WIN: Tickets voor Walibi Belgium voor jou en je vrienden!

Lola Obasuyi Van Acker-20 april 2022 om 09:22

Het is zover, de poorten van Walibi Belgium zijn terug open! Met een heleboel nieuwe attracties en belevenissen staat Walibi weer helemaal klaar om groot en klein te verwelkomen en een geweldige lente en zomer tegemoet te gaan.

Heb je dringend nood aan een flinke portie fun? Het enige wat je moet doen is het onderstaande formulier invullen en wij doen de rest!

Veel succes en misschien tot in Walibi!

WIN: tickets voor 't Festival!

Amber Schepers-03 mei 2022 om 15:50

Nog even aftellen en het is weer tijd om te swingen op een van de eerste festivals van het jaar. Op vrijdag 13, zaterdag 14 en zondag 15 mei is het tijd om je dansschoenen aan te trekken voor ’t Festival!

Het grote openlucht DJ-festival in Tervuren viert haar twaalfde editie en dat doen ze met een extra groot festival op de Berg van Termunt. Tal van topartiesten zoals Jamie-Lee VI & Louis XIV, MWAK, 2 Fabiola en #LikeMe zullen je op drie grote podia van een heleboel sfeer voorzien!

Wil jij samen met onze TAGMAG Insider, Jaël Ost en duizenden andere festivalgangers genieten van een onvergetelijk feestje? Dan hebben we goed nieuws! TAGMAG geeft maar liefst 4 regular tickets en 2 VIP tickets weg! Doe mee aan onze give-away hieronder en wie weet kan jij binnenkort je dansbenen losschudden!

WIN: tickets voor Made in Asia 2022

Amber Schepers-01 april 2022 om 08:30

Binnenkort krijg je weer de kans om je onder te dompelen in alles wat met de Aziatische popcultuur te maken heeft. Tijdens het driedaagse Made in Asia-festival ga je op reis naar het verre Oosten, in eigen land. Elk jaar komen meer dan 45.000 sciencefiction-, strip-, fantasy- en animeliefhebbers samen om te genieten van het grootste Aziatische popcultuurevenement van de Benelux.

Op vrijdag 8, zaterdag 9 en zondag 10 april is Brussels Expo dus de place to be voor liefhebbers van de Aziatische cultuur. Waan je in de wondere wereld van manga en anime en ontmoet enkele bekende mangaka’s, cosplayers, muzikanten, auteurs en tekenaars! Cosplayers Nikita, Star Aidol, Cinderys en Lily on the Moon zijn alvast van de partij!

Van manga en anime tot de Aziatische keuken, en van cosplay tot gaming, er is voor ieder wat wils.

Wil jij dit jaar genieten van de 2022-editie van Made in Asia? Doe dan zeker mee aan de giveaway hieronder en maak kans op tickets!

Good luck!

Ontdek meer