Vlaamse horrorfilm 'FOMO' zoekt figuranten!

Amber Schepers-21 april 2022 om 08:30

Ben jij een echte horrorfan en heb je er altijd al eens van gedroomd om in een horrorfilm mee te spelen? Dan is dit jou kans! De nieuwe Vlaamse horrorfilm ‘FOMO’ is op zoek naar 40 enthousiaste figuranten!

De opnames van de nieuwe horrorfilm en Streamz Original 'FOMO' zijn volop aan de gang. Voor een grote feestscène zijn ze enkel nog op zoek naar 40 figuranten van 18 tot 30 jaar die willen swingen tijdens een feest in Club Vaag. De opnames zullen doorgaan op woensdag 27 april van 15u tot 24u in Club Vaag te Antwerpen.

Wil jij samen met verschillende Vlaamse acteurs onder wie Nora Dari, Steffi Mercie, Joffrey Anane, Nathan Bouts en Jamie-Lee Six op de set staan? Schrijf je dan snel in, want op zondagavond 24 april worden de inschrijvingen afgesloten.

'FOMO' zal vanaf 29 juni te zien zijn in de bioscoop en in het najaar op Streamz. Bekijk hier alvast een eerste sneak peek!

Zien: verliefde Hero Fiennes Tiffin in trailer 'First Love'

Dieter Blarinckx-21 mei 2022 om 08:08

De Britse acteur Hero Fiennes Tiffin, vooral bekend van zijn rol als Hardin in de 'After'-franchise, is binnenkort te zien in een nieuw romantisch drama: 'First Love'

In 'First Love' speelt Hero de rol van de 18-jarige Jim, die zijn eerste liefde Ann in zijn laatste jaar op de middelbare school leert kennen. Samen ervaren ze de ups-and-downs van een eerste liefde terwijl ze zich klaarmaken om verder te studeren aan de universiteit. Ondertussen moeten Jims ouders omgaan met de familiale gevolgen van een financiële crisis.

De trailer en releasedatum werden eerder deze week gedropt, maar helaas is nog niet geweten of de film ook bij ons in België in de bioscopen te zien zal zijn.

Check de trailer hier:

Marvel deelt nieuwe trailer van 'Ms. Marvel'

Dieter Blarinckx-21 mei 2022 om 07:59

Vanaf 8 juni kan je via Disney+ de gloednieuwe Marvelserie 'Ms. Marvel' streamen. En die kreeg zopas een gloednieuwe trailer!

'Ms. Marvel' is de zesde live action-serie in het Marvel Cinematic Universe. Dit keer zien we hoe het personage Kamala Khan van actrice uitgroeit tot de jonge heldin Ms. Marvel.

De serie werd grotendeels geregisseerd door onze eigen Belgische Adil & Bilall!

Check de nieuwe beelden hieronder en stream 'Ms. Marvel' vanaf 8 juni op Disney+!

Ontdek meer