Spanje wil ‘Tinder Swindler’ Simon Leviev in de cel

Dieter Blarinckx-23 april 2022 om 09:15

De Spaanse overheid heeft een aanhoudingsbevel uitgevaardigd tegen Simon Leviev, die ondertussen over de hele wereld bekendstaat als ‘The Tindler Swindler’. Spanje wil hem in de cel omwille van een vals rijbewijs. Dat melden zowel de Spaanse als Britse media.

Het Britse The Daily Mail beweert dat Simon Leviev zich in zijn Maserati vastreed op een Spaans strand, in het gezelschap van een Russische blondine. Toen de politie hem kwam helpen, vertelde hij dat zijn naam Michael Bilton was en toonde hij een vals rijbewijs. Maar de politie herkende hem uit de Netflix-docu ‘The Tinder Swindler’… Daarom heeft de Spaanse overheid nu een aanhoudingsbevel uitgevaardigd, om ‘m zo terug voor de rechtbank en in de cel te krijgen.

“De persoon die ze afschilderen... Het is gek. Dat ben ik niet, het is simpelweg een fantasie door Netflix. Het verschil tussen hem en de echte Simon is gigantisch. Ik heb nooit een vrouw of iemand anders om geld gevraagd. Maar nog eens, ik heb niks misdaan. Ik ben degene die hier het slachtoffer is. Ik ben een slachtoffer van Netflix. Er is geen bewijs”, klinkt het bij Leviev zelf.

Vanessa Hudgens brengt bezoekje aan school uit 'High School Musical'

Karen Luiken-27 juni 2022 om 15:09

Terwijl het gros van ons zich voorbereidt op een welverdiende vakantie zonder lessen en leraren, gaat Vanessa Hudgens juist terug de schoolbanken in. De actrice heeft een bezoekje gebracht aan de school die centraal stond in ‘High School Musical’.

Vanessa post op Instagram een foto van het nostalgische tafereel. “Weet je nog hoe je op de kleuterschool een kind ontmoette en niets over diegene wist, en je vervolgens tien seconden later beste vrienden was omdat je alleen jezelf hoefde te zijn?”, schrijft ze in het onderschrift, refererend naar een quote die haar ‘High School Musical’-personage ooit uitsprak.

De actrice speelde jarenlang Gabrielle Montez, een meisje dat smoorverliefd werd op Troy Bolton, de aanvoerder van het basketbalteam van East High School. Ze was in drie ‘High School Musical’-films te zien.

Sarah van Soelen niet te zien in docu André Hazes

Karen Luiken-27 juni 2022 om 06:49

Sarah van Soelen verschijnt niet in de documentaire van haar ex André Hazes. Ze heeft geen behoefte om een rol te hebben in het project, zegt ze tegen Shownieuws.

Toen Sarah en André nog samen waren, werkte Sarah en haar familie mee aan de documentaire. Maar nu het eenmaal over is tussen de twee wil ze er niks meer mee te maken hebben.

De exen hebben inmiddels geen contact meer met elkaar. Sarah: “Ik hoop alleen maar dat hij heel erg gelukkig wordt, in welke zin dan ook en met wie dan ook, maar vooral met zichzelf. Dat zou ik heel fijn vinden.”

Ondertussen woont Sarah nog steeds in het huis dat samen met André kocht. "Ik ben er content mee en ik zeg heel eerlijk, ik heb geen kastruimte meer over dus ik ben heel blij dat ik alleen woon."

Ontdek meer