Breuk met Chrishell valt 'Selling Sunset'-ster Jason zwaar

Karen Luiken-22 april 2022 om 18:32

Jason Oppenheim heeft het nog steeds zwaar met de breuk met Chrishell Stause. De 45-jarige ‘Selling Sunset’-ster zegt in een gesprek met Page Six dat het niet gemakkelijk is om erover heen te komen.

In het nieuwe seizoen van ‘Selling Sunset’, dat sinds vrijdag op Netflix staat, is het begin van de romance tussen Jason en Chrishell te zien. Lang duurde de relatie niet; afgelopen december besloten de twee na een paar maanden uit elkaar te gaan. Reden: Jason wilde in de nabije toekomst geen kinderen.

“Ik ben nog steeds aan het genezen”, zegt Jason over de breuk. “Ik moet het nog steeds verwerken. Ik had gehoopt dat het inmiddels een stuk beter zou gaan, maar het zal duidelijk een langer proces worden dan ik had verwacht."

Dat hun relatie nu in ‘Selling Sunset’ te zien is, maakt het er volgens Jason niet gemakkelijker op. “Om dit te moeten zien terwijl ik het al moeilijk genoeg heb, is niet iets waar ik naar uitkijk”, zegt hij. “Ik heb niet veel serieuze relaties gehad en in veel opzichten was dit de meest serieuze. Het voelde echt, diep en liefdevol. Ik hou nog steeds van haar.”

'Bridgerton'-actrice in ziekenhuis wegens mentale probemen

Karen Luiken-27 mei 2022 om 12:12

‘Bridgerton’-ster Ruby Barker worstelt flink met haar geestelijke gezondheid. De actrice, vooral bekend van haar rol Marina Thompson, laat via Instagram weten dat ze momenteel in het ziekenhuis verblijft voor behandelingen.

“Het is tijd om transparant te zijn”, zegt Ruby in een video. “Ik worstel al sinds ‘Bridgerton’ met mijn mentale gezondheid. Dit is de waarheid.”

De actrice bedankt haar fans voor alle steun en zegt dat de liefde die ze ontvangt haar overeind houdt. “Het is heel lang slecht met me gegaan. Ik wil eerlijk zijn met iedereen. Ik heb geworsteld. Momenteel verblijf ik in het ziekenhuis, maar ik word binnenkort ontslagen en kan dan hopelijk weer verder met mijn leven.”

Ruby is van plan om een pauze in te lassen. Ze moedigt anderen aan hetzelfde te doen als ze het moeilijk hebben. “Doe jezelf een plezier en stop met streng voor jezelf te zijn.”

'The Vampire Diaries'-actrice gaat scheiden

Karen Luiken-25 mei 2022 om 07:00

Candice Accola en Joe King zetten een punt achter hun relatie. Het koppel heeft na zeven jaar huwelijk besloten van elkaar te scheiden. Dat meldt US Weekly.

De ‘Vampire Diaries’-actrice zou vorige maand de scheiding hebben aangevraagd wegens ‘onoverbrugbare verschillen’. Candice en Joe zouden al een tijdje niet meer samenwonen.

De voormalige lovebirds hebben elkaar leren kennen in 2012. Een jaar later werd Candice tijdens een vakantie in Italië ten huwelijk gevraagd. In 2014 stapte ze met Joe in het huwelijksbootje en in 2016 verwelkomden ze hun eerste kindje. In 2020 volgde er nog een tweede dochter.

Ontdek meer