Johnny Depp gewelddadig in video van Amber Heard

Amber Schepers-22 april 2022 om 13:30

Het zijn bewogen dagen voor Johnny Depp (58) en zijn ex-vrouw Amber Heard (36). De Hollywoodacteur klaagt zijn ex-vrouw aan wegens laster en eerroof en in de rechtbank van Virginia gaat het er hard aan toe. Depp werd de afgelopen dagen verhoord door de tegenpartij en geconfronteerd met bewijsmateriaal van hun toch wel turbulente relatie.

Een van de meest besproken vechtscheidingen in de geschiedenis van Hollywood is toch wel die van Johnny Depp en Amber Heard. Het ex-koppel scheidde in 2016 en sindsdien beschuldigt Amber Heard de Amerikaanse acteur van huiselijk geweld. Volgens Depp kloppen die uitspraken niet en heeft Heard zijn imago en carrière beschadigd.

Het langverwachte proces vindt momenteel plaats in de rechtbank van Virginia en zal in totaal 6 weken in beslag nemen. Tijdens het proces komen ook heel wat bewijsstukken zoals sms'jes, geluidsfragmenten, foto's en video's naar boven.

In een video die deze week getoond werd tijdens het verhoor is te zien hoe Johnny Depp agressief te keer gaat in de keuken terwijl Amber Heard hem stiekem filmt. Het filmpje zorgde voor een moeilijk moment in de zaal. Toch wil dat volgens Depp niet zeggen dat hij ook agressief zou zijn geweest naar Heard toe. “Ja, ik heb wat kasten aangevallen, maar miss Heard niet", antwoordt hij.

De komende dagen zal de rechtszaak nog verder gezet worden. Het worden dus nog lange dagen voor het ex-koppel.

Vanessa Hudgens brengt bezoekje aan school uit 'High School Musical'

Karen Luiken-27 juni 2022 om 15:09

Terwijl het gros van ons zich voorbereidt op een welverdiende vakantie zonder lessen en leraren, gaat Vanessa Hudgens juist terug de schoolbanken in. De actrice heeft een bezoekje gebracht aan de school die centraal stond in ‘High School Musical’.

Vanessa post op Instagram een foto van het nostalgische tafereel. “Weet je nog hoe je op de kleuterschool een kind ontmoette en niets over diegene wist, en je vervolgens tien seconden later beste vrienden was omdat je alleen jezelf hoefde te zijn?”, schrijft ze in het onderschrift, refererend naar een quote die haar ‘High School Musical’-personage ooit uitsprak.

De actrice speelde jarenlang Gabrielle Montez, een meisje dat smoorverliefd werd op Troy Bolton, de aanvoerder van het basketbalteam van East High School. Ze was in drie ‘High School Musical’-films te zien.

Sarah van Soelen niet te zien in docu André Hazes

Karen Luiken-27 juni 2022 om 06:49

Sarah van Soelen verschijnt niet in de documentaire van haar ex André Hazes. Ze heeft geen behoefte om een rol te hebben in het project, zegt ze tegen Shownieuws.

Toen Sarah en André nog samen waren, werkte Sarah en haar familie mee aan de documentaire. Maar nu het eenmaal over is tussen de twee wil ze er niks meer mee te maken hebben.

De exen hebben inmiddels geen contact meer met elkaar. Sarah: “Ik hoop alleen maar dat hij heel erg gelukkig wordt, in welke zin dan ook en met wie dan ook, maar vooral met zichzelf. Dat zou ik heel fijn vinden.”

Ondertussen woont Sarah nog steeds in het huis dat samen met André kocht. "Ik ben er content mee en ik zeg heel eerlijk, ik heb geen kastruimte meer over dus ik ben heel blij dat ik alleen woon."

Ontdek meer