Camila Cabello wilde trouwen met Harry Styles

Karen Luiken-20 april 2022 om 12:30

Camila Cabello werd wereldberoemd door haar deelname aan ‘X-Factor’, maar eigenlijk was dat helemaal niet haar doel toen ze deelnam aan het programma. In een aflevering van ‘Carpool Karaoke’ verklapt ze dat haar crush op Harry Styles de reden was om mee te doen.

Tegen James Corden vertelt Camila dat ze smoorverliefd was op Harry en dat ze meedeed aan ‘X-Factor’ om met hem in contact te komen. Ze was op jonge leeftijd namelijk vastbesloten met hem te willen trouwen.

“Ik was vijftien jaar en een groot fan van One Direction”, blikt Camila terug. “Ik dacht: One Direction zal bij ‘X-Factor’ zijn, dus laat ik daar maar auditie voor doen. Dit is heel beschamend, en ik zeg het alleen omdat het tien jaar geleden is, maar ik deed letterlijk mee omdat ik met Harry Styles wilde trouwen.”

Of haar plannetje zou slagen, wist ze niet. Maar ze was redelijk zelfverzekerd. Camila: “Ik dacht: ik ga auditie doen voor ‘X-Factor’, we gaan elkaar ontmoeten, ik word zangeres en we worden verliefd.”

Zien: Netflix dropt trailer van docu over prins Harry en Meghan

Dieter Blarinckx-03 december 2022 om 09:13- Foto:

Netflix

Het zat er al lang aan te komen, maar nu heeft Netflix eindelijk de eerste trailer gedropt van de langverwachte docu rond prins Harry en zijn vrouw Meghan Markle.

In 2020 tekenden Harry & Meghan een monsterdeal bij Netflix voor meerdere projecten. Eéntje daarvan is de langverwachte docu over de twee en hun vertrek uit de Britse Koninklijke Familie.

"Niemand ziet wat er achter de gesloten deuren gebeurt. Als de inzet zo hoog is, is het dan niet logisch om ons verhaal ook van ons te horen?”, klinkt het alvast in de eerste beelden.

‘Harry & Meghan’ zal al vanaf 8 december te streamen zijn via Netflix.

Verdachte van moord op Takeoff aangehouden

Karen Luiken-03 december 2022 om 08:39

De politie van Houston heeft een 33-jarige man aangehouden die verdacht wordt van de moord op Takeoff. De rapper overleed op 1 november bij een schietpartij.

De verdachte is gearresteerd en aangeklaagd, zo bleek volgens Amerikaanse media tijdens een persconferentie van de politie. Hij zou betrokken zijn geweest bij de schietpartij vorige maand op een feestje bij een bowlingbaan in Texas.

Er ontstond een ruzie, waarna iemand het vuur opende en Takeoff werd geraakt door een kogel. Hij overleefde dat niet. Twee andere personen liepen lichte verwondingen op.

Ontdek meer