Queen Elizabeth II krijgt eigen Barbie

Dieter Blarinckx-21 april 2022 om 17:52

De bekendste koningin van de wereld, Queen Elizabeth II, is jarig! Ze werd 96 en vierde dat samen met haar hechte vrienden en familie op haar landgoed Sandringham. Maar écht vieren doet ze met een geheel eigen Barbie!

Queen Elizabeth II zit nu al zo’n 70 jaar op de troon, en dat vond speelgoedproducent Mattel een goed excuus om een speciale Barbie te ontwikkelen.

De exclusieve pop draagt een ivoorkleurige jurk met een blauwe sjerp en onderscheidingen die haar vader George VI en grootvader George V kregen. De kroon die de pop draagt is trouwens geïnspireerd op degene die ze droeg op haar huwelijk met Philip.

De pop kost zo'n 75 pond en was enkel gedurende een paar uren te koop via de website van Mattel. Natuurlijk waren ze in een mum van tijd uitverkocht!

'Stranger Things'-acteur denkt niet dat zijn personage terugkeert

Karen Luiken-08 december 2022 om 07:57

Eddie mag dan wel dood zijn gegaan in het laatste seizoen van ‘Stranger Things’, fans hopen nog steeds op een wonder. Ze schreeuwen om een terugkeer van het personage, maar of daar naar geluisterd zal worden? Joseph Quinn, de acteur die Eddie speelt, vreest van niet.

Het personage van Joseph was misschien wel de grootste verrassing van het afgelopen seizoen van ‘Stranger Things’. Eddie ontpopte zich van een irritante gast naar een van de meest geliefde karakters van de show. Heel groot was de schok dan ook toen hij aan het einde van het seizoen overleed.

Fans vonden het verschrikkelijk en startten zelfs een petitie om het karakter terug te krijgen. De kans dat het heeft geholpen, is echter klein. Jospeh zegt in een interview met British GQ dat hij de vraag om terug te keren in ieder geval nog niet heeft gekregen. “Ik denk dat zijn terugkeer zeer, zeer, zeer onwaarschijnlijk is. Hij lijkt me behoorlijk dood”, aldus de acteur.

Keke Palmer kondigt eerste zwangerschap aan

Dieter Blarinckx-07 december 2022 om 20:38

Leuk babynieuws voor de Amerikaanse actrice Keke Palmer want ze heeft haar eerste zwangerschap aangekondigd. Dat deed ze op de set van 'Saturday Night Live'.

De 29-jarige Palmer was gasthost bij het bekende en populaire 'Saturday Night Live', waar ze aan de wereld verkondigde dat zij en haar boyfriend Darius Jackson een eerste kindje verwachten:

"Er gaan geruchten rond. Mensen zeggen dingen als 'Keke krijgt een baby, of Keke is zwanger'. En ik wil daar nu duidelijkheid over geven", stelde de actrice. "Dat klopt", zei Keke, terwijl ze haar jasje opentrok om haar babybuik te tonen.

Proficiat Keke!

Bekijk de video hieronder:

Ontdek meer