A$AP Rocky gearresteerd voor mishandeling

Karen Luiken-20 april 2022 om 20:46

A$AP Rocky is woensdagochtend aangehouden op een vliegveld in Californië. De vriend van Rihanna wordt volgens Page Six in verband gebracht met een schietpartij uit 2021.

De arrestatie vond plaats toen A$AP Rocky en Rihanna in Californië arriveerden na een reis in Barbados. De rapper wordt beschuldigd van mishandeling met een dodelijk wapen, zo heeft de politie van Los Angeles bekendgemaakt.

Bij het incident, dat op 6 november vorig jaar plaatsvond, escaleerde een ruzie tussen twee kennissen. Een van de twee zou daarbij een vuurwapen hebben afgevuurd. Na de schietpartij zijn de verdachte en twee andere mannen te voet gevlucht. A$AP Rocky is als verdachte geïdentificeerd.

Timothée Chalamet verwijderde posts en ontvolgde iedereen

Dieter Blarinckx-23 juni 2022 om 20:49

De Frans-Amerikaanse acteur Timothée Chalamet heeft al zijn postjes op insta verwijderd. Al zijn posts. Ook ontvolgde de 26-jarige acteur iedereen op het sociale mediaplatform.

Hoogstwaarschijnlijk gaat het hier om een PR-stunt voor zijn gloednieuwe film 'Bones and All'.

De film volgt Lee (Chalamet) en Maren (Russell) tijdens het Amerika van Ronald Reagan en door de Koude Oorlog. Het zou een romantische film zijn, maar met een luguber horrorkantje!

Vandaag ging Chalamet even helemaal loco op insta en verwijderde al zijn posts, ontvolgde hij iedereen en veranderde hij als klap op de vuurpijl ook zijn profielfoto. Op die foto zien we de acteur met roos haar, refererend naar zijn personage Lee in 'Bones and All'.

Meer info zal ongetwijfeld snel volgen!

Rapper Lil Tjay gewond na schietpartij

Karen Luiken-23 juni 2022 om 06:12

Rapper Lil Tjay is gewond geraakt bij een schietpartij. Hij zou in de nacht van dinsdag op woensdag net na middernacht zijn neergeschoten in Edgewater, een plaatsje in New Jersey. Dat meldt TMZ.

De rapper is met spoed naar het ziekenhuis gebracht en geopereerd. Over de aard van zijn verwondingen is niets bekend.

De politie is op zoek gegaan naar verdachten en heeft inmiddels drie mannen aangehouden. Eén daarvan zou de schutter zijn die meerdere keren op Lil Tjay heeft geschoten. Eén van de vrienden van de rapper die op het moment van de schietpartij bij de artiest was, zou ook zijn geraakt.

Lil Tjay, geboren met de naam Tione Jayden Merritt, is voornamelijk bekend van zijn nummers ‘In My Head’ en ‘Calling My Phone’. Onlangs is aangekondigd dat hij binnenkort zijn derde album zal uitbrengen.

Ontdek meer