Dit is de nieuwe trailer van ‘Lightyear’

Dieter Blarinckx-21 april 2022 om 17:47

‘Toy Story’-fans, opgelet! Pixar en Disney deelden namelijk zonet de gloednieuwe trailer van de spin-off ‘Lighyear’. Die film rond Buzz Lightyear zal vanaf 15 juni te zien zijn in de bioscoop.

De film vertelt het échte verhaal van de ruimtevaarder waarop het speelgoedpopje van Andy gebaseerd is. Deze keer is het niet Tim Allen die zijn stem zal lenen aan het speelgoedfiguurtje, wel Chris Evans.

Naast de trailer werd ook een spiksplinternieuwe poster gedropt! Check ze allebei hieronder:

Trailer nieuwe 'Guardians of the Galaxy'-film online!

Dieter Blarinckx-02 december 2022 om 09:48

Leuk Marvelnieuws want de gloednieuwe en allereerste trailer van de derde 'Guardians of the Galaxy'-film werd zopas gedropt! En die ziet er alvast veelbelovend uit!

Dit derde deel in de franchise belooft alvast emotioneel te worden. Volgens regisseur James Gunn is het ook meteen de laatste in de reeks, dus dat wil misschien zeggen dat we voorgoed afscheid moeten nemen van bepaalde karakters. En die vibe merken we toch ook al wel wat in de trailer.

Bekijk de gloednieuwe trailer hieronder en check 'm vanaf 3 mei in de Belgische bioscopen:

Beer onder invloed van cocaïne speelt hoofdrol in horror

Karen Luiken-02 december 2022 om 07:36

Maak je klaar voor een bizarre nieuwe horror. Universal is druk bezig met de titel ‘Cocaine Bear’, een film die gaat over een beer die onder invloed is van cocaïne. De nieuwe trailer is deze week verschenen en die belooft heel veel hilariteit.

Het verhaal uit de film is losjes gebaseerd op een incident uit 1985. Een zwarte beer haalde in Amerika toen het nationale nieuws nadat hij een enorme hoeveelheid cocaïne had geconsumeerd. De drugs waren uit een vliegtuig in de bossen van Georgia gevallen.

In de film draait het verhaal om een groep agenten, criminelen, toeristen en tieners die samenkomen in een bos. Ze vluchten allemaal voor de beer die compleet is losgeslagen na een inname van drugs. Het enige waar het beest op uit is, is bloed.

‘Cocaine Bear’ is vanaf februari te zien in de bioscoop. De trailer check je hier:

Ontdek meer