't Festival dropt line-up!

Amber Schepers-21 april 2022 om 08:00

Nog even aftellen en het is zover, dan wordt Tervuren opnieuw op stelten gezet tijdens ’t Festival. Dit jaar kan je weer samen met duizenden andere feestgangers genieten van het grote openlucht DJ-festival waar enkele topartiesten zoals REGI, MWAK en 2 Fabiola de pannen van het dak spelen!

Schud die benen al maar los, want op vrijdag 13, zaterdag 14 en zondag 15 mei kan je opnieuw drie dagen lang swingen op de muziek van talrijke artiesten. 't Festival maakte vandaag de line-up bekend. Op de affiche staan onder meer REGI, MWAK, 2 Fabiola, Like Me, Gebroeders KO, Jamie Lee Six & Louis XIV, Camille, Bart Kaëll, Sam Gooris en zoveel meer.

Het is dit jaar de twaalfde editie van ’t Festival en dat willen ze vieren met een extra grote editie. Dit keer gaat het DJ-festival daarom niet door in het centrum van Tervuren, maar op de Berg van Termunt waar drie grote podia op het voetbalveld geplaatst zullen worden. Elke dag zal er ook een ander thema voorzien zijn, te beginnen met: Foute Vrijdag. Leg je feestkledij dus maar klaar!

Wacht niet tot het te laat is en bestel nu al je tickets!

Sam Fender opnieuw geboekt voor Rock Werchter

Karen Luiken-07 december 2022 om 16:19

Nieuwe ronde, nieuwe kansen. Nadat Sam Fender zijn optreden op de afgelopen editie van Rock Werchter moest cancelen vanwege een keelontsteking, krijgt hij nu een nieuwe kans. De zanger is opnieuw geboekt voor het festival.

De organisatie van Rock Werchter heeft vandaag 24 nieuwe namen van de line-up bekendgemaakt. Eén daarvan is dus Sam Fender, die het podium op 29 juni zal betreden. Andere artiesten die langskomen zijn onder meer The Black Keys, Machine Gun Kelly, The 1975, Amenra, Dean Lewis, Aurora, Tamino en The HU.

Eerder werden al namen als Stromae, Red Hot Chili Peppers en Editors aangekondigd voor het festival, dat komend jaar van donderdag 29 juni tot en met zondag 2 juli plaatsvindt.

Kendrick Lamar en Travis Scott naar hiphopfestival Rolling Loud

Karen Luiken-06 december 2022 om 16:06

Kendrick Lamar en Travis Scott zijn de eerste twee headliners die zijn bevestigd voor Rolling Loud. Het internationaal bekende festival vindt dit keer in Rotterdam Ahoy plaats, in het weekend van 30 juni en zaterdag 1 juli.

Afgelopen jaar trakteerde de Amerikaanse festivalorganisator Rolling Loud hiphopliefhebbers al op een indrukwekkende line-up in samenwerking met WOO HAH! Dit jaar zal het festival plaatsvinden in Rotterdam Ahoy onder de noemer Rolling Loud Rotterdam - presented by WOO HAH!

Het festival telt in het totaal vier podia, waarbij fans zowel indoor als outdoor naar de beste hiphopmuziek kunnen luisteren. Kendrick Lamar komt op vrijdag 30 juni langs als headliner. Een dag later is het de beurt aan Travis Scott. Andere namen worden binnenkort bekendgemaakt.

Kaartjes voor het feest gaan op zaterdag 10 december in de verkoop via de website van Rolling Loud Rotterdam.

Ontdek meer