Ella Leyers wordt nieuwe presentatrice van 'De Ideale Wereld’

Dieter Blarinckx-20 april 2022 om 06:41

De Vlaamse actrice Ella Leyers zal dit najaar de fakkel van Jan Jaap van der Wal overnemen als nieuwe presentatrice van ‘De Ideale Wereld’. Dat leuke nieuws werd deze ochtend bekendgemaakt. Ze wordt dus de eerste vrouwelijke presentatrice van het satirische programma.

"Ik amuseer mij al twee jaar als actrice bij het programma dus toen ze mij vroegen om ook te presenteren, wist ik waar ik terecht zou komen. Als ik het niet doe, dan zou ik jaloers zijn op mijn vervanger en dus ben ik gesprongen”, klinkt het bij Leyers in de officiële aankondiging.

Leyers zal vanaf dit najaar de show als presentatrice overnemen. Check haar hilarische aankondiging hieronder!

Good luck Ella!

'The Vampire Diaries'-actrice gaat scheiden

Karen Luiken-25 mei 2022 om 07:00

Candice Accola en Joe King zetten een punt achter hun relatie. Het koppel heeft na zeven jaar huwelijk besloten van elkaar te scheiden. Dat meldt US Weekly.

De ‘Vampire Diaries’-actrice zou vorige maand de scheiding hebben aangevraagd wegens ‘onoverbrugbare verschillen’. Candice en Joe zouden al een tijdje niet meer samenwonen.

De voormalige lovebirds hebben elkaar leren kennen in 2012. Een jaar later werd Candice tijdens een vakantie in Italië ten huwelijk gevraagd. In 2014 stapte ze met Joe in het huwelijksbootje en in 2016 verwelkomden ze hun eerste kindje. In 2020 volgde er nog een tweede dochter.

Na ongepast gedrag: Adriaan Van den Hoof schrapt shows

Dieter Blarinckx-24 mei 2022 om 16:30

Eerder deze maand werd bekendgemaakt dat de Vlaamse presentator Adriaan Van den Hoof niet langer de host zou zijn van ‘Switch’. De reden daarvoor zouden enkele meldingen van ongepast gedrag zijn. En daar is nu meer nieuws over…

De theatervoorstellingen van Adriaan Van den Hoof werden immers ook geannuleerd vanwege de commotie die plots ontstaan is:

“Er is op dit moment iets te veel commotie rond de persoon van Adriaan om de voorstelling in een serene sfeer te laten doorgaan. Het leek lang alsof de voorstelling van Adriaan Van den Hoof kon doorgaan, maar gisteren in de late namiddag kwam helaas het telefoontje dat we liever niet kregen”, klinkt het bij het cultuurhuis van Koksijde waar de shows normaal gingen doorgaan.

Een officiële reactie van Adriaan zelf blijft nog uit.

Ontdek meer