WIN: Tickets voor Walibi Belgium voor jou en je vrienden!

Lola Obasuyi Van Acker-20 april 2022 om 09:22

Het is zover, de poorten van Walibi Belgium zijn terug open! Met een heleboel nieuwe attracties en belevenissen staat Walibi weer helemaal klaar om groot en klein te verwelkomen en een geweldige lente en zomer tegemoet te gaan.

Heb je dringend nood aan een flinke portie fun? Het enige wat je moet doen is het onderstaande formulier invullen en wij doen de rest!

Veel succes en misschien tot in Walibi!

Tiener overleden bij Russisch roulette

Karen Luiken-28 november 2022 om 07:37- Foto:

Photo by Tom Def on Unsplash

Een 12-jarige jongen is in de Verenigde Staten overleden bij een spelletje Russisch roulette. Het dodelijke incident vond plaats in Mississippi.

Drie personen zijn na de dood van de tiener gearresteerd. Het gaat om twee minderjarigen die beschuldigd worden van moord, en een volwassene die verdacht wordt van medeplichtigheid aan moord.

Bij Russisch roulette wordt een revolver geladen met één patroon. De cilinder krijgt vervolgens een zetje waardoor niemand weet waar de kogel zich bevindt. Deelnemers van het spel zetten om de beurt de revolver tegen het hoofd en halen de trekker over.

Win de nieuwste OPPO Reno8 smartphone!

Lola Obasuyi Van Acker-18 november 2022 om 14:00

De Reno smartphones van OPPO groeien in populariteit en deze zomer bracht Reno een nieuwe serie uit. Die heeft een snelle oplaadfunctie, dun en strak design én een camera die ultraheldere footage kan vastleggen, zowel overdag als ‘s nachts.

Klinkt dit als de perfecte smartphone voor jou? Goed nieuws, want TAGMAG mag samen met OPPO één OPPO Reno8 weggeven! Het enige wat je moet doen is het onderstaande formulier invullen en wie weet maak jij straks je crazy selfies met de nieuwste Reno8.

Succes!

Ontdek meer