december 2022 om 14:38

Het leek er even op dat we geen nieuwe 'Pirates'-film moesten verwachten, laat staan de terugkeer van Johnny Depp als Jack Sparrow. Maar nu is er toch terug hoop!

Vijf jaar na de laatste 'Pirates of the Caribbean'-film, 'Dead Men Tell No Tales', keert acteur Johnny Depp waarschijnlijk toch terug als de iconische Captain Jack Sparrow. Dat beweren verschillende bronnen...

De bronnen bevestigen dat de acteur is ingepland voor een proefopname in het Verenigd Koninkrijk in februari. Dat weten de bronnen door een call sheet die gelekt is...

Fingers crossed dat het nieuws ook snel bevestigd wordt!

Deze deelnemer hoopt op terugkeer in EOTB

Karen Luiken-01 december 2022 om 07:40

Oude bekenden maken regelmatig opnieuw hun opwachting in ‘Ex On The Beach: Double Dutch’. Kijk bijvoorbeeld naar Harrie Snijders, aka Harrie de hengst, die al meerdere seizoenen op zijn naam heeft staan. Maar ook Lynn hoopt in het vervolg een keertje terug te mogen keren. Dat zegt ze in een interview met Grazia.

Lynn omschrijft haar deelname aan ‘Ex On The Beach: Double Dutch’ als een superleuke ervaring. “Ik heb de tijd van mijn leven gehad”, zegt ze. “Ik had alleen onderschat hoe heftig de haatberichten zouden zijn, daar heb ik het wel lastig mee gehad.”

Toch zouden die berichtjes haar er niet van weerhouden om nog een keer mee te doen, mocht ze die kans ooit krijgen. “Als er een nieuw seizoen van 'Ex on the Beach' komt, zou ik graag opnieuw meedoen om ook een andere kant van mezelf te laten zien. Ik wil dan minder drinken en me beter gedragen.”

Ontdek meer