Jaimie Vaes 'heel blij' met nieuwe bilpartij

Karen Luiken-20 april 2022 om 12:37

Jaimie Vaes heeft zichzelf na een zware periode getrakteerd op een nieuwe bilpartij. De ex van Lil Kleine liet fillers plaatsen en laat op Instagram weten heel blij te zijn met het resultaat.

Een paar dagen geleden deelde Jaimie al een kiekje van haar nieuwe billen. Nu geeft ze daar via een Q&A op social media meer informatie over. “Ik ben er heel blij mee”, zegt ze. “Het resultaat is heel natuurlijk en mooi geworden. Precies waarop ik had gehoopt.”

Ook geeft ze aan dat haar billen niet anders aanvoelen en dat de fillers gemiddeld twee tot vijf jaar zullen blijven zitten.

De reden waarom ze de fillers heeft genomen is omdat ze haar vormen verloor na een periode vol stress. “Ik ben na een periode waarin ik veel stress ervaarde toch aardig wat kilo’s verloren. Hiermee dus ook wat meer vormen. Op deze manier kon ik toch iets meer volume creëren zonder onder het mes te gaan.”

'The Vampire Diaries'-actrice gaat scheiden

Karen Luiken-25 mei 2022 om 07:00

Candice Accola en Joe King zetten een punt achter hun relatie. Het koppel heeft na zeven jaar huwelijk besloten van elkaar te scheiden. Dat meldt US Weekly.

De ‘Vampire Diaries’-actrice zou vorige maand de scheiding hebben aangevraagd wegens ‘onoverbrugbare verschillen’. Candice en Joe zouden al een tijdje niet meer samenwonen.

De voormalige lovebirds hebben elkaar leren kennen in 2012. Een jaar later werd Candice tijdens een vakantie in Italië ten huwelijk gevraagd. In 2014 stapte ze met Joe in het huwelijksbootje en in 2016 verwelkomden ze hun eerste kindje. In 2020 volgde er nog een tweede dochter.

Na ongepast gedrag: Adriaan Van den Hoof schrapt shows

Dieter Blarinckx-24 mei 2022 om 16:30

Eerder deze maand werd bekendgemaakt dat de Vlaamse presentator Adriaan Van den Hoof niet langer de host zou zijn van ‘Switch’. De reden daarvoor zouden enkele meldingen van ongepast gedrag zijn. En daar is nu meer nieuws over…

De theatervoorstellingen van Adriaan Van den Hoof werden immers ook geannuleerd vanwege de commotie die plots ontstaan is:

“Er is op dit moment iets te veel commotie rond de persoon van Adriaan om de voorstelling in een serene sfeer te laten doorgaan. Het leek lang alsof de voorstelling van Adriaan Van den Hoof kon doorgaan, maar gisteren in de late namiddag kwam helaas het telefoontje dat we liever niet kregen”, klinkt het bij het cultuurhuis van Koksijde waar de shows normaal gingen doorgaan.

Een officiële reactie van Adriaan zelf blijft nog uit.

Ontdek meer