Deze 'Temptation Island'-deelnemer deed ook mee aan EOTB

Karen Luiken-14 augustus 2021 om 04:30

Eerder deze week werden de deelnemende koppels van het nieuwe seizoen van ‘Temptation Island: Love or Leave’ aan ons voorgesteld. Heb je de aankondiging gezien en kwam één van de heren je heel bekend voor? Dat kan kloppen. Nico, de man die een koppel vormt met Donna, is namelijk geen onbekende in televisieland. Hij heeft eerder meegedaan aan ‘Ex On The Beach: Double Dutch’.

Het is inmiddels drie jaar geleden dat Nico te zien was in een seizoen van ‘Ex On The Beach’. Destijds was hij nog single en zat hij samen met de inmiddels bekende namen Channah Koerten, Alex Maas en Elodie Laay op een tropisch paradijs vol met exen.

Hoewel hij de liefde van zijn leven daar niet heeft gevonden, is hij nu al een tijdje happy in love met Donna. Tweeënhalf jaar zijn ze al samen. De twee trokken snel bij elkaar in en kochten niet veel later een appartement. Veel in hun relatie gaat goed, maar er is één ding dat Nico in de weg zit: de jaloersheid van Donna. In het nieuwe seizoen van ‘Temptation Island: Love or Leave’ hopen ze erachter te komen of ze écht de ware voor elkaar zijn.

Chris Pratt speelt Mario in nieuwe 'Super Mario'-film!

Dieter Blarinckx-25 september 2021 om 14:38

Wie fan is van de 'Super Mario' games en daarnaast ook Chris Pratt graag ziet acteren, is in for a treat! Eerder deze week werd namelijk aangekondigd dat Chris Pratt, die je vooral kent van ‘Jurassic World’ en ‘Guardians of the Galaxy’, de hoofdrol zal spelen in een nieuwe film gebaseerd op de coole ‘Super Mario’-games!

De animatiefilm zal in samenwerking met Nintendo worden gemaakt om zo getrouw mogelijk te blijven aan de games. Naast Pratt in de hoofdrol, kan de film ook rekenen op andere grote namen. Princess Peach zal worden vertolkt door Anya Taylor-Joy, die we kennen uit ‘The Queen’s Gambit’. Schurk Bowser wordt dan weer gespeeld door Jack Black.

De film wordt voorlopig verwacht rond december 2022!

Zien: dit is de nieuwe K3-outfit!

Dieter Blarinckx-25 september 2021 om 14:29

De populairste meidengroep van de Lage Landen, K3, is binnenkort misschien niet meer enkel een meidengroep. Momenteel wordt er immers volop gezocht naar een waardige vervangster of vervanger van Klaasje. Want ja, ook jongens kunnen Klaasje’s plaats innemen tussen Hanne en Marthe. En dat wil natuurlijk ook zeggen dat het iconische regenboogjurkje een upgrade nodig had!

De nieuwe versie van het bekende K3-symbool, zal er vanaf nu ook voor jongens zijn! Naast het jurkje komt er dus ook een ensemble van een broek met cool t-shirt.

Maar dat is nog niet alles, ook de regenboog werd aangepast met een extra paarse streep, als symbool voor de LGBTI+-gemeenschap.

De outfit zal voor het eerst gedragen worden op de grote finale van ‘K2 zoekt K3’, dit najaar!

Beeld: Studio 100

Ontdek meer