Camila Cabello wilde trouwen met Harry Styles

Karen Luiken-20 april 2022 om 12:30

Camila Cabello werd wereldberoemd door haar deelname aan ‘X-Factor’, maar eigenlijk was dat helemaal niet haar doel toen ze deelnam aan het programma. In een aflevering van ‘Carpool Karaoke’ verklapt ze dat haar crush op Harry Styles de reden was om mee te doen.

Tegen James Corden vertelt Camila dat ze smoorverliefd was op Harry en dat ze meedeed aan ‘X-Factor’ om met hem in contact te komen. Ze was op jonge leeftijd namelijk vastbesloten met hem te willen trouwen.

“Ik was vijftien jaar en een groot fan van One Direction”, blikt Camila terug. “Ik dacht: One Direction zal bij ‘X-Factor’ zijn, dus laat ik daar maar auditie voor doen. Dit is heel beschamend, en ik zeg het alleen omdat het tien jaar geleden is, maar ik deed letterlijk mee omdat ik met Harry Styles wilde trouwen.”

Of haar plannetje zou slagen, wist ze niet. Maar ze was redelijk zelfverzekerd. Camila: “Ik dacht: ik ga auditie doen voor ‘X-Factor’, we gaan elkaar ontmoeten, ik word zangeres en we worden verliefd.”

Meilandjes komen met nieuw boek

Karen Luiken-22 mei 2022 om 08:22

Na een biografie over Martien én eentje over Erica komen de Meilandjes nu mogelijk weer met een boek. Dat nieuws heeft Erica door laten schemeren tijdens de Libelle Zomerweek.

“Er zit nog wel iets in de pen, maar daar kunnen we nog niet veel over zeggen”, aldus de realityster. Wel laat ze weten dat het boek over hun leven zou gaan. “Het is nog heel pril, maar ik denk wel dat het een leuk idee is.”

Martien, die tijdens het interview naast Erica stond, houdt zijn lippen stijf op elkaar over het project. Sterker nog: hij zegt er niets over te weten. “Dit is een heel nieuw item voor mij.”

Rihanna bevallen van eerste kindje

Karen Luiken-20 mei 2022 om 05:40

Rihanna is voor het eerst mama geworden. TMZ meldt dat ze is bevallen van haar kindje met A$AP Rocky.

Hoewel er nog geen keiharde bevestiging van het koppel zelf is, blijken Rihanna en A$AP Rocky op 13 mei een zoontje te hebben verwelkomd. Een naam voor de kleine is nog niet bekend.

RiRi en A$AP maakten hun zwangerschap in januari bekend met een fotoshoot in New York. Sindsdien is de inmiddels kersverse mama een aantal keer in het openbaar gespot. De laatste keer was op 9 mei in Los Angeles, toen de zangeres samen met haar vriend een hapje ging eten.

Ontdek meer