Vlaamse horrorfilm 'FOMO' zoekt figuranten!

Amber Schepers-21 april 2022 om 08:30

Ben jij een echte horrorfan en heb je er altijd al eens van gedroomd om in een horrorfilm mee te spelen? Dan is dit jou kans! De nieuwe Vlaamse horrorfilm ‘FOMO’ is op zoek naar 40 enthousiaste figuranten!

De opnames van de nieuwe horrorfilm en Streamz Original 'FOMO' zijn volop aan de gang. Voor een grote feestscène zijn ze enkel nog op zoek naar 40 figuranten van 18 tot 30 jaar die willen swingen tijdens een feest in Club Vaag. De opnames zullen doorgaan op woensdag 27 april van 15u tot 24u in Club Vaag te Antwerpen.

Wil jij samen met verschillende Vlaamse acteurs onder wie Nora Dari, Steffi Mercie, Joffrey Anane, Nathan Bouts en Jamie-Lee Six op de set staan? Schrijf je dan snel in, want op zondagavond 24 april worden de inschrijvingen afgesloten.

'FOMO' zal vanaf 29 juni te zien zijn in de bioscoop en in het najaar op Streamz. Bekijk hier alvast een eerste sneak peek!

Deze pareltjes verschijnen in oktober op Disney+

Karen Luiken-29 september 2022 om 11:55- Foto:

Photo by Thibault Penin on Unsplash

Disney+ is dé place to be als je op zoek bent naar films en series van Disney, Pixar, Marvel, Star Wars en National Geographic. Iedere maand verzorgt de streamingsdienst een nieuwe lading titels en in oktober zal dat natuurlijk niet anders zijn. Dit zijn de highlights van komende maand.

The Bear - 5 oktober
'The Bear' volgt Carmen “Carmy” Berzatto (Jeremy Allen White), een jonge kok die in de wereld van eersteklasse restaurants vertoeft. Carmen keert terug uit Chicago om de broodjeszaak van zijn familie – The Original Beef of Chicagoland – over te nemen na een hartverscheurend overlijden in de familie. Mijlenver van wat hij gewend is, moet Carmen een evenwicht zien te vinden tussen de verpletterende realiteit van een klein bedrijf hebben, zijn koppige keukenteam en de gespannen familieverhoudingen – en dat terwijl hij zelf worstelt met de zelfmoord van zijn broer.

Candy - 12 oktober
Candy Montgomery is een moeder en huisvrouw uit 1980 die alles had: een goede echtgenoot, twee kinderen, een mooi huis en alles werd zorgvuldig gepland en uitgevoerd. Maar wanneer de druk van het huishoudelijk leven oploopt, schreeuwen haar daden om een beetje vrijheid. Tot iemand haar zegt dat ze moet zwijgen. Met dodelijke resultaten.

Big Shot S2 - 12 oktober
Marvyn Korn, voormalig coach van het mannenteam op de universiteit en basketballegende, heeft besloten bij Westbrook High te blijven. Hij is vastberaden om met de Sirens kampioen te worden en zijn beschadigde reputatie te herstellen. Wanneer Korn een nieuwe sterspeler binnenhengelt, krijgen hij en zijn spelers te maken met een gespannen sfeer in het team en nieuwe, onverwachte afleidingen. Ze moeten op het veld en daarbuiten vechten voor respect.

Rosaline - 14 oktober
'Rosaline' geeft een komische draai aan het klassieke liefdesverhaal "Romeo & Julia" van Shakespeare. Het verhaal wordt verteld vanuit het perspectief van de nicht van Juliet, Rosaline, op wie Romeo sinds kort verliefd is. Wanneer Romeo Julia ontmoet en haar begint te verleiden, is Rosaline er kapot van en probeert ze de beroemde romance te verijdelen en haar man terug te winnen.

Barbarian - 26 oktober
Op weg naar Detroit voor een sollicitatiegesprek, huurt een jonge vrouw een huis. Wanneer ze 's avonds laat aankomt ontdekt ze dat het huis dubbel geboekt is en dat er al een vreemde man verblijft. Tegen beter weten in, besluit ze de avond in het huis door te brengen, maar al snel ontdekt ze dat er veel meer te vrezen valt dan een onverwachte gast.

En verder...

  • The Walking Dead, seizoen 11C - 3 oktober
  • Grimcutty - 10 oktober
  • Dertigers, seizoen 2 en 3 - 12 oktober
  • Let The World See, seizoen 1 - 12 oktober
  • Unseen, seizoen 1 - 19 oktober
  • Damages, seizoen 1 tot en met 5 - 19 oktober
  • War of the Worlds, seizoen 3 - 19 oktober
  • The Good Doctor, seizoen 1 tot en met 4 - 26 oktober
  • Boris, seizoen 1 tot en met 4 - 26 oktober
  • Superstar, seizoen 1 - 26 oktober

Nog paar jaar geduld voor 'Peaky Blinders'-film

Karen Luiken-29 september 2022 om 06:28

Het laatste seizoen van ‘Peaky Blinders’ staat al een tijdje op Netflix. Wie alle afleveringen al heeft gezien, hoeft niet te treuren. Er komt namelijk nog een film. Maar die film laat nog wel even op zich wachten, zo maakt bedenker van de reeks Steven Knight duidelijk in een gesprek met Mirror.

De eerste voorbereidingen voor de ‘Peaky Blinders’-film zijn gestart, maar daar is dan ook alles mee gezegd. Het script is nog niet af en de productie kan pas beginnen als het zover is. De opnames beginnen naar verwachting over een jaar, en dat houdt in dat de film niet eerder dan 2024 in première kan gaan.

Cilian Murphy, die Tommy Shelby speelt, liet een paar maanden geleden ook al doorschemeren dat fans nog even geduld moeten hebben op het slotstuk van ‘Peaky Blinders’. Hij zei dat het eerst tijd is voor een welverdiende break. “Ik denk dat het goed is voor iedereen om een pauze in te lassen. Dat is gezond en dan kunnen we daarna hergroeperen”, aldus de acteur.

Ontdek meer