Breuk met Chrishell valt 'Selling Sunset'-ster Jason zwaar

Karen Luiken-22 april 2022 om 18:32

Jason Oppenheim heeft het nog steeds zwaar met de breuk met Chrishell Stause. De 45-jarige ‘Selling Sunset’-ster zegt in een gesprek met Page Six dat het niet gemakkelijk is om erover heen te komen.

In het nieuwe seizoen van ‘Selling Sunset’, dat sinds vrijdag op Netflix staat, is het begin van de romance tussen Jason en Chrishell te zien. Lang duurde de relatie niet; afgelopen december besloten de twee na een paar maanden uit elkaar te gaan. Reden: Jason wilde in de nabije toekomst geen kinderen.

“Ik ben nog steeds aan het genezen”, zegt Jason over de breuk. “Ik moet het nog steeds verwerken. Ik had gehoopt dat het inmiddels een stuk beter zou gaan, maar het zal duidelijk een langer proces worden dan ik had verwacht."

Dat hun relatie nu in ‘Selling Sunset’ te zien is, maakt het er volgens Jason niet gemakkelijker op. “Om dit te moeten zien terwijl ik het al moeilijk genoeg heb, is niet iets waar ik naar uitkijk”, zegt hij. “Ik heb niet veel serieuze relaties gehad en in veel opzichten was dit de meest serieuze. Het voelde echt, diep en liefdevol. Ik hou nog steeds van haar.”

Temptations Heikki vader geworden

Karen Luiken-04 oktober 2022 om 05:33

Er is een ‘Temptation Island’-baby geboren. Heikki, die in 2019 samen met zijn ex-vriendin Milou deelnam aan de ultieme relatietest, heeft een dochter gekregen.

De realityster maakt het nieuws bekend via Instagram. Daar deelt hij een foto met zijn kersverse kleine. “She here”, schrijft hij erbij. “Met enorme trots kan ik jullie mededelen dat ik papa ben geworden van een superknap dochtertje Luna.” Moeder en dochter maken het volgens hem goed.

In maart maakte Heikki en zijn nieuwe vriendin Kaylee bekend in verwachting te zijn. Voor Heikki is het nu zijn eerste kindje, voor Kaylee de tweede. Zij heeft ook al een dochter uit een eerdere relatie.

Zien: Nadège in tranen herenigd met de Meilandjes

Dieter Blarinckx-03 oktober 2022 om 20:02

Hartverwarmende beelden op de sociale media van de Meilandjes, want Martien deelde zopas een video waarin ze terug herenigd worden met Nadège. En dat ging gepaard met de nodige traantjes.

De familie Meiland ging nog een laatste keertje naar hun Chateau in Frankrijk om afscheid te nemen van hun oude eigendom én om te kijken hoe het gaat met Nadège. Zij was al vanaf moment één een publieksfavoriet en tussen haar en de Meilandjes ging het niet altijd even goed...

Hun oude huishoudster komt net uit het ziekenhuis wanneer de Meilandjes op het la,dgoed arriveren. Nadège wordt momenteel immers behandeld voor darmkanker. Het werd een blij weerzien met de nodige tranen.

Bekijk de hartverwarmende beelden hieronder:

Ontdek meer