Harry Styles' derde album per ongeluk gelekt

Amber Schepers-22 april 2022 om 11:30

Fans van de Britse zanger Harry Styles zijn boos, want enkele songs van zijn langverwachte derde album werden gelekt. Het nieuwe album 'Harry's House' zou normaal pas op 20 mei released worden, maar door een lek viel die planning het water in.

Nieuwe muziek van je favoriete artiest eerder kunnen beluisteren dan verwacht, goed nieuws zou je denken, maar niets is minder waar. Heel wat fans van Harry Styles zijn boos en teleurgesteld dat er enkele songs van zijn derde album vóór de geplande release date werden gelekt. Ze roepen daarom via sociale media op om nog niet te luisteren naar de gloednieuwe songs. Op Twitter nemen veel fans het op voor hun idool.

Dat de fans van Harry Styles loyaal zijn, kan je dus wel zeggen. Ze vinden dat Harry te hard gewerkt heeft en dat zijn album het verdiend om op een juiste manier naar buiten gebracht te worden.

Op 1 april werd wel al de eerste single van het album 'As It Was' gedropt.

Wereldrecord bommetje springen verbroken in Gent

Dieter Blarinckx-27 juni 2022 om 05:48

Op het wereldwijde web kom je vaak de zotste en origineelste verhalen tegen. Zo ook dat van het Zwembad Lago Gent Rozebroeken, want zij verbraken het wereldrecord bommetje springen in het zwembad!

Met 298 mensen sprongen ze tegelijkertijd - in de juiste houding - in het zwembad. En met dat impressionante aantal hebben ze een plaatsje in het Guiness World Records Book vast.

De regels voor de springers waren duidelijk: knieën samen en opgetrokken, armen rond de knieën. En dan aftellen. Klinkt simpel, maar in werkelijkheid was er bijna een uur nodig vooraleer iedereen mocht springen! Maar met de eerste sprong waren ze er al, onder keurend oog van een ‘official’ van Guiness World Records!

“We hebben hier de voorbije maanden heel veel vernieuwd, dit is de perfécte manier om dat onder de aandacht te brengen. Hoe zalig dat dit gelukt is. Op naar de volgende 10 jaar Rozebroeken!”, klinkt het bij centrummanager Thomas De Vetter aan de Vlaamse pers.

Mr. Happy Face is nu lelijkste hond ter wereld!

Dieter Blarinckx-26 juni 2022 om 09:04- Foto:

AFP

Afgelopen weekend werd naar jaarlijkse gewoonte de lelijkste hond ter wereld verkozen. De winnaar van dit jaar is niemand minder dan de Chinese naakthond Mr. Happy Face!

Met zijn witte dot haar en een tong die de hele tijd uit zijn bek hangt, werd de 17-jarige naakthond tot “lelijkste hond ter wereld” gekroond in Californië. Mr. Happy Face werd vroeger verwaarloosd en mishandeld, tot zijn nieuwe baasje hem in de coronapandemie adopteerde:

“Ik had tijdens de pandemie de wens om een baby te krijgen. Aangezien zwanger worden een mirakel van God geweest zou zijn, koos ik ervoor om een hond te adopteren", vertelde ze tijdens de wedstrijd.

"Ik zag een dier dat inderdaad oud was, nood had aan een tweede kans en het verdiende om geliefd te zijn. Ik was op slag verliefd!”.

Bekijk de hartverwarmende beelden van de lelijkste hond ter wereld hieronder:

Ontdek meer