Productie 'Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves' begonnen!

Dieter Blarinckx-22 april 2022 om 12:08

Begin deze week maakte Universal bekend dat de productie van de tiende 'Fast & Furious'-film goed begonnen was, en nu maakt filmstudio Paramount bekend dat ook de langverwachte 'Dungeons & Dragons'-film gestart is met de productie!

"Onze campagne begint... 'Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves'. Vergezel Chris Pine, Michelle Rodriguez, Regé-Jean Page, Justice Smith, Sophia Lillis, en Hugh Grant als onze reis begint in de bioscopen in 2023" klinkt het bij de mysterieuze aankondiging op sociale media.

Het gezelschapsspel 'Dungeons & Dragons' is een rollenspel. Het is ontstaan in de jaren '70 en werd ontwikkeld door Gary Gygax en Dave Arneson. Het werd in die tijd voornamelijk gespeeld door studenten. En nu komt er dus een verfilming van!

Check de teaser hieronder:

Dua Lipa krijgt rol in 'Barbie'-film

Karen Luiken-19 mei 2022 om 15:58

Dua Lipa heeft al bewezen dat ze kan zingen, maar zal binnenkort hetzelfde doen op het gebied van acteren. Nadat ze eerder al een rol pakte in de spionagethriller ‘Argylle’, die later dit jaar verschijnt, is ze nu gecast voor de nieuwe ‘Barbie’-film. Dat meldt The Sun.

De zangeres is toegevoegd aan een cast die nu al bestaat uit grote namen als Margot Robbie, Ryan Gosling, Will Ferrell en Saoirse Ronan.

“De film zal voor een doorbraak zorgen voor Dua”, zegt een bron. “Ze bewijst dat ze veel meer is dan alleen een popster. Ze heeft een spannende toekomst voor zich als actrice.”

Het script over de nieuwe ‘Barbie’-film wordt nog geheimgehouden, maar er wordt gezegd dat het over een pop zou gaan die niet perfect genoeg is.

Netflix start opnames van nieuwe Vlaams-Nederlandse thriller

Karen Luiken-19 mei 2022 om 15:12

Netflix komt tegenwoordig steeds vaker met titels van eigen bodem. Na onder andere de films ‘Ferry’ en ‘De Familie Claus’ werkt de streamingsdienst nu aan de psychologische thriller ‘Noise’. De opnames zijn al van start gegaan.

‘Noise’ gaat over Matt, een succesvolle influencer die recentelijk vader is geworden van Julius. Wanneer Matt met zijn gezin dicht bij zijn dementerende vader gaat wonen, ontdekt hij een aantal duistere familiegeheimen. Hij begint een onderzoek, dat als gevolg meer familiedrama's ontrafelt dan verwacht. Matts vrouw Liv maakt zich ernstige zorgen en doet er alles aan om Matt niet te verliezen. Maar is ze op tijd?

De cast bestaat uit Ward Kerremans, Sallie Harmsen, Johan Leysen en Jesse Mensah. ‘Noise’ wordt vanaf 2023 op Netflix verwacht.

Ontdek meer