'Riverdale'-ster Lili Reinhart heeft nieuwe vlam

Karen Luiken-22 april 2022 om 18:43

Lili Reinhart is weer gelukkig in de liefde. De ‘Riverdale’-ster wordt romantisch gelinkt aan Spencer Neville. De twee zouden het volgens een bron van E! News heel gezellig hebben gehad tijdens Coachella.

“Het is heel nieuw, maar ze is echt gek op hem”, zegt de insider. “Ze leerden elkaar kennen door een paar vrienden. Lili en Spencer brachten het hele weekend samen door op Coachella en hadden veel plezier.”

Lili’s vorige vriendje is haar ‘Riverdale’-collega Cole Sprouse. De bron zegt dat Spencer sinds de breuk met hem de eerste persoon is waar ze serieus mee bezig is. “Iedereen om haar heen zegt dat ze op dit moment erg gelukkig lijkt en haar vrienden vinden Spencer geweldig.”

Spencer is 31 jaar oud en bevindt zich net als Lili acteerwereld. Hij had rollen in ‘Good Trouble’, ‘Ozark’ en ‘American Horror Story’.

Lewis Capaldi brengt eigen pizza's op de markt

Karen Luiken-29 september 2022 om 15:19

Lewis Capaldi heeft de coronacrisis goed besteed. De zanger heeft tijdens de lockdown zijn eigen assortiment aan diepvriespizza’s gecreëerd. Dat vertelt hij in een video op Instagram.

“Ik denk dat de lockdown veel ideeën heeft opgeleverd”, aldus Lewis in zijn filmpje. “Ik wendde me tot zuurdesem. Zuurdesem is mijn troost geweest. Ik bedacht me dat pizza mijn roeping kon zijn.”

De zanger moest vallen en weer opstaan, maar uiteindelijk is het hem toch gelukt om een eigen diepvriespizzamerk te lanceren. Met als resultaat: twee verschillende pizza’s die momenteel in de Britse supermarkten verkrijgbaar zijn. De één voorzien van salami, de ander van kaas.

Rapper Coolio op 59-jarige leeftijd overleden

Dieter Blarinckx-29 september 2022 om 14:01

De Amerikaanse rapper Coolio is niet meer. Hij werd vooral bekend door zijn hit 'Gangsta's Paradise' en overleed op 59-jarige leeftijd.

Het nieuws werd gisteren bekendgemaakt door zijn management. Het levenloze lichaam van Coolio werd gevonden op het toilet, maar een exacte doodsoorzaak werd nog niet gevonden.

De rapper scoorde een monsterhit met 'Gangsta's Paradise', de officiële soundtrack van de film 'Dangerous Minds'. Hij won er zelfs een Emmy mee!

Coolio was momenteel op tournee met andere sterren uit de jaren '90, zoals Vanilla Ice en Young MC. Enkele dagen geleden traden ze nog op in Texas. Zij hebben nu ook via sociale media gereageerd op het plotse overlijden van hun goede vriend.

Veel sterkte aan de nabestaanden!

Ontdek meer