Arno The Kid en Gerben Tuerlinckx 'breken in' bij Plopsaland

Karen Luiken-20 april 2022 om 12:19

Kun je de onopgemerkt Plopsaland in De Panne binnensluipen en tot na sluitingstijd gebruikmaken van attracties? Dat is wat Arno The Kid en Gerben Tuerlinckx willenn uitvinden in de eerste aflevering van ‘Security Checkers’.

De heren gaan op een infiltratiemissie. Met als doel: het maken van gratis ritjes maken op de roetsjbaan en nachtelijke zwanentochtjes op het Plopsaland. Natuurlijk zonder ontmaskerd te worden.

Of het ze gaat lukken? Dat is nu te zien op VTM GO. Daar is namelijk de eerste aflevering van ‘Security Checkers’ te vinden. “Bro daar lopen zoveel security’s, dat is niet normaal”, klinkt het in onderstaande preview.

Doen: de 'F.C. De Kampioenen' Fandagen in Plopsaland!

Dieter Blarinckx-27 juni 2022 om 20:50

Fan van Vlaanderens meest bekende voetbalploeg F.C. De Kampioenen? Noteer dan 8 tot en met 11 juli met stip aan in je agenda want dan vinden de 'F.C. De Kampioenen' Fandagen plaats in de Plopsaparken!

"Kampioen zijn is plezant ⚽! Tijdens de F.C. De Kampioenen Fandagen ontmoet je jouw favoriete Kampioenen in Plopsaland De Panne, Plopsa Indoor Hasselt én Plopsa Station Antwerp! Hou je gsm zeker bij de hand voor die ene unieke foto! Dat wordt een mooi plaatje, mijn gedacht!", klinkt het bij de aankondiging op sociale media.

Tussen 8 en 11 juli maken de pottenstampers van 'F.C. De Kampioenen' dus de Plopsaparken in Vlaanderen onveilig! Ontdek het hele programma (en de ticketverkoop) via de website van Plopsa!

Bekijk de aankondiging van Carmen en Pol hieronder:

'Daens de Musical' stopt op 1 oktober!

Dieter Blarinckx-26 juni 2022 om 08:56

Het is één van de meest geliefde en succesvolle musicals ooit in Vlaanderen, maar Studio 100 heeft bekendgemaakt dat binnenkort het doek valt over 'Daens de Musical'.

"Op 1 oktober 2022 stopt de succesmusical Daens definitief. Na een bijzonder succesvolle speelperiode in het Studio 100 Pop-Up Theater en meer dan 225.000 bezoekers komt er dit najaar een einde aan de 2.0-versie van één van de meest succesvolle Vlaamse musicals", klinkt het bij de aankondiging.

Er zijn nog een aantal tickets te koop, dus wil je deze spektakelmusical zeker niet missen. Check dan hier nog voor de laatste plaatsen!

Ontdek meer