Weer een film met Will Smith geannuleerd door Netflix

Karen Luiken-24 april 2022 om 12:25- Foto:

Reuters

Er is opnieuw een project met Will Smith geannuleerd nadat de acteur tijdens de Oscars een klap uitdeelde aan Chris Rock. Netflix heeft naar verluidt een vervolg op de actiefilm ‘Bright’ uit 2017 gecanceld. Dat meldt een bron bij Bloomberg.

Will veroorzaakte veel ophef toe hij Chris Rock vorige maand in het gezicht sloeg. Dat deed hij nadat de komedian een grap had gemaakt over zijn vrouw Jada Pinkett Smith. Zij lijdt aan een aandoening waarbij ze langzaam kaal wordt.

Door het incident is Will de komende tien jaar niet welkom bij de Oscars. Maar dat is niet de enige consequentie waar hij mee moet leven. Verschillende projecten met de acteur zijn inmiddels tot stilstand gekomen.

Een Netflix-film en een titel voor Sony zijn uitgesteld. Het vervolg op ‘Bright’ is helemaal geannuleerd, alhoewel dat besluit volgens een bron niets te maken zou hebben met het Oscar-incident. Verder heeft ook National Geographic de productie van 'Pole to Pole' uitgesteld, een natuurserie die Will volgt terwijl hij de Noord- en Zuidpool bezoekt.

Fan van 'Bridgerton'? Dan moet je deze film ook zien

Karen Luiken-04 december 2022 om 07:56

Ben jij in een zwart gat gevallen na het zien van de laatste aflevering van het tweede seizoen van ‘Bridgerton’? En vind jij ook dat het wachten op het derde seizoen te lang duurt? Start dan nu Netflix op en zoek naar ‘Lady Chatterley’s Lover’. Die film zou heel veel weg hebben van ‘Bridgerton’.

‘Lady Chatterley’s Lover’ gaat over de ongelukkig getrouwde aristocrate Lady Chatterley. Ze gaat een hartstochtelijke verhouding aan met de jachtopziener op het landgoed van haar man en wordt smoorverliefd op hem. Natuurlijk met alle gevolgen van dien.

De hoofdrollen worden gespeeld door Emma Corrin, Jack O’Connell en Matthew Ducket. De trailer bekijk je hieronder.

Komt er een vervolg op 'Mean Girls'?

Karen Luiken-03 december 2022 om 07:56

Komt er bijna twintig jaar na het verschijnen van ‘Mean Girls’ een vervolg op de iconische film? Die vraag stelden Lindsay Lohan en Amanda Seyfried elkaar tijdens een gesprek met Interview Magazine.

Amanda, die de rol van Karen speelde in de film, zou er naar eigen zeggen een moord voor doen om een ‘Mean Girls’-musical te doen op Broadway. “Want een tweede film gaat er nooit komen, toch?”

Lindsay, beter bekend als Cady, antwoordde daarop met: “Ik weet het niet. Ik hoorde iets over een filmmusical en dacht: dat kunnen we niet doen. Het moet dezelfde toon hebben.”

Helemaal zeker zijn de actrices dus niet van een eventueel vervolg. En bovendien is Tina Fey, degene die de film maakte, volgens Amanda hartstikke druk. “We maken allemaal deel uit van elkaar werelden, of we het nu leuk vinden of niet. Het is in ieder geval heel fijn om als volwassenen contact te hebben.”

Lindsay is het daarmee eens en zegt: “Ja, iedereen is nog steeds hetzelfde. Het is leuk om bepaalde herinneringen te hebben die we met niemand anders kunnen delen.”

Ontdek meer