Tweede ‘Spider Verse’ is wéér verplaatst

Karen Luiken-21 april 2022 om 13:25

De release van de tweede ‘Spider Verse’ is wéér verplaatst. Fans zullen nog tot juni 2023 geduld moeten hebben tot de film verschijnt.

De animatiefilm zou eigenlijk deze maand gereleased worden, maar dat plan bleek niet realistisch. De lanceringsdatum werd daarom verplaatst naar oktober 2022. Blijkbaar hebben de makers nog meer tijd nodig, want ook aan deze verschijningsdatum kan niet worden voldaan. Gemikt wordt nu op juni 2023.

In de nieuwe ‘Spider Verse’ draait het verhaal net als in de eerste film om Miles Morales. Verschillende oude bekenden, zoals Spider-Man 2099 en Gwen Stacy, keren terug. Verder krijgt ook Spider-Woman een rol in ‘Spider-Man: Across The Spider-Verse’.

Dit is de eerste trailer van de nieuwe 'Transformers'-film

Dieter Blarinckx-04 december 2022 om 17:24

Optimus Prime en Bumblebee zijn helemaal terug van weggeweest in de gloednieuwe film in de ‘Transformers’-franchise: ‘Rise of the Beasts’.

Dit nieuwe hoofdstuk in de saga speelt zich af in de jaren ’90 en introduceert de Maximals, Predacons en Terrorcons.

Naast de bekende personages Optimus Prime en Bumblebee, zien we ook een heleboel nieuwe machines de revue passeren in de eerste trailer. Zo zien we namelijk allerlei nieuwe soorten transformers die gebaseerd zijn op dieren. De meest opvallende hiervan is de gorilla-achtige Optimus Primal.

‘Transformers: Rise of the Beasts’ zal aankomende zomer te zien zijn in de Belgische bioscopen.

Check de trailer hieronder:

Fan van 'Bridgerton'? Dan moet je deze film ook zien

Karen Luiken-04 december 2022 om 07:56

Ben jij in een zwart gat gevallen na het zien van de laatste aflevering van het tweede seizoen van ‘Bridgerton’? En vind jij ook dat het wachten op het derde seizoen te lang duurt? Start dan nu Netflix op en zoek naar ‘Lady Chatterley’s Lover’. Die film zou heel veel weg hebben van ‘Bridgerton’.

‘Lady Chatterley’s Lover’ gaat over de ongelukkig getrouwde aristocrate Lady Chatterley. Ze gaat een hartstochtelijke verhouding aan met de jachtopziener op het landgoed van haar man en wordt smoorverliefd op hem. Natuurlijk met alle gevolgen van dien.

De hoofdrollen worden gespeeld door Emma Corrin, Jack O’Connell en Matthew Ducket. De trailer bekijk je hieronder.

Ontdek meer