Nieuw seizoen 'Selling Sunset' eindelijk op Netflix

Karen Luiken-22 april 2022 om 18:06

Drama incoming! Het langverwachte vijfde seizoen van 'Selling Sunset' staat eindelijk op Netflix. Dat wil zeggen: nog meer jaloersmakende huizen, nog meer ruzies, nog meer verslavende beelden.

In ‘Selling Sunset’ worden we meegenomen in de levens van een aantal vrouwelijke makelaars. Terwijl zij er alles aan doen om zoveel mogelijk peperdure huizen te verkopen, proberen ze hun eigen leventjes op orde te houden. Want dat is soms best lastig.

Laten we beginnen met Christine, de diva van de groep. Blijft zij na alle ruzies uit voorgaande seizoenen nog bij Oppenheim Group, of stopt ze er (voorgoed) mee? Dan Chrishell. Zij kreeg tijdens de opnames van het vierde seizoen een relatie met haar baas Jason. Hoewel de romance tussen de twee inmiddels alweer verleden tijd is, krijgen we er in het vijfde seizoen meer over te zien. En dan hebben we ook nog Mary. Zal zij haar problemen met Christine opzij kunnen zetten?

Andere terugkerende castleden zijn Heather, Amanza, Maya, Davina, Emma en Vanessa. Nieuw dit seizoen is Chelsea Lazkani.

Zien: Netflix dropt trailer van 'The Witcher: Blood Origin'

Dieter Blarinckx-04 december 2022 om 17:09

Goed nieuws voor de fans van 'The Witcher' want Netflix heeft zopas de gloednieuwe trailer en releasedatum van de spin-off 'The Witcher: Blood Origin' gedeeld!

Deze spin-off van 'The Witcher' speelt zich af in het gouden tijdperk van de elfen, 1200 jaar vóór de tijd van Geralt, Yennefer en Ciri, en gaat over zeven krijgers die elkaar niet kennen, maar samen de strijd aanbinden met een onstopbaar rijk. Hoewel Éile en Fjall afkomstig zijn uit elkaar bestrijdende clans, moeten ze elkaar leren vertrouwen als ze erin willen slagen om deze groep outcasts te leiden tijdens hun zoektocht om de onderdrukkers van het Continent te onttronen. Maar als er poorten naar andere werelden worden geopend en een machtbeluste tovenaar een nieuw wapen loslaat, beseffen de zeven dat ze een monster moeten creëren om er een te verslaan...

De vierdelige serie zal vanaf Kerstdag, 25 december te streamen zijn via Netflix.

Check hier alvast de gloednieuwe beelden:

Fan van 'Bridgerton'? Dan moet je deze film ook zien

Karen Luiken-04 december 2022 om 07:56

Ben jij in een zwart gat gevallen na het zien van de laatste aflevering van het tweede seizoen van ‘Bridgerton’? En vind jij ook dat het wachten op het derde seizoen te lang duurt? Start dan nu Netflix op en zoek naar ‘Lady Chatterley’s Lover’. Die film zou heel veel weg hebben van ‘Bridgerton’.

‘Lady Chatterley’s Lover’ gaat over de ongelukkig getrouwde aristocrate Lady Chatterley. Ze gaat een hartstochtelijke verhouding aan met de jachtopziener op het landgoed van haar man en wordt smoorverliefd op hem. Natuurlijk met alle gevolgen van dien.

De hoofdrollen worden gespeeld door Emma Corrin, Jack O’Connell en Matthew Ducket. De trailer bekijk je hieronder.

Ontdek meer