Deze 'Temptation Island'-deelnemer deed ook mee aan EOTB

Karen Luiken-14 augustus 2021 om 04:30

Eerder deze week werden de deelnemende koppels van het nieuwe seizoen van ‘Temptation Island: Love or Leave’ aan ons voorgesteld. Heb je de aankondiging gezien en kwam één van de heren je heel bekend voor? Dat kan kloppen. Nico, de man die een koppel vormt met Donna, is namelijk geen onbekende in televisieland. Hij heeft eerder meegedaan aan ‘Ex On The Beach: Double Dutch’.

Het is inmiddels drie jaar geleden dat Nico te zien was in een seizoen van ‘Ex On The Beach’. Destijds was hij nog single en zat hij samen met de inmiddels bekende namen Channah Koerten, Alex Maas en Elodie Laay op een tropisch paradijs vol met exen.

Hoewel hij de liefde van zijn leven daar niet heeft gevonden, is hij nu al een tijdje happy in love met Donna. Tweeënhalf jaar zijn ze al samen. De twee trokken snel bij elkaar in en kochten niet veel later een appartement. Veel in hun relatie gaat goed, maar er is één ding dat Nico in de weg zit: de jaloersheid van Donna. In het nieuwe seizoen van ‘Temptation Island: Love or Leave’ hopen ze erachter te komen of ze écht de ware voor elkaar zijn.

Disneyland Paris deelt trailer van 30ste verjaardag!

Dieter Blarinckx-13 januari 2022 om 19:14

Vanaf 6 maart viert Disneyland Paris haar 30ste verjaardag en dat zal groots gevierd worden!

“Ben je klaar voor het meest magische verjaardagsfeest? Vanaf 6 maart 2022 gaan we groter dromen, harder lachen en nog meer genieten tijdens onze spectaculaire en unieke 30e verjaardag. Disneyland Paris straalt magischer dan ooit! Vier dit grandioze feest vol verbluffende nieuwe shows, belevenissen en festiviteiten met ons mee! Ontdek hier alvast een voorproefje. Het volledige programma maken we binnenkort bekend”, staat te lezen op de officiële website van Disneyland.

Check de magische clip hieronder:

De 8 beste memes van Bootcamp aflevering 1:

Lola Obasuyi Van Acker-13 januari 2022 om 16:18

Hebben we volgens jullie nog grappige momenten gemist? Don't be shy en maak gerust jullie eigen memes op Twitter, Facebook of Instagram en wie weet posten wij ze wel online! Op naar aflevering twee!

Ontdek meer