Productie 'Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves' begonnen!

Dieter Blarinckx-22 april 2022 om 12:08

Begin deze week maakte Universal bekend dat de productie van de tiende 'Fast & Furious'-film goed begonnen was, en nu maakt filmstudio Paramount bekend dat ook de langverwachte 'Dungeons & Dragons'-film gestart is met de productie!

"Onze campagne begint... 'Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves'. Vergezel Chris Pine, Michelle Rodriguez, Regé-Jean Page, Justice Smith, Sophia Lillis, en Hugh Grant als onze reis begint in de bioscopen in 2023" klinkt het bij de mysterieuze aankondiging op sociale media.

Het gezelschapsspel 'Dungeons & Dragons' is een rollenspel. Het is ontstaan in de jaren '70 en werd ontwikkeld door Gary Gygax en Dave Arneson. Het werd in die tijd voornamelijk gespeeld door studenten. En nu komt er dus een verfilming van!

Check de teaser hieronder:

'Zillion' dropt officiële trailer

Karen Luiken-22 september 2022 om 14:37

Flitsende scènes, een soundtrack die je terug naar de jaren ’90 brengt en een cast waar je u tegen kunt zeggen. Dat is wat je kunt verwachten van de film ‘Zillion’, waarvan zojuist de officiële trailer is verschenen.

‘Zillion’ gaat over computergenie Frank Verstraeten, een kleine man met grote ambities. Hij bouwt een megadiscotheek genaamd Zillion en hoopt daarmee dé place to be voor het uitgaande publiek te creëren. Frank paradeert er met Vanessa, de mooiste vrouw van België, terwijl partner in crime en pornokoning Dennis Black Magic voor de pikante acts zorgt. Frank wordt even beroemd en berucht als z'n discotheek, maar trapt daarbij al te vaak op de verkeerde tenen.

Acteur Jonas Vermeulen kruipt voor de film in de huid van Frank Verstraeten. Andere rollen worden gespeeld door Charlotte Timmers, Matteo Simoni, Barbara Sarafian, Geert Van Rampelberg, Dirk Roofthooft en Frank Vercruyssen.

‘Zillion’ wordt op 26 oktober in de Belgische bioscoopzalen verwacht.

Belgische natuurdocu 'Onze Natuur' nu in de bioscoop!

Dieter Blarinckx-22 september 2022 om 09:11

Ons kleine Belgenlandje bevat prachtige natuur en daardoor ook fantastische wilde dieren. En dat kan je nu gaan bekijken op groot scherm in de natuurdocumentaire 'Onze Natuur, De Film'.

"Onze Natuur, De Film is een spannende en vertederende familiefilm, die iedereen onderdompelt in de prachtige wereld van onze natuur. Het is het hoopvolle verhaal van de versnipperde natuur in België die onder druk staat, maar toch weet te overleven. Het vertelt het verhaal van de overwinnaars, de opportunisten, de uitvreters, de vechters, de slimmeriken en de bazen. Maar ook dat van de verliezers, de soorten die we over een paar jaar misschien niet meer tegenkomen...", klinkt het in de synopsis.

En het allerleukste? Bioscoopketen Kinepolis schenkt per betalende klant 1 euro aan organisaties die zich inzetten voor onze Belgische natuur.

Bekijk de trailer hieronder en check 'm vanaf nu in de bioscoop!

Ontdek meer