Bevestigd: Emma Stone keert terug in 'Cruella'-sequel

Dieter Blarinckx-14 augustus 2021 om 08:24

Goed nieuws, darlings!

Actrice Emma Stone heeft laten weten dat ze officieel zal terugkeren als Cruella de Vil in de opkomende sequel op 'Cruella'.

'Cruella' is een wereldwijd succes en is sinds deze zomer te zien in de bioscopen en op Disney+ tegen een additionele kost. Maar al vrijwel meteen maakte Disney bekend dat ze plannen hadden met een sequel, et voilà!

Wanneer we 'Cruella 2' net mogen verwachten, is helaas nog niet duidelijk. Maar meer updates zullen ongetwijfeld snel volgen!

Releasedatum en titel nieuwe ‘Fantastic Beasts’ bekend!

Dieter Blarinckx-22 september 2021 om 15:47

Potterheads, opgelet! Warner Bros., de studio achter 'Harry Potter' en 'Fantastic Beasts', heeft de titel en releasedatum bekendgemaakt van de gloednieuwe derde film in de 'Fantastic Beasts'-franchise!

'Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore', zo zal het nieuwe hoofdstuk in de magische franchise heten. Zoals de titel al doet vermoeden, zullen we eindelijk wat verder inzoomen op de geheimen van Dumbledore (Perkamentus in het Nederlands) en dat al vanaf 15 april 2022!

Helaas is er verder nog bitter weinig bekend over de nieuwe prent, dus blijf zeker tuned voor magische updates!

Doodenge trailer 'Paranormal Activity' jaagt je de stuipen op het lijf

Karen Luiken-22 september 2021 om 06:54

Het is inmiddels alweer zes jaar geleden dat de laatste ‘Paranormal Activity’-film verscheen. Sindsdien wachten we met smart op een nieuw vervolg. En goed nieuws: dat gaat er binnenkort komen. De eerste beelden zijn zelfs al verschenen.

De zevende film in de ‘Paranormal Activity’-reeks krijgt de naam ‘Next of Kin’ en gaat over Emily Bader. Zij keert na een paar jaar terug naar een afgelegen gemeenschap en ontdekt samen met een stel vrienden een mysterieuze put. De boeren uit het dorpje die eerst zo vriendelijk waren, veranderen in monsters. En ook onzichtbare demonen en spoken lijken ineens overal te zitten.

Rond Halloween – want een betere releasetijd voor een horrorfilm is er natuurlijk niet – verschijnt de titel voor kijkers uit de Verenigde Staten al op Paramount+. Het is niet duidelijk wanneer wij er naar kunnen kijken. Ook is het niet bekend of de film meteen naar de streamingsdiensten komt, of dat we ook een bioscooppremière kunnen verwachten.

Ontdek meer