André Hazes krijgt eigen documentaire

Karen Luiken-23 april 2022 om 18:32

Fans van André Hazes krijgen binnenkort een exclusief kijkje in het leven van de zanger. De ‘Leef’-artiest is binnenkort met een eigen documentaire te zien op de streamingsdienst Videoland.

André is in het afgelopen jaar weinig in het openbaar gezien, maar er is wel volop over hem bericht. Hij verloofde zich met Monique Westenberg, verbrak de relatie, kreeg iets met Sarah van Soelen en zette uiteindelijk ook daar een punt achter. Hij kampte met een burn-out en verdween compleet van de radar. Optredens werden massaal afgelast.

Videoland heeft André al die tijd gevolgd en komt binnenkort – een releasedatum is er nog niet – met een documentaire over hem. “We volgen hem al anderhalf jaar, in een tijd waarin hij veel in het nieuws is geweest. De docu komt dit jaar nog op Videoland", aldus de streamingsdienst.

Justin Timberlake komt deze zomer naar Antwerpen

Karen Luiken-23 februari 2024 om 07:30

Justin Timberlake komt naar ons land! De zanger geeft op zaterdag 3 augustus een concert in het Sportpaleis in Antwerpen.

Een maand geleden kondigde Justin zijn wereldtour The Forget Tomorrow World Tour aan, waar de show in Antwerpen een onderdeel van is.

De tour start op 29 april in Vancouver en gaat langs allerlei delen van de wereld. In de zomer trekt Justin door Europa. Naast een show in Antwerpen geeft hij ook concerten in Nederland, Duitsland, Frankrijk, Zweden, Denemarken, Polen en Groot-Brittannië.

Kaartjes voor de show gaan op vrijdag 1 maart in de verkoop.

Voormalig Fifth Harmony-zangeres Normani komt met soloalbum

Karen Luiken-22 februari 2024 om 07:47

Normani komt met haar eerste soloalbum. Dat nieuws deelt de 27-jarige voormalige zangeres van Fifth Harmony via Instagram.

“Terwijl ik dit typ, ben ik aan het huilen”, schrijft Normani bij de aankondiging. De artiest deelt een foto van haar cover en laat weten dat de plaat ‘Dopamine’ gaat heten. In een andere post maakt ze bekend dat fans het werk binnenkort op een vrijdag kunnen verwachten, maar een exacte releasedatum is er nog niet. “Ik heb er zes jaar aan gewerkt.”

Normani ging solo nadat Fifth Harmony in 2018 uit elkaar ging. De zangeres bracht sindsdien al meerdere singles uit, maar van een eigen plaat kwam het nog niet. ‘Dopamine’ wordt haar eerste soloalbum.

Ontdek meer