Iconische Levi's 501 viert volgend jaar 150ste verjaardag

Amber Schepers-22 april 2022 om 10:00

De iconische 501® van Levi’s bestaat volgend jaar maar liefst 150 jaar en dat moet worden gevierd. Dit voorjaar staan daarom de Levi's 501® '90s Jeans en '90s Shorts in de kijker.

De laatste jaren kiezen we steeds vaker voor comfortabele kledij, net zoals de mode van eind jaren 90 en daar wil Levi’s op inspelen. De comfortabele kledij met een meer ontspannen pasvorm aan het zitvlak en pijpen die aansluiten bij de 90's vibe, katapulteren je helemaal terug in de tijd.

Levi's 501®heeft een vaste waarde in de modewereld. De jeans met een typerende knoopgulp, straight fit en het rode label op de rechterachterzak evolueert keer op keer mee met de tijd en volgt alle modetrends. Om het 149 jaar durende epische tijdperk van het jeansicoon te vieren, werkt Levi's alvast samen met enkele bekende artiesten onder wie actrice Barbie Ferreira, rapper A$AP Nast en model Hailey Bieber.

Zayn Malik komt met eigen kledinglijn

Dieter Blarinckx-19 juni 2022 om 10:47

Voormalig One Direction-lid Zayn Malik heeft via instagram laten weten dat hij met zijn eigen kledingcollectie, Paynt By Zayn, op de proppen komt!

De 29-jarige Britse zanger heeft voor het eerst een eigen kledinglijn gedropt. De Paynt By Zayn-collectie bestaat uit kleurrijke hoodies, shirts, broeken en zelfs beanies. Het gaat om een limited sale, dus snel zijn is de boodschap!

Benieuwd naar de hele collectie en de prijzen? Hier kan je alle info terugvinden!

ZIEN: nieuwe Pride campagne van Hunkemöller!

Sofie Verbeeck-13 juni 2022 om 12:00- Foto:

Hunkemöller

Hunkemöller heeft een nieuwe Pride campagne op poten gezet! In een fotoshoot met vijf prachtige individuen tonen ze aan dat niemand zich moet verbergen of verontschuldigen voor wie ze zijn.

Hunkemöller

Met de campagne wil Hunkemöller duidelijk maken dat je je niet hoeft te schamen voor wie je bent. Ze willen dat iedereen zichzelf graag ziet, zonder schaamte, oordeel of angst te voelen. Iedereen moet zich kunnen goed voelen in zijn vel en iedereen mag gezien worden!

Hiermee doelen ze vooral op de trots van de LGBTQ+ gemeenschap. Volgens Hunkemöller gaat het er om dat je je vrij voelt om te zijn wie je wilt zijn en dat je apetrots moet zijn op wie je bent. De foto's van de nieuwe Pride campagne zien er alvast fantastisch uit!

Hunkemöller

Ontdek meer