Cristiano Ronaldo dankt fans voor steun na verlies zoontje

Karen Luiken-21 april 2022 om 19:28

Cristiano Ronaldo bedankt via Instagram zijn fans voor de support die ze hem geven nadat de voetballer eerder deze week verdrietig nieuws bekendmaakte. Hij en zijn vriendin Georgina Rodriguez zijn één van hun twee verwachte kindjes verloren.

Georgina was in verwachting van een tweeling. Zij en Cristiano zouden een jongen en een meisje krijgen, maar alleen het meisje kwam gezond ter wereld. Het jongetje heeft het niet gered.

“Het is met het diepste verdriet dat we het overlijden van onze kleine jongen aan moeten kondigen”, schreef het stel op social media. “Het is de grootste pijn die een ouder kan voelen.

Na het delen van dit bericht krijgt de voetballer aan alle kanten steun. Zo speelde zijn team dinsdagavond tegen Liverpool en hoewel hij zelf niet aanwezig was bij de wedstrijd, klapten Liverpool-fans als eerbetoon een minuut lang voor Ronaldo. De voetballers van beide teams droegen zwarte armbanden.

Via Instagram bedankt Cristiano het mooie gebaar: “Een wereld… Een sport.. Een wereldwijde familie. Bedankt. Mijn familie en ik zullen dit moment van respect en medeleven nooit vergeten.”

Na ongepast gedrag: Adriaan Van den Hoof schrapt shows

Dieter Blarinckx-24 mei 2022 om 16:30

Eerder deze maand werd bekendgemaakt dat de Vlaamse presentator Adriaan Van den Hoof niet langer de host zou zijn van ‘Switch’. De reden daarvoor zouden enkele meldingen van ongepast gedrag zijn. En daar is nu meer nieuws over…

De theatervoorstellingen van Adriaan Van den Hoof werden immers ook geannuleerd vanwege de commotie die plots ontstaan is:

“Er is op dit moment iets te veel commotie rond de persoon van Adriaan om de voorstelling in een serene sfeer te laten doorgaan. Het leek lang alsof de voorstelling van Adriaan Van den Hoof kon doorgaan, maar gisteren in de late namiddag kwam helaas het telefoontje dat we liever niet kregen”, klinkt het bij het cultuurhuis van Koksijde waar de shows normaal gingen doorgaan.

Een officiële reactie van Adriaan zelf blijft nog uit.

Kanye West ontwerpt nieuwe McDonald's-verpakking

Karen Luiken-24 mei 2022 om 16:00

Kanye West is bezig met een spannend project. Geen nieuwe muziek dit keer of een exclusieve kledingcollectie, maar een samenwerking met McDonald’s. De rapper gaat nieuwe voedselverpakkingen voor de hamburgergigant ontwerpen.

Speciaal voor de aankondiging keerde Kanye voor het eerst sinds twee maanden terug naar Instagram. Daar deelde hij een foto van een nieuw hamburgerdoosje voor McDonald’s.

“Ye werkt samen met de legendarische ontwerper Naoto Fukasawa om de verpakking van McDonald’s opnieuw uit te vinden”, aldus de artiest.

Zoals we van Kanye gewend zijn oogt de verpakking minimalistisch en ingetogen. De felle kleuren die McDonald’s normaal gebruikt, zijn nergens te bekennen.

Ontdek meer