Billie Eilish maakt intrede in 'The Simpsons'

Dieter Blarinckx-22 april 2022 om 12:15

Billie Eilish maakt morgen haar opwachting in 'The Simpsons' want in de special 'When Billie met Lisa' zien we wat er gebeurt als Billie Eilish in contact komt met 'The Simpsons'-personage Lisa!

Als Lisa Simpson een rustig plekje zoekt om saxofoon te spelen, wordt ze ontdekt door muzikanten Billie Eilish en Finneas O’Connell. Billie nodigt Lisa uit voor een onvergetelijke jamsessie in haar studio.

Vanaf zaterdag 23 april kan je de 'The Simpsons'-special met Billie Eilish streamen via Disney+.

Zien: zwangere Hanne straalt in nieuwe clip van K3

Dieter Blarinckx-01 oktober 2022 om 08:24

Gisteren werd de gloednieuwe videoclip van K3, 'Vleugels', gedropt. En wat meteen opvalt is het zwangere buikje van Hanne. En ze straalt helemaal als mommy-to-be!

Hanne en haar man Jorn kondigden enkele maanden geleden aan dat ze binnenkort hun eerste kindje verwachten. De twee stapten vorig jaar ook in het huwelijksbootje, dus dat eerste kindje zat er wel aan te komen!

Eerder deze week nog was K3 (of liever K2) te gast bij MNM en Ketnet, waar Julia en Marthe vertelden dat Hanne verplichte rust moest nemen.

De baby van Hanne en Jorn is uitgerekend voor december.

Bekijk de videoclip 'Vleugels' hier:

De 'Scary Movie'-films komen naar Netflix!

Dieter Blarinckx-01 oktober 2022 om 08:02

Wie opgroeide begin jaren 2000 herinnert zich vast nog wel de humoristische horrorfranchise 'Scary Movie'. De films hebben ondertussen een hele fanbase en dat weet ook Netflix, want films 1 tot 3 zijn er nu te streamen!

Via sociale media liet Netflix weten dat vanaf vandaag, 1 oktober, de eerste drie films in de franchise te streamen zullen zijn. Voor velen zijn de eerste drie films ook de "échte 'Scary Movie'-films" in tegenstelling tot de twee flauwe afkooksels die erna nog kwamen.

In de populaire franchise worden bekende horror- en cultfilms geparodieerd. Denk maar aan films zoals 'The Ring', 'Scream', 'I Know What You Did Last Summer', 'The Grudge',...

Stream vanaf nu dus deel 1 tot 3 via Netflix!

Ontdek meer