Jaimie Vaes 'heel blij' met nieuwe bilpartij

Karen Luiken-20 april 2022 om 12:37

Jaimie Vaes heeft zichzelf na een zware periode getrakteerd op een nieuwe bilpartij. De ex van Lil Kleine liet fillers plaatsen en laat op Instagram weten heel blij te zijn met het resultaat.

Een paar dagen geleden deelde Jaimie al een kiekje van haar nieuwe billen. Nu geeft ze daar via een Q&A op social media meer informatie over. “Ik ben er heel blij mee”, zegt ze. “Het resultaat is heel natuurlijk en mooi geworden. Precies waarop ik had gehoopt.”

Ook geeft ze aan dat haar billen niet anders aanvoelen en dat de fillers gemiddeld twee tot vijf jaar zullen blijven zitten.

De reden waarom ze de fillers heeft genomen is omdat ze haar vormen verloor na een periode vol stress. “Ik ben na een periode waarin ik veel stress ervaarde toch aardig wat kilo’s verloren. Hiermee dus ook wat meer vormen. Op deze manier kon ik toch iets meer volume creëren zonder onder het mes te gaan.”

Keert Meredith Grey toch terug in 'Grey's Anatomy'?

Karen Luiken-26 maart 2023 om 10:00

Hoewel Ellen Pompeo in november nog bekendmaakte te stoppen met ‘Grey’s Anatomy’, lijkt het er nu op dat de actrice tóch een comeback maakt als Meredith Grey. Dat meldt Deadline.

Meredith kreeg een grote afscheidsaflevering halverwege het negentiende seizoen en zal opnieuw haar opwachting maken in de finale-aflevering. Die wordt in de Verenigde Staten op 18 mei uitgezonden.

Maar daar blijft het dus niet bij, zo blijkt nu. In een recent interview liet Ellen al doorschemeren dat ze misschien nog niet klaar is met het spelen van Meredith Grey. Bovendien krijgt het twintigste seizoen een nieuwe showrunner en daardoor overweegt de actrice nu om haar rol weer op te pakken. Keiharde bevestigingen zijn er echter nog niet.

We'll keep you posted...

Daniel Radcliffe wordt papa!

Dieter Blarinckx-26 maart 2023 om 07:26

Leuk en magisch nieuws voor 'Harry Potter'-acteur Daniel Radcliffe want hij en zijn vriendin Erin Darke verwachten hun eerste kindje!

Het Britse magazine The Sun meldt dat de bekende Britse acteur Daniel Radcliffe, vooral bekend als de hoofdrolspeler in de ‘Harry Potter’-films, voor het eerst papa wordt. Hij en zijn Amerikaanse vriendin Erin Darke verwachten hun eerste kindje samen.

Daniel is zo enthousiast dat hij vader wordt. Zijn relatie met Erin is heel bijzonder en iedereen denkt dat ze geweldige ouders zullen worden”, klinkt het bij een bron aan The Sun.

Radcliffe en Darke leerden elkaar kennen tijdens de opnames van de film ‘Kill Your Darlings’ uit 2013.

Proficiat allebei!

Ontdek meer