Cristiano Ronaldo dankt fans voor steun na verlies zoontje

Karen Luiken-21 april 2022 om 19:28

Cristiano Ronaldo bedankt via Instagram zijn fans voor de support die ze hem geven nadat de voetballer eerder deze week verdrietig nieuws bekendmaakte. Hij en zijn vriendin Georgina Rodriguez zijn één van hun twee verwachte kindjes verloren.

Georgina was in verwachting van een tweeling. Zij en Cristiano zouden een jongen en een meisje krijgen, maar alleen het meisje kwam gezond ter wereld. Het jongetje heeft het niet gered.

“Het is met het diepste verdriet dat we het overlijden van onze kleine jongen aan moeten kondigen”, schreef het stel op social media. “Het is de grootste pijn die een ouder kan voelen.

Na het delen van dit bericht krijgt de voetballer aan alle kanten steun. Zo speelde zijn team dinsdagavond tegen Liverpool en hoewel hij zelf niet aanwezig was bij de wedstrijd, klapten Liverpool-fans als eerbetoon een minuut lang voor Ronaldo. De voetballers van beide teams droegen zwarte armbanden.

Via Instagram bedankt Cristiano het mooie gebaar: “Een wereld… Een sport.. Een wereldwijde familie. Bedankt. Mijn familie en ik zullen dit moment van respect en medeleven nooit vergeten.”

Zien: zwangere Hanne straalt in nieuwe clip van K3

Dieter Blarinckx-01 oktober 2022 om 08:24

Gisteren werd de gloednieuwe videoclip van K3, 'Vleugels', gedropt. En wat meteen opvalt is het zwangere buikje van Hanne. En ze straalt helemaal als mommy-to-be!

Hanne en haar man Jorn kondigden enkele maanden geleden aan dat ze binnenkort hun eerste kindje verwachten. De twee stapten vorig jaar ook in het huwelijksbootje, dus dat eerste kindje zat er wel aan te komen!

Eerder deze week nog was K3 (of liever K2) te gast bij MNM en Ketnet, waar Julia en Marthe vertelden dat Hanne verplichte rust moest nemen.

De baby van Hanne en Jorn is uitgerekend voor december.

Bekijk de videoclip 'Vleugels' hier:

Zien: KJ Apa is nieuwe onderbroekenmodel van Lacoste

Dieter Blarinckx-01 oktober 2022 om 08:10

De Nieuw-Zeelandse acteur KJ Apa, die je vooral kent als Archie uit 'Riverdale', is het nieuwe onderbroekenmodel van modehuis Lacoste. Het bekende modehuis dropte al enkele beelden online en die zijn alvast om je vingers bij af te likken!

De 25-jarige acteur en zanger pronkte ook op zijn eigen instagram met de nieuwe Lacoste-campagne. Naast een gewoon statisch beeld circuleert er nu ook een video waarin Apa in verschillende onderbroeken van het merk over trappen loopt.

Fans zijn natuurlijk door het dolle heen bij het zien van de sexy beelden...

Check ze hieronder:

Ontdek meer