JBC stopt met jongens- en meisjesafdelingen

Dieter Blarinckx-14 augustus 2021 om 08:36

De Belgische kledingketen JBC heeft groot nieuws bekendgemaakt gisteren. Zij stoppen immers met dedicated jongens- en meisjesafdelingen en komen met gendergelijke kleding voor kinderen. Zo zullen er in hun winkels over heel België geen verwijzingen naar jongens of meisjes meer aanwezig zijn.

“We willen bewuster omgaan met de heersende stereotypen en ze actief aanpakken. Wij hopen dat kinderen los van hun gender een vrije keuze kunnen maken in de arbeidsmarkt. We willen kinderen buiten de lijntjes laten dromen over wat ze willen worden”, klinkt het in hun statement.

Mooie geste JBC!

Sneakerness A'dam: waarom draag je die sneaker?

Simon Smetryns-17 september 2021 om 14:30

TAGMAG Lifestyle Insider Simon Wauman trok afgelopen weekend naar Sneakerness in Amsterdam en vroeg de bezoekers wat ze mooi vinden aan de sneaker die ze aanhebben om naar de beurs te komen.

Deze broek van ASOS heeft een ingebouwde string

Karen Luiken-16 september 2021 om 03:50

Een verontrustende trend uit de jaren ’90 lijkt een comeback te maken. Ken je de broeken nog die zo laag zaten dat je string er ver (maar echt heel ver) bovenuit kwam? Nou, die komen – als het aan Asos ligt – weer vrolijk terug op de fashionmarkt.

De webshop verkoopt een broek die gepaard gaat met een string. Dat heeft z’n voordelen en z’n nadelen. Aan de ene kant betekent het dat je geen los ondergoed hoeft te kopen. Aan de andere kant moet je je ook bedenken dat als je het kledingstuk in huis haalt, je zéér sexy over straat zal lopen.

Aan de voorkant ziet het item eruit als een normale broek met krokodillenprint. Maar draai je jezelf om, dan krijg je een weinig verhullende achterkant met een zwarte string die behoorlijk zichtbaar is.

Interesse? De broek is nu in de sale en kost slechts 25 euro.

Ontdek meer