Fans doen opmerkelijke onthulling over Regé-Jean Page

Karen Luiken-22 april 2022 om 18:16

De meeste mensen zullen Regé-Jean Page voornamelijk kennen door zijn rol als Duke of Hastings in ‘Bridgerton’. Toch is dat niet de enige bekende titel waar de acteur in gespeeld heeft. Fans hebben onlangs opgemerkt dat hij ook ooit te zien was in ‘Harry Potter’.

We vergeven het je als je dit nog niet wist. De rol die Regé-Jean in ‘Harry Potter’ vertolkte is namelijk niet erg groot. In de allereerste film uit de franchise was hij te zien in een scène met Harry Potter en Hermelien.

Hij had geen tekst, keek niet zwoel de camera in en trad al helemaal niet op de voorgrond. Nope, enige wat de acteur hoeft te doen, is ergens naar staren. Samen met Hermelien.

Beelden van de scène zijn op TikTok gedeeld en gaan inmiddels viral. Kijk mee:

Rihanna bevallen van eerste kindje

Karen Luiken-20 mei 2022 om 05:40

Rihanna is voor het eerst mama geworden. TMZ meldt dat ze is bevallen van haar kindje met A$AP Rocky.

Hoewel er nog geen keiharde bevestiging van het koppel zelf is, blijken Rihanna en A$AP Rocky op 13 mei een zoontje te hebben verwelkomd. Een naam voor de kleine is nog niet bekend.

RiRi en A$AP maakten hun zwangerschap in januari bekend met een fotoshoot in New York. Sindsdien is de inmiddels kersverse mama een aantal keer in het openbaar gespot. De laatste keer was op 9 mei in Los Angeles, toen de zangeres samen met haar vriend een hapje ging eten.

Ed Sheeran in het geheim opnieuw papa geworden

Karen Luiken-20 mei 2022 om 05:32

Ed Sheehan heeft er in het diepste geheim een kindje bij gekregen. Zijn vrouw Cherry Seaborn is bevallen van een dochtertje.

Het nieuws wordt bekendgemaakt via Instagram. “We willen jullie laten weten dat we nog een prachtige dochter hebben gekregen”, schrijft Ed bij een foto van twee babysokjes. “We zijn allebei helemaal verliefd en blij dat we nu een gezin van vier zijn.”

Over de naam maakt de zanger nog niets bekend. In 2020 werden Ed en Cherry voor het eerst ouders van dochtertje Lyra Antarctica.

Ontdek meer