Spanje wil ‘Tinder Swindler’ Simon Leviev in de cel

Dieter Blarinckx-23 april 2022 om 09:15

De Spaanse overheid heeft een aanhoudingsbevel uitgevaardigd tegen Simon Leviev, die ondertussen over de hele wereld bekendstaat als ‘The Tindler Swindler’. Spanje wil hem in de cel omwille van een vals rijbewijs. Dat melden zowel de Spaanse als Britse media.

Het Britse The Daily Mail beweert dat Simon Leviev zich in zijn Maserati vastreed op een Spaans strand, in het gezelschap van een Russische blondine. Toen de politie hem kwam helpen, vertelde hij dat zijn naam Michael Bilton was en toonde hij een vals rijbewijs. Maar de politie herkende hem uit de Netflix-docu ‘The Tinder Swindler’… Daarom heeft de Spaanse overheid nu een aanhoudingsbevel uitgevaardigd, om ‘m zo terug voor de rechtbank en in de cel te krijgen.

“De persoon die ze afschilderen... Het is gek. Dat ben ik niet, het is simpelweg een fantasie door Netflix. Het verschil tussen hem en de echte Simon is gigantisch. Ik heb nooit een vrouw of iemand anders om geld gevraagd. Maar nog eens, ik heb niks misdaan. Ik ben degene die hier het slachtoffer is. Ik ben een slachtoffer van Netflix. Er is geen bewijs”, klinkt het bij Leviev zelf.

'Stranger Things'-acteur denkt niet dat zijn personage terugkeert

Karen Luiken-08 december 2022 om 07:57

Eddie mag dan wel dood zijn gegaan in het laatste seizoen van ‘Stranger Things’, fans hopen nog steeds op een wonder. Ze schreeuwen om een terugkeer van het personage, maar of daar naar geluisterd zal worden? Joseph Quinn, de acteur die Eddie speelt, vreest van niet.

Het personage van Joseph was misschien wel de grootste verrassing van het afgelopen seizoen van ‘Stranger Things’. Eddie ontpopte zich van een irritante gast naar een van de meest geliefde karakters van de show. Heel groot was de schok dan ook toen hij aan het einde van het seizoen overleed.

Fans vonden het verschrikkelijk en startten zelfs een petitie om het karakter terug te krijgen. De kans dat het heeft geholpen, is echter klein. Jospeh zegt in een interview met British GQ dat hij de vraag om terug te keren in ieder geval nog niet heeft gekregen. “Ik denk dat zijn terugkeer zeer, zeer, zeer onwaarschijnlijk is. Hij lijkt me behoorlijk dood”, aldus de acteur.

Keke Palmer kondigt eerste zwangerschap aan

Dieter Blarinckx-07 december 2022 om 20:38

Leuk babynieuws voor de Amerikaanse actrice Keke Palmer want ze heeft haar eerste zwangerschap aangekondigd. Dat deed ze op de set van 'Saturday Night Live'.

De 29-jarige Palmer was gasthost bij het bekende en populaire 'Saturday Night Live', waar ze aan de wereld verkondigde dat zij en haar boyfriend Darius Jackson een eerste kindje verwachten:

"Er gaan geruchten rond. Mensen zeggen dingen als 'Keke krijgt een baby, of Keke is zwanger'. En ik wil daar nu duidelijkheid over geven", stelde de actrice. "Dat klopt", zei Keke, terwijl ze haar jasje opentrok om haar babybuik te tonen.

Proficiat Keke!

Bekijk de video hieronder:

Ontdek meer