'Riverdale'-ster Lili Reinhart heeft nieuwe vlam

Karen Luiken-22 april 2022 om 18:43

Lili Reinhart is weer gelukkig in de liefde. De ‘Riverdale’-ster wordt romantisch gelinkt aan Spencer Neville. De twee zouden het volgens een bron van E! News heel gezellig hebben gehad tijdens Coachella.

“Het is heel nieuw, maar ze is echt gek op hem”, zegt de insider. “Ze leerden elkaar kennen door een paar vrienden. Lili en Spencer brachten het hele weekend samen door op Coachella en hadden veel plezier.”

Lili’s vorige vriendje is haar ‘Riverdale’-collega Cole Sprouse. De bron zegt dat Spencer sinds de breuk met hem de eerste persoon is waar ze serieus mee bezig is. “Iedereen om haar heen zegt dat ze op dit moment erg gelukkig lijkt en haar vrienden vinden Spencer geweldig.”

Spencer is 31 jaar oud en bevindt zich net als Lili acteerwereld. Hij had rollen in ‘Good Trouble’, ‘Ozark’ en ‘American Horror Story’.

Zien: Eva Green steunt Johnny Depp

Dieter Blarinckx-22 mei 2022 om 08:50

De Franse actrice Eva Green heeft via sociale media haar steun betuigd voor acteur Johnny Depp. De twee speelden samen in de film ‘Dark Shadows’.

“Ik twijfel er niet aan dat Johnny hieruit zal komen met zijn goede naam, dat zijn geweldige hart aan de wereld onthuld zal worden en dat zijn leven en dat van zijn familie beter dan ooit zal worden”, klinkt het bij haar post op instagram.

De zaak tussen Johnny Depp en Amber Heard gaat momenteel de wereld rond en langs iedere kant hoor je voor- en tegenstanders….

Check Eva's post hier:

EOTB-ster Dusty zou met vriendin meedoen aan 'Temptation Island'

Karen Luiken-22 mei 2022 om 08:39

De kans dat we Dusty uit ‘Ex On The Beach: Double Dutch’ in de toekomst nog een keer in een realityprogramma zien verschijnen, is zeer aanwezig. Hij heeft in een gesprek met RTL Boulevard laten weten dat hij graag mee wil doen aan ‘Temptation Island’ zodra hij een vriendin heeft.

"Als ik in de toekomst ooit nog een vriendin krijg, is het mijn doel om aan ‘Temptation Island’ mee te doen”, aldus Dusty. De realityster heeft daar een goede reden voor: hij wil bewijzen dat hij loyaal kan zijn.

"Het maakt niet uit wat er gebeurt, ik blijf sowieso wel loyaal. Daarom is Temptation een mooie uitdaging”, vervolgt Dusty. "Als ik echt een meisje heb met wie ik een klik heb en dat mijn type is, dan weet ik van mezelf dat ik een loyale jongen kan zijn.”

Ontdek meer