Weer een film met Will Smith geannuleerd door Netflix

Karen Luiken-24 april 2022 om 12:25- Foto:

Reuters

Er is opnieuw een project met Will Smith geannuleerd nadat de acteur tijdens de Oscars een klap uitdeelde aan Chris Rock. Netflix heeft naar verluidt een vervolg op de actiefilm ‘Bright’ uit 2017 gecanceld. Dat meldt een bron bij Bloomberg.

Will veroorzaakte veel ophef toe hij Chris Rock vorige maand in het gezicht sloeg. Dat deed hij nadat de komedian een grap had gemaakt over zijn vrouw Jada Pinkett Smith. Zij lijdt aan een aandoening waarbij ze langzaam kaal wordt.

Door het incident is Will de komende tien jaar niet welkom bij de Oscars. Maar dat is niet de enige consequentie waar hij mee moet leven. Verschillende projecten met de acteur zijn inmiddels tot stilstand gekomen.

Een Netflix-film en een titel voor Sony zijn uitgesteld. Het vervolg op ‘Bright’ is helemaal geannuleerd, alhoewel dat besluit volgens een bron niets te maken zou hebben met het Oscar-incident. Verder heeft ook National Geographic de productie van 'Pole to Pole' uitgesteld, een natuurserie die Will volgt terwijl hij de Noord- en Zuidpool bezoekt.

'Euphoria'-ster pakt rol in prequel 'Hunger Games'

Karen Luiken-24 juni 2022 om 06:32

Hunter Schafer is binnenkort te zien in de aankomende ‘Hunger Games’-prequel ‘The Ballad of Songbirds and Snakes’. De actrice is gecast als Tigris Snow.

Veel mensen zullen Hunter vooral kennen door haar rol als Jules in de HBO-hit ‘Euphoria’. Binnenkort mag de actrice nog een grote acteerklus aan haar cv toevoegen. Ze gaat Tigris Snow spelen, het nichtje en de vertrouweling van Coriolanus Snow.

Twee van Hunters tegenspelers zijn Tom Blyth, die de jonge rol van Coriolanus gaat spelen, en Rachel Zegler. Laatstgenoemde kruipt in de huid van Lucy Gray Braird.

In ‘The Ballad of Songbirds and Snakes’ staat Coriolanus in de spotlight. Hij is achttien jaar oud en is nog lang geen president van Panem. De knappe en charmante jongen ziet een kans als hij wordt gekozen als mentor voor de tiende Hunger Games en de opdracht krijgt om zijn tribute door het spel te loodsen.

'Titanic' komt net voor Valentijnsdag opnieuw uit in bioscoop

Karen Luiken-24 juni 2022 om 06:25

‘Titanic’ bestaat binnenkort 25 jaar en dat betekent dat er reden is voor een feestje. Om te vieren dat de film al een kwarteeuw onze levens verrijkt, wordt er een geremasterde versie van de klassieker uitgebracht. En die komt - net op tijd voor Valentijnsdag - ook naar het witte doek. Dat meldt Deadline.

De nieuwe versie komt in 3D 4K HDR uit en krijgt een hoge framesnelheid. De lanceringsdatum van de meervoudige Oscarwinnaar staat momenteel vastgesteld op 10 februari 2023. Met een beetje geluk zitten we met Valentijnsdag dus in de bioscoop naar het klassieke liefdesverhaal tussen Rose en Jack te kijken.

Het is niet voor het eerst dat ‘Titanic’ in een modern jasje wordt gestoken. In 2012 werd de film voor de tweede keer uitgebracht en in 2017 gebeurde hetzelfde voor het 20-jarige jubileum van de romantische rampenfilm.

Ontdek meer