Nieuwe album Maksim Stojanac dropt over twee weken!

Dieter Blarinckx-24 april 2022 om 08:49

Maksim Stojanac, vooral bekend van de muzikale jeugdreeks '#LikeMe' dropt al over twee weken zijn debuutalbum 'MAKSIM', en je kan 'm nog steeds pre-orderen!

"Craaaazzzzy 🤯🤯🤯 binnen twee weken komt mijn allereerste album uit!! Ik heb echt heel hard uitgekeken naar deze, eindelijk komt het dichterbij! Klaar om het op jullie los te laten ❤️", klinkt het in de caption bij de post.

Hier kan je meer info vinden over zijn album en het ook al pre-orderen! Wij zijn alvast superbenieuwd naar het resultaat!

Billie Eilish belooft nieuw album

Karen Luiken-29 september 2023 om 09:05

Fans van Billie Eilish mogen de komende tijd veel nieuwe muziek van hun grote idool verwachten. De 21-jarige zangeres heeft in een interview met het programma ‘The Cookout’ gezegd dat ze met een nieuw album bezig is.

“Er komt een heel nieuw album aan”, aldus Billie. “We zitten in het laatste deel van het maakproces. Dat betekent niet dat het nu al uitkomt, maar wel dat het eraan zit te komen.”

Het album, waarvan nog geen releasedatum bekend is, wordt de derde plaat voor Billie. Eerder bracht ze al ‘When We All Fall Asleep, Where Do We Go’ en ‘Happier Than Ever’ uit.

Ed Sheeran wil elk seizoen nieuw album lanceren

Karen Luiken-29 september 2023 om 09:01- Foto:

Reuters

Heb je moeite met seizoenswisselingen? Ed Sheeran gaat het makkelijker maken voor je. De zanger, die vrijdag zijn herfstplaat ‘Autumn Variations’ uitbracht, wil volgens Britse media elk seizoen een nieuw album uitbrengen.

“Ik wil een ‘Summer Variatons’ maken en een ‘Spring Variatons’, en er komt ook nog een ‘Winter Variatons’", zegt de Britse zanger. Maar voor het zover is, komt er eerst nog een ander project. "We hebben nog een grote popplaat."

Wanneer de nieuwe albums uit moeten komen, is nog niet bekend.

Ontdek meer