André Hazes krijgt eigen documentaire

Karen Luiken-23 april 2022 om 18:32

Fans van André Hazes krijgen binnenkort een exclusief kijkje in het leven van de zanger. De ‘Leef’-artiest is binnenkort met een eigen documentaire te zien op de streamingsdienst Videoland.

André is in het afgelopen jaar weinig in het openbaar gezien, maar er is wel volop over hem bericht. Hij verloofde zich met Monique Westenberg, verbrak de relatie, kreeg iets met Sarah van Soelen en zette uiteindelijk ook daar een punt achter. Hij kampte met een burn-out en verdween compleet van de radar. Optredens werden massaal afgelast.

Videoland heeft André al die tijd gevolgd en komt binnenkort – een releasedatum is er nog niet – met een documentaire over hem. “We volgen hem al anderhalf jaar, in een tijd waarin hij veel in het nieuws is geweest. De docu komt dit jaar nog op Videoland", aldus de streamingsdienst.

MAKSIM & Hannah Mae winnen Zomerhit

Karen Luiken-01 september 2024 om 08:45

MAKSIM & Hannah Mae hebben met hun liedje ‘Ik Wil Dat Je Liegt’ de Zomerhit van 2024 in de wacht gesleept. Ze namen het in de finale in Blankenberge op tegen negen andere artiesten.

Voor de finale van Zomerhit waren twintig zomersingles genomineerd, waarvan er tien tegen elkaar mochten strijden in de finale. Naast MAKSIM & Hannah Mae waren dat Aaron Blommaert, Bart Kaëll, Bart Peeters, Berre, Camille, Günther Neefs, Laura Tesoro, Omdat Het Kan & Average Rob en Sam Gooris. Het publiek mocht bepalen wie de winnaar werd en koos dus voor MAKSIM & Hannah Mae.

"Ik kan dit niet beschrijven”, zegt MAKSIM. “Ik wil iedereen bedanken: Radio2 en VRT voor deze prachtige kans en om in ons te geloven. Ik wil de companions bedanken en ik wil Hannah bedanken. We gaan zeker co-ouderschap over de trofee doen, week om week. Ik heb trouwens ook nog een verrassing: op 25 oktober komt mijn nieuwe album uit!"

Hannah Mae is net zo blij als haar collega en zegt: "Ik wil heel graag ook nog het publiek bedanken, dat jullie allemaal op ons gestemd hebben!"

'Élite'-acteur Juliàn Ortega op 41-jarige leeftijd overleden

Karen Luiken-31 augustus 2024 om 12:21

Juliàn Ortega is plotseling overleden. De Spaanse acteur, vooral bekend door zijn rol in de Netflix-serie ‘Élite’, mocht slechts 41 jaar worden.

Verschillende media melden dat Juliàn een hartstilstand kreeg op een strand in zijn thuisland Spanje. De hulpdiensten werden opgeroepen en hebben geprobeerd hem te reanimeren, maar hulp mocht helaas niet meer baten.

Juliàn was in een aantal afleveringen van het eerste seizoen van ‘Élite’ te zien. Ook had hij rollen in de series ‘Caronte’ en ‘Nunc et in Hora’.

Ontdek meer