Deze 'Temptation Island'-deelnemer deed ook mee aan EOTB

Karen Luiken-14 augustus 2021 om 04:30

Eerder deze week werden de deelnemende koppels van het nieuwe seizoen van ‘Temptation Island: Love or Leave’ aan ons voorgesteld. Heb je de aankondiging gezien en kwam één van de heren je heel bekend voor? Dat kan kloppen. Nico, de man die een koppel vormt met Donna, is namelijk geen onbekende in televisieland. Hij heeft eerder meegedaan aan ‘Ex On The Beach: Double Dutch’.

Het is inmiddels drie jaar geleden dat Nico te zien was in een seizoen van ‘Ex On The Beach’. Destijds was hij nog single en zat hij samen met de inmiddels bekende namen Channah Koerten, Alex Maas en Elodie Laay op een tropisch paradijs vol met exen.

Hoewel hij de liefde van zijn leven daar niet heeft gevonden, is hij nu al een tijdje happy in love met Donna. Tweeënhalf jaar zijn ze al samen. De twee trokken snel bij elkaar in en kochten niet veel later een appartement. Veel in hun relatie gaat goed, maar er is één ding dat Nico in de weg zit: de jaloersheid van Donna. In het nieuwe seizoen van ‘Temptation Island: Love or Leave’ hopen ze erachter te komen of ze écht de ware voor elkaar zijn.

‘Squid Game’-regisseur geeft opnieuw tips over tweede seizoen

Sofie Verbeeck-06 augustus 2022 om 10:00- Foto:

Netflix

Hwang Dong-hyuk is volop bezig met het tweede seizoen van de populairste Netflix-reeks 'Squid Game'. Hij gaf de afgelopen maanden al eens een paar tips over de nieuwe verhaallijn en dat heeft hij nu weer gedaan!

Het tweede seizoen van 'Squid Game' staat gepland voor ergens eind volgend jaar maar regisseur Hwang Dong-hyuk verklapt alvast een paar tips over de nieuwe verhaallijn. Hij laat weten dat het tweede seizoen vooral nog zal gaan over de hoofdrolspeler Gi-hun en dat het zal beginnen met waar hij is achtergebleven.

De hoofdlijn van het nieuwe seizoen is de essentie van menselijkheid. Gi-hun zal proberen te tonen dat ieder mens iets goeds heeft in zich en dat ze, zoals hij op het einde van seizoen 1 zei, geen racepaarden zijn maar mensen.

Verder verklapt de regisseur ook dat er nieuwe spellen klaarstaan en dat er enkele bekende gezichten zeker opnieuw zullen verschijnen. Onder andere The Front Man en The Salesman zullen we weer te zien krijgen naast heel wat nieuwe personages.

Netflix komt met nieuwe datingshow ‘Dated & Related’

Sofie Verbeeck-05 augustus 2022 om 10:30- Foto:

Netflix

Volgende maand is er weer een gloednieuw datingprogramma te zien op Netflix: Dated & Related. De titel geeft je waarschijnlijk vreemde gedachten maar geen zorgen, het is helemaal niet zo fout als je denkt!

Vanaf vrijdag 2 september kan je op Netflix kijken naar 'Dated & Related'. Het datingprogramma gaat niet over daten met familie, maar de bedoeling is dat broers en zussen zich in een duo inschrijven om elk opzoek te gaan naar liefde. De vraag is dan of het eerder een voordeel of een nadeel is dat hun broer of zus alles op de voet kan volgen.

Het programma speelt zich af in een villa in Zuid-Frankrijk en ook deze keer valt er op het einde een grote geldsom te winnen. Hoe de kandidaten geld kunnen winnen is nog niet duidelijk, maar de prijzenpot bedraagt maar liefst 100.000 dollar oftewel 98.000 euro!

Het programma zal pas begin september op Netflix te zien zijn maar je kan nu al de teaser bekijken.

Ontdek meer