Johnny Depp: “Ik heb nog nooit een vrouw geslagen”

Dieter Blarinckx-20 april 2022 om 16:32

Het proces tussen Johnny Depp en Amber Heard is in volle gang en dagelijks krijgen we enkele updates over wat er net allemaal gezegd werd in de verhoorzaal. En nu kwam naar buiten dat Johnny Depp beweert dat hij nog nooit een vrouw geslagen heeft, dus ook niet zijn ex-vrouw Amber Heard.

Depp vertelde blijkbaar openlijk over zijn moeilijke jeugd, zijn overmatige druggebruik, maar ook over zijn ex Amber. Daarbij was hij - naar eigen zeggen - ook open kaart aan het spelen: “Ik heb nog nooit een vrouw geslagen”, klonk het.

In enkele volgende stappen in het proces zullen ook allerlei andere bekende figuren nog getuigen via een videocall. Zo zullen o.a. Elon Musk, Paul Bettany en James Franco komen getuigen…

Lewis Capaldi brengt eigen pizza's op de markt

Karen Luiken-29 september 2022 om 15:19

Lewis Capaldi heeft de coronacrisis goed besteed. De zanger heeft tijdens de lockdown zijn eigen assortiment aan diepvriespizza’s gecreëerd. Dat vertelt hij in een video op Instagram.

“Ik denk dat de lockdown veel ideeën heeft opgeleverd”, aldus Lewis in zijn filmpje. “Ik wendde me tot zuurdesem. Zuurdesem is mijn troost geweest. Ik bedacht me dat pizza mijn roeping kon zijn.”

De zanger moest vallen en weer opstaan, maar uiteindelijk is het hem toch gelukt om een eigen diepvriespizzamerk te lanceren. Met als resultaat: twee verschillende pizza’s die momenteel in de Britse supermarkten verkrijgbaar zijn. De één voorzien van salami, de ander van kaas.

Rapper Coolio op 59-jarige leeftijd overleden

Dieter Blarinckx-29 september 2022 om 14:01

De Amerikaanse rapper Coolio is niet meer. Hij werd vooral bekend door zijn hit 'Gangsta's Paradise' en overleed op 59-jarige leeftijd.

Het nieuws werd gisteren bekendgemaakt door zijn management. Het levenloze lichaam van Coolio werd gevonden op het toilet, maar een exacte doodsoorzaak werd nog niet gevonden.

De rapper scoorde een monsterhit met 'Gangsta's Paradise', de officiële soundtrack van de film 'Dangerous Minds'. Hij won er zelfs een Emmy mee!

Coolio was momenteel op tournee met andere sterren uit de jaren '90, zoals Vanilla Ice en Young MC. Enkele dagen geleden traden ze nog op in Texas. Zij hebben nu ook via sociale media gereageerd op het plotse overlijden van hun goede vriend.

Veel sterkte aan de nabestaanden!

Ontdek meer